Khloé Kardashian:

Bryter tausheten etter kritikken

Khloé Kardashian har sett seg lei.

RASER: Khloé Kardashian har de siste månedene fått kritikk for måten hun redigerer bildene sine og sminker seg på. Det har hun sett seg lei. Foto: Khloé Kardashian / Instagram
RASER: Khloé Kardashian har de siste månedene fått kritikk for måten hun redigerer bildene sine og sminker seg på. Det har hun sett seg lei. Foto: Khloé Kardashian / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste månedene har det stormet rundt Khloé Kardashian (35) og hennes utseende en rekke ganger. Flere har anklaget henne for alt fra bildemanipulering til å ha lagt seg under kniven igjen. Det kulminerte på mange måter tidligere denne uken, da hun stilte opp i en ny kampanje for kosmetikkleverandøren Ipsy.

Et av bildene fikk flere til å se rødt, fordi realitystjernen var retusjert til det ugjenkjennelige. Såpass mye er endret på med sminke og etterarbeid at hun faktisk ligner på en helt annen stjerne - Beyoncé (39).

Nylig la hun ut nok en bildeserie på Instagram, som også fikk fansen til å reagere. «Godt brukte penger», har en skrevet, og peker altså på stjernens «nye» utseende. En annen skriver følgende:

«Nå er det på tide å vokse opp, Khloé. Slutt med disse tåpelige filtrene, dette blir for flaut», heter det i en kommentar - som har fått tusenvis av likerklikk.

Bryter tausheten

Frem til nå har den yngste Kardashian-søsteren holdt om både kritikken og forandringen. Nå bryter hun imidlertid tausheten. På både Instagram og Twitter har hun adressert kritikken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer