Travis Scott:

Bryter tausheten om bruddet

- Kommer alltid til å elske moren til datteren min.

ÅPEN: I oktober ble det kjent at Kylie Jenner og rapperkjæresten Travis Scott hadde besluttet å gå hver til sitt. I et nytt intervju avslører sistnevtne at han fortsatt elsker Kylie og at han alltid vil gjøre det. Foto: NTB Scanpix
ÅPEN: I oktober ble det kjent at Kylie Jenner og rapperkjæresten Travis Scott hadde besluttet å gå hver til sitt. I et nytt intervju avslører sistnevtne at han fortsatt elsker Kylie og at han alltid vil gjøre det. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nyheten om at realitystjernen Kylie Jenner (22) og rapper-kjæresten Travis Scott (27) hadde besluttet å gå hver til sitt, kom som et sjokk for mange.

Sammen deler duoen datteren Stormi Webster (1), som kom til verden i februar 2018.

Nyheten om bruddet nådde amerikanske medier i oktober, og begge har vært svært ordknappe når det kommer til å uttale seg i etterkant.

Nå har imidlertid Travis besluttet å bryte tausheten.

Vil alltid elske henne

Det er i et intervju med XXL magazine at Travis nå kommenterer bruddet med Jenner. I intervjuet forteller rapperen at han elsker realitystjernen fortsatt, og at det er noe han alltid vil gjøre.

Han innrømmer likevel at det har vært vanskelig å være i et profilert forhold.

- Den vanskelige delen med forhold er å prøve å være i et uten at millioner av stemmer utenfor blander seg inn, forteller Travis til magasinet, og legger til at han ikke lar seg påvirke mentalt, men at det er irriterende.

Til tross for at han er lei av at utenforstående prøver å blande seg inn, innrømmer Travis at livet alltid kommer med vanskeligheter, og at det handler om hvordan du takler dem.

Under intervjuet gikk rapperen også innpå forholdet til datteren Stormi, og fortalte blant annet at det å bli pappa har vært bedre enn han trodde at det skulle bli.

- Stormi er et av de beste menneskene jeg vet om. Hun er min bestevenn. Hun gjør livet litt enklere. Hun bare inspirerer meg hver dag med måten hun tenker på, sier han og legger til at han og moren hennes kom på navnet Stormi sammen.

UTKLEDD: Kylie Jenner har kledd opp datteren Stormi (1) i et ganske spesielt kostyme til Halloween. Video: Rød Løper Vis mer

- Det gjør livet så mye enklere

Videre fortalte Travis at en av de beste tingene med å bli pappa, er at det har brakt ham nærmere sine egne foreldre.

- Jeg elsker å være hjemme og tilbringe tid med familien. Spesielt nå, fordi jeg elsker å være sammen med Stormster (Stormi, journ.anm.) Jeg bare elsker å se barnet mitt vokse til. Det gjør livet så mye enklere, fortsetter Travis.

Som tidligere nevnt, var det i begynnelsen av oktober at bruddet mellom Kylie og Travis ble kjent. Ryktene om at duoen trengte tid hver for seg begynte raskt å florere, før 22-åringen to dager senere valgte å bekrefte bruddnyheten.

Gode venner

Bakgrunnen for at sminkemogulen valgte å uttale seg, var at Daily Mail meldte at hun hadde truffet ekskjæresten, Tyga (30), i et platestudio på hotellet Sunset Maquis i Hollywood, etter først å ha vært ute med venninner på kjendisstedet Delilah. Den britiske tabloidavisen publiserte også bilder av Kylie og hennes blå Rolls-Royce utenfor hotellet.

I et innlegg på Twitter benektet derimot 22-åringen at hun hadde truffet Tyga, samtidig som hun bekreftet at det var slutt med Travis.

- Internett gjør ting 100 ganger mer dramatisk enn det egentlig er. Det var ingen date mellom Tyga og meg kl. 02. Det dere ser, er at jeg slipper av to venninner ved et platestudio hvor han tilfeldigvis var, skrev hun på Twitter.

Og i en ny melding adresserte hun også situasjonen mellom seg selv og Scott.

- Travis og jeg er gode venner. Vårt hovedfokus akkurat nå er Stormi! Vennskapet vårt og datteren vår er det viktigste.

UVANLIG SMINKEVIDEO: Kylie Jenner og Khloé Kardashian filmer mens de sminker seg. Det er bare én detalj som gjør det hele litt spesielt. Video: Rød Løper / Youtube.com/Kylie Jenner Vis mer

Jobber med forholdet

Siden Travis og Kylie gikk hver til sitt har de blitt observert sammen en rekke ganger. Eksparets sammenkomster fikk flere av fansen til å undre seg om de kan ha blitt sammen igjen.

Spekulasjonene økte ytterligere etter at Travis ble observert på et kasino i Palm Springs sammen med Kylies mamma Kris Jenner (64), og hennes søstre Khloé Kardashian (35) og Kendall Jenner (24) under Thanksgiving-høytiden.

Kilder som har uttalt seg til Hollywoodlife, avkreftet derimot i begynnelsen av desember at Kylie og Travis hadde funnet tilbake til hverandre igjen.

SAMARBEIDER: Ifølg en anonym kilde til Hollywoodlife er Kylie og Travis største fokus å oppdra datteren Stormi sammen, og ikke gjenforenes som et par. Foto: NTB Scanpix
SAMARBEIDER: Ifølg en anonym kilde til Hollywoodlife er Kylie og Travis største fokus å oppdra datteren Stormi sammen, og ikke gjenforenes som et par. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Kylie og Travis er ikke helt sammen igjen, men de jobber med forholdet sitt og tilbringer mer tid sammen som foreldre. Det er ingen tidsplan for fremtiden i det hele tatt, og deres største fokus er å oppdra Stormi sammen, ikke å gjenforenes som et par, fortalte kilden til nettstedet.

Kilden la til at selv om Travis henger med blant andre Kris, så er ikke hennes mål å blande seg inn i datterens forhold.

LES OGSÅ: Feiret nyttår med mystisk date

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer