Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davis:

Bryter tausheten etter voldtektsanklagene

«Sex og singelliv»-stjernen Chris Noth ble nylig anklaget for voldtekt. Nå uttaler kollegaene seg.

UTTALER SEG: Kristin Davis, Sarah Jessica Parker og Cynthia Nixon har alle tre uttalt seg om anklagene mot Chris Noth. Foto: Steve Sands/ NewYorkNewswire/ Bauer-Griffin/ Shutterstock/ NTB
UTTALER SEG: Kristin Davis, Sarah Jessica Parker og Cynthia Nixon har alle tre uttalt seg om anklagene mot Chris Noth. Foto: Steve Sands/ NewYorkNewswire/ Bauer-Griffin/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke gikk «Sex og singelliv»-stjernen Chris Noth (67), best kjent som Mr. Big for mange, ut og avkreftet voldteksanklagene som hadde kommet mot ham.

Tre kvinner skal ha følt seg trigget av «Sex og singelliv»-oppfølgeren, «And Just Like Tat», og har fortalt at de ble utsatt for seksuelle overgrep av skuespilleren.

Slo tilbake

Selv mener altså Noth at dette ikke stemmer.

- Historiene er fullstendig oppspinn, og de påståtte hendelsene som er detaljert beskrevet virker bare som dårlig fiksjon, uttalte en representant for Noth til People fredag, og la til:

- Som Chris sa i går, han har aldri, og ville aldri gått over den streken.

«Sex og singelliv» er tilbake etter mange år av skjermen. Video: HBO Max Vis mer

Skuespilleren har også undret seg over tidspunktet kvinnene har valgt å stå fram, da møtene skal ha skjedd for flere år siden.

- Støtter kvinnene

Nå bryter også «Sex og singelliv»-kollegaene Sarah Jessica Parker (56), Cynthia Nixon (55), og Kristin Davis (56) tausheten om anklagene som er kommet mot Noth.

«Vi er svært triste over å høre anklagene som er kommet mot Chris Noth», delte de i en felles uttalelse i sosiale medier mandag.

«Vi støtter kvinnene som har stått fram og delt sine vonde opplevelser. Vi vet det må være noe veldig vanskelig å gjøre, og vi roser dem for det», fortsatte de.

Sparket

Allerede forrige uke fikk anklagene, som Noth selv hevder ikke er sanne, konsekvenser. Da nyhetene om anklagene først dukket opp ble han droppet av sitt eget talentbyrå - A3 Artists Agency, mindre enn tre måneder etter at han signerte med byrået.

- Chris Noth er ikke lenger en klient, uttalte en talsperson for A3 til Deadline.

LES OGSÅ: Tatt på fersken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer