Vanessa Grimaldi og Nick Viall:

Bryter tausheten etter «Ungkaren»-bruddet

- Det er lett å bli usikker på seg selv.

BRØT FORLOVELSEN: Vanessa Grimaldi og Nick Viall forlovet seg i den 21. sesongen av «The Bachelor», men gjorde det slutt etter fem måneder. Nå har begge tatt bladet fra munnen. Foto: NTB Scanpix
BRØT FORLOVELSEN: Vanessa Grimaldi og Nick Viall forlovet seg i den 21. sesongen av «The Bachelor», men gjorde det slutt etter fem måneder. Nå har begge tatt bladet fra munnen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): For en drøy uke siden kom nyheten om at «Ungkaren»-paret Nick Viall (36) og Vanessa Grimaldi (29) hadde brutt forlovelsen etter fem måneder.

Paret forlovet seg på sesongfinalen av «The Bachelor» i mars, men sa i en uttalelse til UsWeekly 28. august at de går hver sin vei.

- Det er hjerteskjærende for begge at vi har bestemt oss for å avbryte forlovelsen vår. Begge ga hverandre sitt alt for å få forholdeet til å fungere og vi er lei oss for at vi ikke får eventyrslutten som vi ønsket, sa de i en felles uttalelse.

- Vi vil fortsette å være der for hverandre uansett hva. Dette har ikke vært en enkel avgjørelse, men når vi nå går hver vår vei, gjør vi det med masse kjærlighet og respekt for hverandre.

- Det er OK å være knust

Tirsdag delte Vanessa et bilde på sin Instagram-profil der hun sitter ved et vann og lener seg på vennen sin. Under skriver hun:

«Det er OK å føle seg knust. Det er OK å gråte. Det er OK å lene seg på en venn. Det går bra til slutt.»

It's okay to feel broken. It's okay to cry. It's okay to lean on a friend. In the end, it will always be okay.

A post shared by VanessaGrimaldi (@vanessagrimaldi30) on

Det er det første livstegnet den Montreal-baserte lærerinnen har gitt fansen etter bruddet.

Nick har på sin side sagt at han tilbringer tid med familie og venner når ting er tøft, og at det hjelper å tenke positive tanker.

- Det er lett å bli usikker på seg selv. Man blir fanget inne i sitt eget hode når ting ikke funker, så det hjelper å tro på seg selv, sier han til UsWeekly.

Etter bruddet sa Nick at han fremdeles elsker eks-forloveden og at han er glad for å ha prøvd nye ting.

Likevel går ferden videre.

MATCHET IKKE: Selv om Nick valgte Vanessa i den siste «Ungkaren»-episoden, var det slutt mellom dem etter fem måneder. Foto: NTB Scanpix
MATCHET IKKE: Selv om Nick valgte Vanessa i den siste «Ungkaren»-episoden, var det slutt mellom dem etter fem måneder. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg prøver å holde meg opptatt, spesielt akkurat nå. Vennene mine, Vanessa og jeg er fremdeles her for hverandre.

I intervjuet med UsWeekly sier han at han fremdeles tror på kjærligheten, selv om den kan være kranglete innimellom.

Knyttet til Montreal

Ifølge en kilde Entertainment Tonight har snakket med, kom ikke bruddet som noe sjokk.

- Vanessa er ekstremt knyttet til miljøet hjemme i Montreal, og trivdes ikke i Los Angeles. Det var alltid uaktuelt for Nick å flytte til Canada, så de ville rett og slett ikke de samme tingene, sier en ikke navngitt kilde til nettstedet.

Paret flyttet nemlig sammen til en felles leilighet Los Angeles, men kilden tror Vanessa er tilbake i Montreal på null komma niks.

- Nick's venner er ikke overrasket over bruddet. De hang ikke sammen som par med andre veldig ofte. Det var som oftest Nick som kom alene på arrangementer, og ingen følte at de kjente Vanessa, sier en annen kilde.

Sex-skandale i «spin-off»

Vanessa og Nick er ikke det eneste Ungkaren-paret som har skapt overskrifter i år.

I spin off-serien «Bachelor in Paradise» havnet deltakeren DeMario Jackson (30) i trøbbel fordi han visstnok skal ha forgrepet seg på Corinne Olympios (24) mens hun var i en svært beruset tilstand.

DeMario mistet blant annet jobben, og sa nylig i et intervju at oppmerksomheten rundt saken var en stor påkjenning for familien.

Saken fortsetter nedenfor.

- Det er tøft. Det er vanskelig. Jeg elsker moren min mer enn noe annet i verden. Å se henne gråte hver dag var hardt, sa han i et av intervjurundene i serien, ifølge New York Daily News.

- Jeg er hennes alt, vi er bestevenner. Jeg måtte få henne til å deaktivere sosiale medier fordi hun gikk til krig for å forsvare meg.

I etterkant har imidlertid kanalen droppet alle anklagene etter at de påståtte hendelsene ble grundig undersøkt.

Warner Bros. brukte til og med klippene i promovideoen for sesongen, noe som høstet svært mye kritikk hos fansen.

LES OGSÅ: Bare to av 17 «Ungkaren»-par har klart seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer