FORTSATT VENNER: Stjerneparet Taylor Swift og Calvin Harris understreker på Twitter at det ikke er noe vondt blod mellom dem etter bruddet.  Foto: wenn.com
FORTSATT VENNER: Stjerneparet Taylor Swift og Calvin Harris understreker på Twitter at det ikke er noe vondt blod mellom dem etter bruddet. Foto: wenn.comVis mer

Bryter tausheten om bruddet med Taylor Swift

Stjerne-DJen Calvin Harris tok bladet fra munnen om forholdet med popstjernen.

SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken meldte flere amerikanske medier at forholdet til stjerneparet Taylor Swift (26) og Calvin Harris (32) hadde tatt slutt etter 15 måneder.

Etter at nyheten kom ut, har den skotske stjerne-DJen valgt å kommentere bruddet på sin egen Twitter-profil.

- Den eneste sannheten her er at et forhold er blitt avsluttet og at det som står igjen er en masse kjærlighet og respekt, twitret Harris natt til fredag.

Taylor Swift har ikke kommentert bruddet direkte, men like etter at ekskjæresten publiserte tweeten, valgte hun å dele den samme meldingen på sin egen Twitter-profil.

- Et udramatisk brudd

UsWeekly har tidligere skrevet at forholdet til det mektige artistparet bare sluknet av seg selv.

- Det fungerte ganske enkelt ikke lenger, har en kilde uttalt til nettstedet.

En annen innsidekilde skal også ha bekreftet at bruddet var udramatisk, men at Swift likevel syntes det var tungt å legge forholdet bak seg.

- Det går greit med Taylor nå, men hun var opprørt og lei seg, sa kilden til UsWeekly.

Saken fortsetter under bildet.

VISTE SEG ETTER BRUDDET: Ifølge Splash News hadde Calvin Harris to forskjellige legetimer i Los Angeles torsdag denne uken. For et par uker siden var han innblandet i en bilulykke i Hollywood-byen.  Foto: Splash News
VISTE SEG ETTER BRUDDET: Ifølge Splash News hadde Calvin Harris to forskjellige legetimer i Los Angeles torsdag denne uken. For et par uker siden var han innblandet i en bilulykke i Hollywood-byen. Foto: Splash News Vis mer

Nyheten om bruddet kom kort tid etter at Calvin Harris var involvert i en dramatisk bilulykke i Los Angeles. Harris skulle holde konsert i Las Vegas, og kollisjonen inntraff da Harris var på vei til flyplassen.

Harris, som egentlig heter Adam Wiles, ble fraktet til sykehus i ambulanse og ble behandlet for kuttskader i ansiktet.

Etter kjærestens bilulykke fredag 20. mai, forholdt Taylor Swift seg taus på sosiale medier. Akkurat når hun og Calvin Harris gjorde det slutt, er foreløpig ikke kjent.

Saken fortsetter under bildet.

PROFILERT PAR: Taylor Swift og Calvin Harris fotografert sammen på iHeartRadio Music Awards i starten av april. To måneder senere ble det kjent at forholdet var over.  Foto: Afp
PROFILERT PAR: Taylor Swift og Calvin Harris fotografert sammen på iHeartRadio Music Awards i starten av april. To måneder senere ble det kjent at forholdet var over. Foto: Afp Vis mer

Virket stormforelsket

At det populære stjerneparet gikk hvert til sitt etter et drøyt år, kom nok som en overraskelse på mange.

Da turtelduene feiret ett år som kjærester den 6. mars, markerte Harris dagen ved å gi Swift et gullbelagt hjertesmykke i gave. Kort tid senere reiste duoen på en romantisk ferie sammen, noe som ble godt dokumentert på Instagram-profilene deres.

Det faktum at de søte feriebildene ikke er blitt slettet etter bruddet, kan tyde på at eksene faktisk har beholdt en god og vennskapelig tone.

Et bilde publisert av Taylor Swift (@taylorswift)

That time when we finally took a vacation. @calvinharris

En video publisert av Taylor Swift (@taylorswift)

Saken fortsetter nedenfor.

Det er heller ikke lenge siden Taylor Swift snakket svært varmt om typen i et intervju med Vogue.

- Akkurat nå er jeg er i et magisk forhold. Og jeg ønsker selvfølgelig at det skal være vårt og ikke høyprofilert. Dette er den ene tingen som er min i mitt personlige liv, sa hun til motemagasinet ifølge People.com.

Var et drømmepar

Artistparet skal ha funnet tonen Brit Awards i februar 2015, og kort tid senere ble de to kjærester. I løpet av det siste året har de delt flere søte bilder sammen på sosiale medier, deriblant i anledning 4. juli-feiringen i fjor, og de har snakket rosende om hverandre offentlig.

Mens forholdet var temmelig ferskt, snakket Calvin Harris åpenhjertig om romansen under et intervju i britisk radio. Da skrøt han uhemmet av sin seks år yngre kjæreste:

- Det går absolutt helt fantastisk mellom oss. Hun har så mange talenter at det virkelig er helt latterlig. Hun er generelt sett en fantastisk kokk og et utrolig menneske, uttalte han forelsket den gang.

Da kjæresteparet gjestet Billboard Music Awards i mai 2015, klarte de to heller ikke å skjule følelsene de har for hverandre. Se videoen av dem fra prisutdelingen nedenfor:

LES OGSÅ: - Tom Cruise har ikke sett datteren på over to år