Bryter tausheten etter rehab

Selena Gomez takker fansen etter oppholdet på avvenningsklinikk.

UTE AV REHAB: I begynnelsen av januar tilbrakte Selena Gomez to uker på rehab. Fredag ble hun observert på vei til et dansestudio i Los Angeles.  Foto: FameFlynet
UTE AV REHAB: I begynnelsen av januar tilbrakte Selena Gomez to uker på rehab. Fredag ble hun observert på vei til et dansestudio i Los Angeles. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mange fikk seg i forrige uke en overraskelse da det ble kjent at tenåringsidolet Selena Gomez (21) hadde tilbrakt to uker på rehab. Stjernen hevdet selv hun var innlagt for stress, men kilder nær sangeren avslørte til nettstedet TMZ at hun fikk behandling for alkohol, marijuana og beroligende medisiner.

Siden avsløringen ble kjent har Selena vist seg lite offentlig og har ikke uttalt seg om oppholdet på rehab - før nå.

Tirsdag delte hun et Instagram-bilde med fansen. Sangeren ser avslappet og lykkelig ut ombord på en båt og viser at hun er på bedringens vei.

- Jeg har gjort alt jeg kan. Tusen takk for deres ubetingede kjærlighet og nettklemmer. Dere inspirerer meg, skriver stjernen under bildet.

Utbrent

5. januar sjekket Justin Biebers eks-kjæreste inn på klinikken Dawn At The Meadows i Arizona og tilbrakte to uker i behandling.

- Hun var utbrent etter et år med filmer, konserter, TV-opptredener, turné og promoarbeid. Hun trengte en pause, sier en kilde til magasinet Billboard.

Den samme kilden hevder Selena ikke trengte behandling for rusproblemer.

- Fester hun og røyker marijuana innimellom? Ja. Drikker hun når hun er ute? Ja, men hun sliter ikke med rusmisbruk eller alkoholisme. Jeg har aldri sett henne ute av kontroll.

LES OGSÅ: - Han skrøt av at han var Selenas første

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer