Benjamin Jayakoddy:

Bryter tausheten om bruddet

- Fortsatt gode venner.

SLUTT: Seint i sommer ble det kjent at Adelén Rusillo Steen og Benjamin Jayakoddy hadde gått fra hverandre. Nå bryter han tausheten om bruddet. Foto. NTB scanpix
SLUTT: Seint i sommer ble det kjent at Adelén Rusillo Steen og Benjamin Jayakoddy hadde gått fra hverandre. Nå bryter han tausheten om bruddet. Foto. NTB scanpix Vis mer
Publisert

NYDALEN (Se og Hør): I 2015 deltok sangeren Adelén Rusillo Steen (22) i «Skal vi danse» på TV 2, der hun sammen med dansepartneren Benjamin Jayakoddy (24) gikk helt til topps og stakk av med vinnerpokalen.

Etter å ha tilbrakt timevis på trening sammen i dansestudioet gjennom høsten, ble danseparet forelska. Det ble imidlertid ikke avslørt før året etter, da duoen røpet at de var kjærester.

Tidligere i sommer valgte de derimot å avsløre at de hadde gått hver til sitt. Nå snakker Jayakoddy om bruddet for første gang, i forbindelse med premieren av «Skal vi danse».

SEIER: Jubelen sto i taket da Adelén Rusillo Steen og Benjamin Jayakoddy stakk av med seieren i TV 2s dansekonkurranse i 2015. Foto: NTB Scanpix
SEIER: Jubelen sto i taket da Adelén Rusillo Steen og Benjamin Jayakoddy stakk av med seieren i TV 2s dansekonkurranse i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det har faktisk vært brudd ganske lenge mellom meg og Adelén, vi gjorde det slutt i februar, og det var det beste for begge. Vi er fortsatt gode venner, og det var et veldig fint brudd, forteller han åpent til Se og Hør.

Tross at de to ikke lenger er et par, er han svært glad på ekskjærestens vegne.

- Jeg ønsker henne virkelig lykke til videre, jeg er så glad for at hun følger drømmen sin og at det går så bra med musikken og alt. Jeg er glad på hennes vegne, sier han.

Nye romanserykter

I fjor var sangeren ofte å se blant publikum i Nydalen da Jayakoddy danset med bloggeren Sophie Elise Isachsen (24). I år har 24-åringen fått tildelt nok en blogger, når han skal svinge seg på parketten med Isabel Raad (25).

Det er heller ikke til å stikke under stol at romanseryktene mellom han og hans nåværende dansepartner har versert de siste ukene. Skal vi tro danseren selv, er de imidlertid bare gode venner.

- Vi er kjempegode venner bare, vi har det veldig hyggelig sammen, sier han til Se og Hør.

SE OG HØRS KJENDISGALLA: Adelén Rusillo Steen og sin tidligere dansepartner i «Skal vi danse» Benjamin Jayakoddy åpner om hvordan det føles å kunne være kjærester i offentlighet. Video: Per Ervland / Se og Hør Vis mer

Var samboere

At de Jayakoddy og ekskjæresten hadde en god kjemi under «Skal vi danse», var det liten tvil om. Det svirret lenge rykter om at det var mer enn bare vennskap mellom de to, men det var altså ikke før året etter at de bekreftet dette.

Et par måneder etter avsløringen kunne eks-dansepartnerne også fortelle at de hadde flyttet sammen. Under Se og Hørs kjendisgalla dukket de opp hånd i hånd, og delte den gledelige samboernyheten.

- Vi flyttet sammen i august. Det var første gangen jeg flyttet hjemmefra, og første gang han flyttet til Norge, sa 22-åringen.

Samtidig kunne Rusillo Steen fortelle bakgrunnen for hvorfor de valgte å holde forholdet hemmelig såpass lenge.

- I og med at vi er i den bransjen vi er i, så vil man jo aldri komme ut med noe før man er helt sikker. Vi ville ikke gjøre en stor greie ut av det før vi var sikre på at det her er noe vi takler. Vi takler media og takler alt.

Jayakoddy la til at det føltes bra å endelig vise seg sammen som par.

- Det er veldig deilig. Det tok en stund og vi har snakket mye om det, men det var bra at det kom. Og det har funket bra, sa proffdanseren.

Siden eksparet deltok i «Skal vi danse» i 2015, har Jayakoddy hatt flere partnere på tv-skjermen. Det at han danset såpass tett med andre kvinner i konkurransen, var aldri et problem for Rusillo Steen.

- Det er som å se ham med en kompis. Det er veldig gøy å se dem danse, fortalte hun til Se og Hør i 2017, da Benjamin Jayakoddy danset med Ida Gran-Jansen (31).

LES OGSÅ: - Jeg har tatt masse smertestillende

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer