Ariana Grande:

Bryter tausheten etter sjokkbruddet

- På tide å si farvel, skriver Ariana Grande.

TAR PAUSE: Ariana Grande bryter tausheten etter sjokkbruddet med forloveden Pete Davidson med en pause fra sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
TAR PAUSE: Ariana Grande bryter tausheten etter sjokkbruddet med forloveden Pete Davidson med en pause fra sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uken ble det kjent at popstjernen Ariana Grande (25) og komikeren Pete Davidson (24) har gjort det slutt, ifølge en kilde tett på sangeren. Det amerikanske stjerneparet ble sammen tidligere i år, før det hele utviklet seg til forlovelse i juni.

Mange ble derfor sjokkerte da nyheten om at de to hadde gått hver til sitt smalt. Ingen av partene har kommentert bruddet direkte eller bekreftet noe, men det finnes flere tegn på at forlovelsen deres virkelig er blitt brutt.

Slettet kjæreste-bilder

Ariana Grande har blant annet slettet alle bildene av Davidson fra sin Instagram-konto.

Dessuten går hun nå med et plaster på fingeren, som dekker over tatoveringen hun tok av navnet hans. Det viser bilder som blant annet Us Weekly har fått tak i.

Selv om popstjernen ikke har uttalt seg direkte om bruddet, la hun nylig ut en kryptisk beskjed til fansen - som av naturlige årsaker var nysgjerrige på om det virkelig er hold i bruddnyheten.

ARIANA GRANDE: Popstjernen avbildet sammen med en venninne i New York i midten av september. Foto: Splash News/ NTB scanpix
ARIANA GRANDE: Popstjernen avbildet sammen med en venninne i New York i midten av september. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

- På tide å si farvel

I meldingen, som ble delt på artistens Instagram-story, skrev hun følgende:

«På tide å si farvel til internettet for en stund. Det er vanskelig å ikke komme borti nyheter og ting som jeg prøver å unngå for øyeblikket», skrev hun, og refererte til havet av saker angående henne og ekskjæresten.

INSTAGRAM: Ariana Grande delte en kryptisk beskjed på sin Instagram-story før hun ikke lenge etter slettet innlegget. Dette er en del av den lengre storyen hun delte på Instagram. Foto: Skjermdump, Instagram
INSTAGRAM: Ariana Grande delte en kryptisk beskjed på sin Instagram-story før hun ikke lenge etter slettet innlegget. Dette er en del av den lengre storyen hun delte på Instagram. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

«Det er veldig trist og vi prøver veldig hardt å holde oss gående. Elsker dere, og takk for at dere alltid er her», skrev Grande.

Fokuserer på karrieren

Innlegget lå derimot ikke ute lenge, og ble etter hvert slettet av artisten selv. Det tok ikke lang tid før også dette utsagnet skapte overskrifter verden over.

Samtidig hintet 25-åringen om at hun ikke har hatt det helt enkelt de siste turbulente dagene.

«Jeg kan ikke tro at jeg nesten lot angsten min ødelegge for meg i dag. Ikke i dag, satan! Ikke i morgen eller dagen etter det - ikke mer. Du kan suge min store, grønne p*kk. Jeg skal synge ut følelsene mine og være en stor, vandrende klump med kjærlighet», skrev hun i et annet innlegg, ifølge E! News.

Grande er for tiden opptatt med å spille inn en tv-spesial av den klassiske Broadway-musikalen «Wicked», og skrev også i innlegget at hun ønsket å fokusere på det akkurat nå.

Det var på mandag 25-åringen brøt tausheten etter det overraskende bruddet ved å dele et bilde av manuset til den kjente forestillingen.

- Det er en ære å få være en del av 15-årsfeiringen av min favorittmusikal gjennom tidene. Vil ikke gå glipp av dette for noe annet, skrev hun.

Tøff periode

Ifølge Vanity Fair er det et klokt valg av Grande å ta en pause fra sosiale medier på dette tidspunktet, og bladet omtaler valget hennes som «en forfriskende kontrast til andre artister som Kanye West (41)», som tidligere har skapt store overskrifter med sin bisarre sosiale medier-oppførsel.

Ariana Grande har vært gjennom en tøff periode den siste måneden. I midten av september kom sjokkbeskjeden om at den amerikanske rapperen Mac Miller døde bare 26 år gammel.

Miller var for de fleste nordmenn kanskje best kjent som Grandes ekskjæreste. Paret var sammen i to år, før de gjorde det slutt tidligere i år.

Kort tid etter at dødsbudskapet ble kjent, la Grande ut et bilde av eksen på en gressplen som en hyllest. Ei uke senere uttalte hun seg om dødsfallet.

«Jeg elsket deg fra dagen jeg møtte deg da jeg var 19, og det vil jeg alltid. Jeg kan ikke tro at du ikke er her mer. Jeg klarer ikke å forstå det. Vi snakket om dette. Så mange ganger. Jeg er så sint. Jeg er så trist at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg», skrev hun i det åpenhjertige innlegget, og fortsatte:

«Du var min kjæreste venn. Veldig lenge. Over alt annet. Jeg er så lei meg for at jeg ikke kunne fikse dette eller ta smertene vekk. Jeg ville det virkelig. Den snilleste, søteste sjelen med demoner han aldri fortjente. Jeg håper du har det fint nå. Hvil».

I HARDT VÆR: Fredag ble Aretha Franklin begravet i Detroit. I den forbindelse opptrådte Ariana Grande under seremonien - som ble ledet av biskop Charles H. Ellis III (60). Sistnevnte sto imidlertid for en situasjon som han seinere har måttet beklage for. Video: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg ble redd hver gang noen gikk i oppgangen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer