Lena Dunham:

Bryter tausheten om bildeflausen

I fjor var det et spesielt bilde av skuespillerne Lena Dunham og Brad Pitt som vakte oppsikt.

FORKLARER SEG: Skuespiller Lena Dunham uttaler seg nå for første gang om de beryktede bildene av hun og Hollywood-kjekkasen Brad Pitt under filmpremieren av «Once Upon a Time in Hollywood» i London i fjor. Foto: NTB Scanpix
FORKLARER SEG: Skuespiller Lena Dunham uttaler seg nå for første gang om de beryktede bildene av hun og Hollywood-kjekkasen Brad Pitt under filmpremieren av «Once Upon a Time in Hollywood» i London i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I fjor skapte noen spesielle bilder overskrifter i utenlandske medier. Bildet var fra filmpremieren av «Once Upon a Time in Hollywood» i London, og viste «Girls»-stjernen Lena Dunham (34) og Hollywood-stjernen Brad Pitt (56).

På de nevnte bildene så det ut som at førstnevnte prøvde å lure til seg et kyss fra skuespillerkjekkasen.

Ingen av partene har imidlertid uttalt seg om bildene, før nå - et halvt år senere.

- Flaut bilde

I mandagens «Watch What Happens Live With Andy Cohen» forklarer nemlig Lena Dunham bakgrunnen for den mye omtalte bildeflausen.

- Jeg vet ikke om dere husker at det ble tatt et slags flaut bilde av oss to. Vel, slik internett leste det, hadde jeg på en eller annen måte fysisk aggressivt tilnærmet meg ham, noe som førte til mye stress. Jeg ville aldri tvunget et kyss på Brad Pitt. Jeg respekterer ham altfor mye som kunstner og venn, forklarer skuespilleren, ifølge Entertainment Tonight.

Videre avslører skuespilleren at senere samme kveld tok Hollywood-stjernen henne med seg inn på et rom. Dette fordi at han visste hun var nervøs i forkant av utdelingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer