Bryter tausheten etter Kardashian-bruddet

Scott Disick gjorde unntak fra sin selvpålagte mediepause.

ISFRONT: Kourtney Kardashian og Scott Disick overrasket mange fans med nyheten om at de skal ha gått hver sin vei. Foto: Xposure
ISFRONT: Kourtney Kardashian og Scott Disick overrasket mange fans med nyheten om at de skal ha gått hver sin vei. Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Denne  uken kom den overraskende nyheten om at realitystjernen Kourtney Kardashian (36) skal ha brutt med kjæresten Scott Disick (32) etter ni år sammen.

Kourtney skal ha kastet 32-åringen på dør etter avslørende bilder av ham og ekskjæresten Chloe Bartoli (25) på ferie i Monte Carlo dukket opp i amerikanske medier.

Siden bruddnyheten har Kourtney lagt ut flere bilder i sosiale medier og vært på vift i lekkert antrekk med sine to søstre Kim (34) og Khloe (31), mens Scott har holdt en lav profil.

Onsdag fylte datteren Penelope tre år, men Scott var ikke tilstede under den storslåtte bursdagsfeiringen i Disneyland. Ifølge USWeekly feiret Penelope treårsdagen sammen med mamma Kourtney, storebror Mason (5), kusinen North (2) og tanten Kim.

Scott publiserte imidlertid en gratulasjon på bildedelingstjenesten Instagram.

- Én av de eneste tingene jeg er stolt av ved meg selv. Gratulerer med dagen, skrev han til bildet.

1 of the only things I'm proud off about myself. Happybdayp

A photo posted by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

Lei av all festingen

Scotts drikkevaner og festglade livsstil har også vært et problem for paret. I mars sjekket han inn på avrusning for andre gang, mens Kourtney måtte ta vare på deres tre barn Mason, Penelope og Reign (7 mnd).

- Jeg innser at mine problemer er større enn meg og at jeg må gjøre noe med dette. Nå skal jeg fikse dette en gang for alle, sa TV-stjernen den gang.

Det tok derimot ikke lang tid før den festglade 32-åringen falt tilbake i gamle mønstre.

Mandag meldte flere amerikanske nettsteder at Kourtney endelig har fått nok av kjærestens oppførsel og har kastet ham ut for godt.

- Scott har ikke vært hjemme hos familien på over en måned og Kourtney har mistet tålmodigheten, skriver TMZ.

BRUDD ETTER NI ÅR: Scott og Kourtney har lenge hatt et turbulent forhold, og nå skal Kourtney ha fått nok.  Foto: NTB scanpix
BRUDD ETTER NI ÅR: Scott og Kourtney har lenge hatt et turbulent forhold, og nå skal Kourtney ha fått nok. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Kourtney Kardashian støtter seg til søstrene etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer