Vanessa Grimaldi og Nick Viall:

Bryter tausheten etter «Ungkaren»-bruddet

- Det er lett å bli usikker på seg selv.

BRØT FORLOVELSEN: Vanessa Grimaldi og Nick Viall forlovet seg i den 21. sesongen av «The Bachelor», men gjorde det slutt etter fem måneder. Nå har begge tatt bladet fra munnen. Foto: NTB Scanpix
BRØT FORLOVELSEN: Vanessa Grimaldi og Nick Viall forlovet seg i den 21. sesongen av «The Bachelor», men gjorde det slutt etter fem måneder. Nå har begge tatt bladet fra munnen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): For en drøy uke siden kom nyheten om at «Ungkaren»-paret Nick Viall (36) og Vanessa Grimaldi (29) hadde brutt forlovelsen etter fem måneder.

Paret forlovet seg på sesongfinalen av «The Bachelor» i mars, men sa i en uttalelse til UsWeekly 28. august at de går hver sin vei.

- Det er hjerteskjærende for begge at vi har bestemt oss for å avbryte forlovelsen vår. Begge ga hverandre sitt alt for å få forholdeet til å fungere og vi er lei oss for at vi ikke får eventyrslutten som vi ønsket, sa de i en felles uttalelse.

- Vi vil fortsette å være der for hverandre uansett hva. Dette har ikke vært en enkel avgjørelse, men når vi nå går hver vår vei, gjør vi det med masse kjærlighet og respekt for hverandre.

- Det er OK å være knust

Tirsdag delte Vanessa et bilde på sin Instagram-profil der hun sitter ved et vann og lener seg på vennen sin. Under skriver hun:

«Det er OK å føle seg knust. Det er OK å gråte. Det er OK å lene seg på en venn. Det går bra til slutt.»

Det er det første livstegnet den Montreal-baserte lærerinnen har gitt fansen etter bruddet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer