Khloé Kardashian:

Bryter tausheten etter kritikken

Khloé Kardashian har sett seg lei.

RASER: Khloé Kardashian har de siste månedene fått kritikk for måten hun redigerer bildene sine og sminker seg på. Det har hun sett seg lei. Foto: Khloé Kardashian / Instagram
RASER: Khloé Kardashian har de siste månedene fått kritikk for måten hun redigerer bildene sine og sminker seg på. Det har hun sett seg lei. Foto: Khloé Kardashian / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste månedene har det stormet rundt Khloé Kardashian (35) og hennes utseende en rekke ganger. Flere har anklaget henne for alt fra bildemanipulering til å ha lagt seg under kniven igjen. Det kulminerte på mange måter tidligere denne uken, da hun stilte opp i en ny kampanje for kosmetikkleverandøren Ipsy.

Et av bildene fikk flere til å se rødt, fordi realitystjernen var retusjert til det ugjenkjennelige. Såpass mye er endret på med sminke og etterarbeid at hun faktisk ligner på en helt annen stjerne - Beyoncé (39).

Nylig la hun ut nok en bildeserie på Instagram, som også fikk fansen til å reagere. «Godt brukte penger», har en skrevet, og peker altså på stjernens «nye» utseende. En annen skriver følgende:

«Nå er det på tide å vokse opp, Khloé. Slutt med disse tåpelige filtrene, dette blir for flaut», heter det i en kommentar - som har fått tusenvis av likerklikk.

Bryter tausheten

Frem til nå har den yngste Kardashian-søsteren holdt om både kritikken og forandringen. Nå bryter hun imidlertid tausheten. På både Instagram og Twitter har hun adressert kritikken.

Det er likevel ikke så konkret som mange muligens hadde håpet på. Til brukeren som skrev at hun hadde brukt pengene godt, svarer hun bare «the shade of it all». Det kan oversettes til at hun mener kommentaren var sleip, frekk og/eller upassende.

Meldingen hun har skrevet på Twitter er derimot den som muligens tar det største oppgjøret med kritikken. Til sine 28 millioner følgere skriver realitystjernen:

«Jeg kommer aldri til å forstå hvor kjedsomme eller ulykkelige noen mennesker kan være. Jeg ville aldri ha kommentert noe om det ikke var positivt. Jeg tror på å løfte opp og komplimentere hverandre», skriver hun, og fortsetter:

«Hvem har tid, liksom? Tid er dyrebart. Jeg velger å bruke det på lykkelige ting», skriver stjernen.

Kardashian skrev i en annen melding at hun elsker fansen, og setter pris på alle positive tilbakemeldinger hun får. Likevel er det ikke til å stikke under stol at hun er mindre fornøyd med hatet og kritikken kommentarfeltene hennes fylles av.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Ikke nytt

Kritikken mot Khloé og hennes utseende er på ingen måte et nytt fenomen. Rett før årsskiftet skapte 35-åringen overskrifter for utseendet - denne gangen da hun poserte sammen med datteren True Thompson (2) foran kamera.

View this post on Instagram

Me and my bunny 🐰

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Da mente flere at Khloé ikke var til å kjenne igjen. Spørsmålet om hvem som faktisk var avbildet sammen med True, var en gjenganger i kommentarfeltet.

Også i januar i fjor omtalte flere kjendismedier rykter om at 35-åringen hadde gjennomgått en rekke kosmetiske inngrep - deriblant en neseoperasjon.

MAMMAKROPPEN: I Khloé Kardashians program «Revenge Body», forteller hun om tiden etter fødsel. Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

Sistnevnte plastiske inngrep nektet 35-åringen for da hun deltok i en video fra Vogues Youtube-serie ved navn «Vogue's Beauty Secrets» i juli. Den gang forklarte Khloé at det hele handler om at hun er besatt av sminketrenden «konturering».

LES OGSÅ: Har fått et «nytt» liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer