Chloë Grace Moretz og Brooklyn Beckham:

Bryter tausheten om bruddet

Men den unge filmstjernen vil ikke ofre mange ord på ekskjæresten.

BRUDD: I april ble det slutt mellom Chloë Grace Moretz og Brooklyn Beckham da førstnevnte oppdaget klinebilder av Beckham. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: I april ble det slutt mellom Chloë Grace Moretz og Brooklyn Beckham da førstnevnte oppdaget klinebilder av Beckham. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I september 2016 gikk Brooklyn Beckham (19) og skuespiller Chloë Moretz (21) hver til sitt, etter bare noen måneder som par. Etter dette skal de hatt et av-og-på-forhold frem til det tok helt slutt tidligere i år.

I april ble nemlig Brooklyn Beckham tatt på fersken mens han klinte med den 20 år gamle modellen Lexi Wood.

Kyssebildene fikk fansen til å se rødt, da han på dette tidspunktet var sammen med Moretz.

DÅRLIG STEMNING: Det ble dårlig stemning mellom Brooklyn og Chloë, etter at sistenevnte fant ut om forholdet mellom Brooklyn og Lexi Wood. Foto: NTB Scanpix
DÅRLIG STEMNING: Det ble dårlig stemning mellom Brooklyn og Chloë, etter at sistenevnte fant ut om forholdet mellom Brooklyn og Lexi Wood. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hintet om utroskap

Etter at bildene av Wood og Beckham begynte å bli spredt rundt på internett, publiserte Moretz et innlegg på Instagram Story, som ifølge Huffington Post ble tolket som et tegn på at Brooklyn hadde vært utro mot henne.

Det hun gjorde var å publisere et bilde av rapperen Cardi B sin låt, «Be Careful».

Får med seg «alt»

Nå åpner Mortez seg om tiden etter bruddet i et intervju med The Sunday Times.

Hun forteller at hun aldri får fred fra det, ifølge Daily Mail, som siterer intervjuet. Dette fordi det stadig skrives om i media, og deretter spres i sosiale medier.

Det samme gjelder for øvrig eksens nye, angivelige kjærlighetsforhold:

- Hver gang folk publiserer noe om et visst forhold, får jeg varsler på telefonen min. Det er sånn jeg finner ut 90 prosent av ting, sier hun og sikter til at hun blir nevnt i sosiale medier hver gang det legges ut bilder av Beckham med andre damer.

Men når avisen spør om hun har noe å si om Brooklyn Beckham, vil hun ikke gi noen ytterligere kommentar. Likevel kommer hun med noe som kan tolkes som et stikk mot eksen:

- Generelt sett er jeg ingen stor fan av å vise følelser ute i offentligheten. Personlig vil jeg ikke se folk som kliner på telefonen min hele tiden.

Før hun og kjendissønnen gikk hver til sitt, ble de to imidlertid avbildet mens de utvekslet et kyss på gaten i New York.

PROFILERT PAR: Brooklyn Beckham og Chloë Grace Moretz avbildet på en prisutdeling i november 2017. Foto: REX/ Shutterstock/ NTB scanpix
PROFILERT PAR: Brooklyn Beckham og Chloë Grace Moretz avbildet på en prisutdeling i november 2017. Foto: REX/ Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Vil verne om privatlivet sitt

Moretz forteller dessuten at hun har lært mye etter å ha vært sammen med Victoria og David Bekchams eldste sønn. Hun har lært å holde privatlivet mer for seg selv.

- Man kan ikke legge ut et bilde med mindre man vil at folk skal snakke om det. Og hvis du gjør det, kan du ikke klage.

Hun legger til at hun tror det er enklere å date noen som er i samme bransje som henne, da de har større forståelse for hva som er privat og hva som er offentlig.

Ny flamme?

Nå spekuleres det for øvrig i om Moretz har funnet tonen med skuespillerkollega Dylan O'Brien (26).

Beckhams eks er for tiden aktuell i science ficton-filmen «The Fifth Wave», i tillegg til å nylig ha spilt i komedien «Neighbours 2», der hun blant annet spilte mot Zac Efron (30) og Seth Rogen (36).

O'Brien spiller på sin side hovedrollen i «The Maze Runner»-triologien, og har tidligere vært aktuell med fantasyserien «Teen Wolf».

E! News hevder at de unge stjernene først separat ankom den italienske restauranten The Nice Guy i Los Angeles, der de spiste middag og koste seg med noen drinker.

Senere samme kveld skal tospannet ha hoppet inn i en felles bil, og dratt videre til utestedet Avenue for å møte venner.

De samme kildene hevder videre at duoen skal ha holdt seg i nærheten av hverandre nesten hele kvelden, mens de tok flere bilder og var i godt humør.

Drag på damene

Etter bruddet skal ikke Beckham ha holdt seg til Wood. I mai ble han nemlig observert under det som angivelig skal ha vært en date i New York. Denne gangen var det med den åtte år eldre musikeren og danseren Lexy Panterra (27).

19-åringen er som kjent en talentfull fotograf, og han la ut flere bilder av henne på sin Instagram-profil kort tid etter stevnemøtet.

Saken fortsetter nedenfor.

A post shared by bb🌷 (@brooklynbeckham) on

Det var i fjor det ble kjent at sønnen til den verdenskjente fotballstjernen David Beckham hadde flyttet til New York for å studere fotografi.

Victoria var ikke særlig begeistret over at sønnen skulle flytte over havet, men for en måned siden meldte Mirror at Brooklyn kom til å reise hjem til Storbritannia innen kort tid.

Opprinnelig skulle 19-åringen fullføre fire år ved den anerkjente kunstskolen Parsons School of Design. I stedet har han valgt å gi seg etter ett år, og flytter tilbake til familien.

- Det høres ut som om han hadde veldig hjemlengsel, og at han følte seg ensom i New York, fortalte en kilde til Mirror.

Brooklyn står imidlertid ikke på bar bakke når han nå returnerer til Storbritannia. Ifølge avisen har 19-åringen fått praksisplass hos en «anerkjent britisk fotograf», hvis navn forblir hemmelig på nåværende tidspunkt.

LES OGSÅ: Slik ser Brooklyn Beckham ikke ut lenger.