Melinda Gates:

Bryter tausheten:
- Gråt i mange dager

Melinda Gates snakker ut for første gang etter skilsmissen med Microsoft-gründeren Bill Gates.

SKILT: Bill og Melinda Gates var mann og kone i 27 år, før de gikk hver til sitt våren 2021. Foto: Elaine Thompson / AP / NTB
SKILT: Bill og Melinda Gates var mann og kone i 27 år, før de gikk hver til sitt våren 2021. Foto: Elaine Thompson / AP / NTB Vis mer
Publisert

Etter 27 år som mann og kone kunngjorde Microsoft-grunnlegger Bill Gates (66) og kona Melinda Gates (57) i mai i fjor at de skulle skilles. Det skrev gründeren selv på Twitter.

«Etter en grundig overveielse og en masse arbeid med vårt forhold, har vi besluttet å avslutte vårt ekteskap», var blant det han skrev i uttalelsen.

Paret giftet seg i 1994 og har barna Jennifer Katharine (25), Rory John (22) og Phoebe Adele (19) sammen.

ENSOM: Venke Knutson gjestet «Lindmo», og der fortalte hun blant annet om at hun ble ensom etter skilsmissen. Video: NRK Vis mer

Nå har Melinda for første gang åpnet seg om skilsmissen med det som i en årrekke har vært rangert som verdens rikeste mann. Det gjør hun i et eksklusivt intervju med CBS Mornings, gjengitt av People.

- Ikke sunt

Selve intervjuet sendes ikke før torsdag morgen amerikansk tid, men allerede onsdag ble det sluppet en forhåndsvisning.

Under intervjuet ble 57-åringen spurt om affæren Bill hadde til en medarbeider for rett over 20 år siden, noe en talsperson for Microsoft-grunnleggeren bekreftet i mai i fjor.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Jeg tror absolutt på tilgivelse, så jeg trodde vi hadde jobbet oss gjennom noe av det, svarte Melinda.

- Det var ikke et bestemt øyeblikk eller ting som skjedde. Det kom bare til et tidspunkt hvor det var nok der til at jeg innså at det ikke var sunt, og jeg kunne ikke stole på det vi hadde, la hun til.

- Sørger over et tap

Da ekteparet gikk hver til sitt i fjor sa de at de ikke lengre trodde de kunne vokse sammen som et par i den neste fase av livet. Tre måneder senere, i august, var skilsmissen et faktum.

I morgenshowet forteller Melinda at hun både kjente på en sorg og sinne.

KARDASHIANS: Slik så det ut bak kulissene da utroskapsdramaet mellom Tristan Thompson, Khloé Kardashian og Jordyn Woods ble kjent. Vis mer

- Jeg gråt i mange dager. Det er en del av sorgprosessen. Du sørger over et tap av noe du trodde du hadde, og som du trodde du skulle ha resten av livet.

Milliardæreksen avslutter imidlertid intervjuet med å forsikre om at hun nå begynner å «komme til den andre siden» og er klar for et nytt kapittel i livet - og at hun er spent på hva som venter.

LES OGSÅ: Milliardærarving avslører forlovelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer