Catherine FitzGerald og Dominic West:

Bryter tausheten etter utroskandalen

Skuespillerens kone stiller opp i sitt første intervju etter utroskapsskandalen i fjor.

UTROSKANDALE: Dominic West var involvert i en utroskandale med skuespiller Lily James i fjor høst. Her med kona Catherine FitzGerald kort tid etter. Foto: Splash News / NTB
UTROSKANDALE: Dominic West var involvert i en utroskandale med skuespiller Lily James i fjor høst. Her med kona Catherine FitzGerald kort tid etter. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor høst snudde «Mamma Mia»-skuespilleren Lily James (32) nettet, pressen og sosiale medier nærmest på hodet. Hun ble nemlig observert mens hun kysset den godt gifte skuespilleren Dominic West (51) under en helgetur til Roma.

På bildene, som ble publisert av blant andre The Mirror, kunne man tydelig se at James og West hadde vanskeligheter med å holde fingrene for seg selv, og de ble observert sammen både på flyplassen, elsparkesykkeltur, sightseeing og mens de spiste frokost.

Under frokosten kulminerte det hele i et kyss, der West i tillegg hadde tatt av seg gifteringen.

Datet på college

Wests kone, Catherine FitzGerald (49), har foreløpig sittet stille i båten etter utroskapsskandalen og ikke gjort noen intervjuer, før nå.

Søndag publiserte Irish Independent et intervju med 49-åringen. Intervjuet ble gjort i anledning at ekteparet tar over Glin Castle i Irland. FitzGerald har selv vokst opp i borgen, som datter av den 19. ridderen av Glin, avdøde Desmond FitzGerald.

Til avisen forteller Catherine om forholdet til ektemannen gjennom elleve år, både før og etter Lily James-episoden.

Ifølge People forteller hun at de innledet et forhold allerede i studietiden, men at hun avsluttet det fordi hun ville leve livet før hun slo seg til ro med det som senere skulle bli faren til hennes fire barn.

- Vi hadde et fantastisk kjærlighetsforhold. Vi kunne sitte og se over Dublin og lese poesi for hverandre med fjellene i det fjerne. Vi hadde all tid i verden til å utforske puber og bakgater, og gå langs kanalen.

BRUDD: I «Singletown» ble vi vitne til at Emir gikk ned på kne og fridde til sin Charlotte. Nå har lykken snudd og det tidligere paret avslører at de ikke lenger er forlovet. Video: Rød Løper Vis mer

Opp- og nedturer

FitzGerald og West møttes igjen, men flere tenkte trolig at Wests handlinger i fjor høst ville ta knekken på forholdet. Det gjorde det derimot ikke, og til den irske avisen beskriver hun ekteskapet slik:

- Vi har hatt våre opp- og nedturer som alle andre, men vi er forpliktet til hverandre, og til vårt fullverdige og livlige familieliv sammen.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Kysset for fotografene

West og kona sjokkerte mange da de bare dager etter bildene av førstnevnte og Lily James ble lekket, gikk ut og «kommenterte» utroskapen.

Det skjedde i form av en håndskrevet lapp, som ble gitt ut til de oppmøtte fotografene utenfor parets hjem i Cippenham i Wiltshire.

SAMMEN: Dominic West og Catherine FitzGerald fortalte de oppmøtte fotografene at de fremdeles er godt gift. Foto: Mike / Splash News / NTB
SAMMEN: Dominic West og Catherine FitzGerald fortalte de oppmøtte fotografene at de fremdeles er godt gift. Foto: Mike / Splash News / NTB Vis mer

«Ekteskapet vårt er sterkt og vi er uten tvil fremdeles sammen. Tusen takk», sto det på lappen, som var signert ekteparet.

Det samme skal West ha sagt muntlig til de oppmøtte fotografene, mens han poserte for en rekke bilder sammen med kona - der de blant annet kysset og holdt rundt hverandre.

Både West og kona hadde hendene i lommen, og det var derfor ikke synlig om de hadde på seg gifteringene sine. Det fikk spekulasjonene til å svirre ytterligere.

Ekteparet har stått på sitt og er fortsatt sammen, og skal vi tro duoen så skal det mer enn et par kyss til for at de skiller lag.

LES OGSÅ: - Nådeløse, hjerteløse og skamløse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer