Jesse Williams:

Bryter tausheten etter naken-lekkasje

Flere bilder av en kliss naken Jesse Williams har gått sin seiersgang på nett.

NAKEN: Svært avslørende bilder av skuespilleren Jesse Williams ble nylig lekket på nett. Foto: Matt Baron/REX/NTB.

NAKEN: Svært avslørende bilder av skuespilleren Jesse Williams ble nylig lekket på nett. Foto: Matt Baron/REX/NTB.

Vis mer
Publisert

«Grey's Anatomy»-stjernen Jesse Williams (40) er aktuell med Broadway-stykket «Take Me Out», hvor han spiller en baseballspiller som sliter etter å ha kommet ut av skapet som homofil.

En rolle han til og med har kapret en Tony-nominasjon for.

Det er imidlertid noe helt annet Williams har fått mye oppmerksomhet for den siste tiden.

NAKEN: Britney Spears stiller opp naken på egen Instagram. Vis mer

- Billettsalget har gått opp

Teaterstykket inneholder mye nakenhet, og nylig ble bilder fra den pikante scenen lekket, tross forbudet om bruk av mobiltelefon under forestillingen.

Williams har holdt seg taus helt siden de svært avslørende bildene fant veien ut på nett. Men nå bryter han tausheten rundt de mye omtalte bildene, skriver E.

- Det har hvert fall gjort at billettsalget har gått opp, forteller en spøkefull Williams til The Hollywood Reporter.

BYTTET KARRIERE: Trebarnsmoren Nikole Mitchell (36) lever av å selge nakenbilder på nettestedet OnlyFans, men slik har det ikke alltid vært. Video: Mitchellnikole / Instagram. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer

Men den Tony-nominerte skuespilleren var ikke veldig fornøyd med lekkasjen.

- Man går inn i salen etter å ha godtatt mobilforbudet, og så bryter man den tilliten. Ikke nok med at personen filmet, men så deles bildene på nett også. Teatersalen er et hellig rom.

Selv om Williams ikke lar seg imponere av den ivrige publikummeren, vil han ikke la det påvirke seg.

- Jeg må gjøre åtte fantastiske show i uken. Jeg kan ikke la dette ødelegge for meg, og opplevelsen av å være med i stykket.

SELGER NAKENBILDER: Lene Angelica Nilsen, kjent fra «Paradise Hotel», måtte ty til en ny karrierevei da coronaviruset inntraff. Reporter: Jonas Scheie Hammer / Video: Kine Falch Vis mer

Aldri gjort noe slikt før

Den populære TV-legen gjestet nylig talkshowet «Watch What Happens Live» med Andy Cohen (54). Der kunne han avsløre hvordan det var å stå kliss naken på scenen.

- Det er ganske sykt. Det er første gang jeg gjør noe sånt, så jeg har ikke så mye å sammenlikne det med. Jeg kommer nok ikke til å være redd for noe etter dette.

På spørsmål fra Cohen om han er mer fornøyd med penisen sin etter alle reaksjonene og kommentarene han har fått, hadde Williams følgende å si:

NAKENBILDER MOT DONASJONER: Kaylen Ward (20) har samlet inn millioner av kroner for å hindre brannene i Australia. Video: Kaylen Ward / Twitter / NTB Scanpix. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer

- Man skulle trodd det ikke sant? Men jeg er ikke fornøyd med den så jeg aner ikke.

Det tok ikke lang tid før han med lurt smil om munn la til:

- Jeg bare tuller så klart.

I fjor kom sjokkbeskjeden om at skuespiller Jesse Williams (40) skulle slutte i «Grey's Anatomy». Men han skal etter planen returnere til den populære rollen som Jackson Avery allerede i år, i forbindelse med feiringen av episode 400 av TV-serien.

LES OGSÅ: - Reisen har vært smertefull

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer