Miley Cyrus:

Bryter tausheten i Twitter-tirade

- Jeg har ikke noe å skjule, skriver Miley Cyrus på Twitter.

BRUDD: Åtte måneder etter at de ble erklært mann og kone, gikk Liam Hemsworth og Miley Cyrus hver til sitt. Siden har det vært relativt taust fra de begge, men nå slår sistnevnte tilbake mot de mange ryktene som har florert etter skilsmissenyheten. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Åtte måneder etter at de ble erklært mann og kone, gikk Liam Hemsworth og Miley Cyrus hver til sitt. Siden har det vært relativt taust fra de begge, men nå slår sistnevnte tilbake mot de mange ryktene som har florert etter skilsmissenyheten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Jeg er stolt over å si at jeg nå er på et annet sted enn jeg var tidligere i livet».

Slik avslutter Miley Cyrus (26) en lang rekke Twitter-innlegg torsdag kveld, der hun tar et oppgjør med de mange ryktene som har florert rundt henne den siste tiden - spesielt hva glelder årsaken til bruddet med Liam Hemsworth (29).

Det var i midten av august at Cyrus og Hemsworth delte nyheten om at de går hver til sitt etter bare åtte måneder som mann og kone. Siden den gang har sladderpressen verden over fulgt de to med argusøyne, og skrevet side opp og side ned om hva de bedriver tiden med.

Årsaken til bruddet er ikke kjent, men det har av flere amerikanske medier blitt skrevet at det var Liam Hemsworth som ønsket å skilles. I sosiale medier har fansen hatt sitt å si om bruddnyheten, og nå tyder mye på at Cyrus har fått nok.

«Jeg kan akseptere at livet jeg har valgt betyr at jeg må være åpen med fansen - som jeg elsker - og offentligheten, 100 prosent av tida. Det jeg ikke kan akseptere er å bli fortalt at jeg lyver for å dekke over en forbrytelse jeg ikke har begått. Jeg har ikke noe å skjule», skriver hun i ett av mange Twitter-innlegg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer