Britney Spears:

Bryter tausheten etter sjokk-dokumentaren

Popstjernen letter på hjertet i kjølvannet av dokumentaren.

BRYTER: Kjæresten til Britney Spears bryter tausheten etter den nye dokumentaren «Framing Britney Spears». Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har blitt skrevet opp og ned om den nye dokumentaren «Framing Britney Spears» siden den kom ut i helgen. Dokumentaren omhandler popstjernen Britney Spears' (39) liv, og har skapt sterke reaksjoner blant både fansen og i kjendisverdenen.

Nå bryter hun selv tausheten om dokumentaren, som hun selv ikke medvirker i. I et innlegg på Instagram har Spears delt en videosnutt fra en tre år gammel opptreden hvor hun synger låta «Toxic».

«Kan ikke tro at denne opptredenen til Toxic er fra tre år siden. Jeg vil alltid elske å være på scenen, men jeg tar meg tid til å lære og være en normal person. Jeg elsker å bare nyte det grunnleggende i hverdagen», skriver hun innledningsvis.

«Hvert menneske har sin egen historie og sitt syn på andre menneskers valg. Vi har alle så mange ulike, strålende og nydelige liv!!! Husk at uansett hva vi tror vi vet om et menneskes liv, så er det ingenting sammenlignet med personen som faktisk befinner seg bak linsen», fortsetter hun.

Dokumentaren er produsert av New York Times og byr blant annet på detaljer om popstjernens søksmål mot faren, Jamie Spears, som har vært vergen hennes i over 12 år. Den viser også oppsiktsvekkende klipp fra gamle intervjuer og sammenstøt med paparazzi-fotografene.

Raste mot faren

Spears' uttalelse kommer bare kort tid etter at kjæresten, 27 år gamle Sam Asghari, raste mot popstjernens far.

BRITNEY: Britney Spears har hatt faren som verge siden 2008. Men har det vært frivillig? Den nye dokumentaren til The New York Times håper å finne svar. Video: The New York Times Vis mer

I et innlegg delt på Instagrams historiefunksjon skrev han følgende om 68-åringen:

«Det er viktig at folk forstår at jeg har null respekt for noen som prøver å kontrollere forholdet vårt og hele tiden stikker kjepper i hjulene på oss. Min mening er at Jamie er en skikkelig pikk».

RASER: Sam Asghari holdt ikke tilbake da han beskrev Jamie Spears. Foto: skjermdump fra Instagram/ Sam Asghari
RASER: Sam Asghari holdt ikke tilbake da han beskrev Jamie Spears. Foto: skjermdump fra Instagram/ Sam Asghari Vis mer

«Jeg kommer ikke til å gå inn i detaljer for jeg har alltid respektert privatlivet vårt, men samtidig så kom jeg ikke til dette landet for å undertrykke meningene mine og friheten min», fortsatte han.

Jamie Spears har hittil ikke uttalt seg om Sam Asgharis tordentale.

Støttes av Hollywood

Også tidligere denne uken uttalte Sam Asghari seg. Dog i en litt mildere variant. I en uttalelse til People uttrykket Asghari sitt håp om parets fremtid samtidig som han takket Spears' fans for all støtte.

- Jeg har aldri ønsket noe annet enn det beste for min bedre halvdel og vil fortsette å støtte henne når hun følger drømmene sine, og skape fremtiden hun ønsker og fortjener, sa 27-åringen, og la til:

REDD: Igjen er fansen til Britney Spears bekymret for stjerna etter ny video på Instagram. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Jeg er takknemlig for all kjærligheten og støtten hun mottar fra fans over hele verden, og jeg gleder meg til en normal, fantastisk fremtid sammen.

Siden dokumentaren så dagens lys har en rekke kjendiser, inkludert Miley Cyrus, Sarah Jessica Parker og Courtney Love, vist sin støtte til Spears ved å spre emneknaggen #FreeBritney.

Emneknaggen har gått viralt de siste årene og ble startet av en gruppe av popstjernens fans, som hevder at Spears' far kontrollerer, manipulerer og utnytter datteren - og hennes mentale helse. Han har selv hevdet at dette er en vits.

LES OGSÅ: - Derfor flyttet han

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer