Mel B og Geri Horner:

Bryter tausheten etter sex-uttalelsen: - Vanskelig for familien

Mel B hevdet å ha hatt sex med Geri Horner.

SPICY: Spice Girls-medlem Mel B avslørte nylig at hun på 90-tallet hoppet til køys med Geri i den berømte jentegruppa. Vis mer Vis mer
Publisert

Forrige uke skapte Spice Girls-stjernen Mel B (43) overskrifter i internasjonale presse etter et intervju med talkshow-verten Piers Morgan. Der svarte hun nemlig på rykter som programlederen spurte henne om, og hevdet blant annet å ha hatt sex med band-kollega Geri Horner (46).

Kort tid etter uttalelsen gikk en venn nær sistnevnte ut og fortalte at Geri selv kom til å kommentere ryktene, og søndag kveld tok hun for første gang bladet fra munnen om sjokkuttalelsen som har spredt seg som ild i tørt gress.

  • Se klipp fra Mel Bs intervju øverst i saken!

I en pressemelding gitt til MailOnline kommer det frem at Geri er svært skuffet over uttalelsen fra Mel B, skriver Daily Mail.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>HEVDET Å HA HATT SEX:</strong> Mel B sa hun hadde ligget med Geri. Det får sistnevnte til å reagere. Her sammen i 2010. Foto: NTB Scanpix
HEVDET Å HA HATT SEX: Mel B sa hun hadde ligget med Geri. Det får sistnevnte til å reagere. Her sammen i 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Reagerer

- Det har vært veldig skuffende å lese om alle disse ryktene igjen, spesielt på morsdagen, heter det i uttalelsen fra stjernen.

- Geri elsker Spice Girls-jentene Emma, Melanie, Melanie og Victoria. Hun vil at fansen skal vite at det som nylig er blitt skrevet om i media, rett og slett ikke er sant, og at det vært veldig vanskelig for familien hennes.

Videre påpeker artisten at hun ønsker å legge det hele bak seg og se fremover. Samtidig står det at Geri gleder seg til å dra på turné med bandet igjen, og ikke minst møte fansen.

Til tross for at 46-åringen nekter for at det skal ha skjedd noe mellom henne og Mel B, hevder kilder nær stjernene at forholdet mellom de to var mer enn bare en kort romanse.

- Det var helt i starten av Spice Girls, og forholdet deres varte mye lenger enn kun en natt. Det varte i alle fall i 12 måneder, sier en venn, ifølge Daily Mail.

Påvirket vennskapet

Mel Bs sjokkuttalelse om Geri skjedde etter at Piers Morgan lenge hadde presset henne til å svare ærlig på spørsmålet om de hadde hatt sex eller ikke.

Sangfuglen prøvde først å fleipe det hele bort før hun til slutt innrømmet at de hadde gått til sengs sammen.

- Hun kommer til å hate meg for dette, sa 46-åringen blant annet etter avsløringen.

Kort tid etter at programmet var ferdig innspilt skal Mel B ha tatt kontakt med Geri for å forklare situasjonen.

«En venn nær Geri fortalte The Sun at hun er opprørt over Mel Bs uttalelse og at det har påvirket vennskapet deres i negativ forstand», skriver Daily Mail.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>PÅ TURNÉ:</strong> Neste måned drar Spice Girls endelig ut på turné igjen. Det blir imidlertid uten Victoria Beckham. Foto: NTB Scanpix
PÅ TURNÉ: Neste måned drar Spice Girls endelig ut på turné igjen. Det blir imidlertid uten Victoria Beckham. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun må virkelig gå inn for å gjøre opp med Geri. Dette er ikke noe hun kommer til å glemme med det første, sier kilden ifølge Daily Mail.

Tross uenigheten ser det ikke ut til å ha påvirket Spice Girls' planer om å dra på turne.

Da Spice Girls i høst brått kunngjorde at de skulle ut på turné igjen, var det nok flere som kjente 90-tallets nostalgi banke på døra. Den britiske popgruppa toppet lister verden over med flere hits, som fortsatt er å høre på svette dansegulv kloden rundt.

Det originale ensemblet besto av Melanie Chisholm «Sporty Spice», Melanie Brown «Scary Spice», Emma Bunton «Baby Spice», Geri Halliwell «Ginger Spice» og Victoria Beckham «Posh Spice».

Dropper turnéen

Når de i sommer skal stå på scenen sammen igjen, blir det derimot med én krydderjente mindre enn på 90-tallet. Victoria Beckham har nemlig meldt at hun ikke kommer til å være med, men har aldri begrunnet avgjørelsen. Det gjorde derimot hennes bandvenninne Melanie Chisholm, alias Mel C, nylig.

Saken fortsetter nedenfor.

Som gjest i podkasten «Out to Lunch with Jay Rayner» fortalte hun åpent om forventningene til den kommende turneen. Den vandrende hitparaden skal spille rundt om i Storbritannia fra og med mai, og billettene til samtlige av konsertene ble revet vekk på sekunder.

At Beckham uteblir fra dette, ble raskt en knagg pressen og fansen hengte seg opp i. Hun bidro kanskje ikke så mye musikalsk til bandet, men imaget hennes var en viktig del av gruppas dynamikk. Chisholm hevdet derimot å vite at venninnen har lagt den delen av livet sitt bak seg.

- Vi er alle på forskjellige steder i livet, men det er gode steder. Vi er ikke lei oss for at Victoria velger å utebli fra dette. Tvert om så støtter vi avgjørelsen, sa hun blant annet og fortsatte:

- Vi prøvde ikke spesielt hardt å få henne med, fordi vi visste det allerede. OL (gjenforeningen i London i 2012, journ.anm.) var vanskelig for henne. Hun har gått videre og livet hennes har forandret seg. Hun har rett og slett ikke den kjærligheten for å opptre. Hun er faktisk livredd for det.

LES OGSÅ: Nå blir tv-paret samboere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer