Armie Hammer:

Bryter tausheten etter kannibal-anklagene

Skuespilleren virker å være opprørt etter de sjokkerende meldingene som flere hevder stammer fra stjernen.

SNAKKER UT: Skuespiller Armie Hammer bryter tausheten etter kannibal-anklagene. Foto: Shutterstock Editorial / NTB
SNAKKER UT: Skuespiller Armie Hammer bryter tausheten etter kannibal-anklagene. Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken har «Call Me By Your Name»-skuespilleren Armie Hammer (34) skapt store overskrifter. I disse dager trender navnet hans på Twitter etter at en rekke meldinger, som flere hevder stammer fra stjernens sosiale medier-kontoer, begynte å spre seg som ild i tørt gress.

Blant mediene som har omtalt saken er Daily Mail og Paper Magazine.

I meldingene avslørte avsenderen, som altså flere hevder er Hammer, det som kan se ut som sine seksuelle fantasier, deriblant at han er kannibal.

«Jeg vil spise deg »

Angivelige ofre hevder at han ved flere anledninger har brukt sin kjendisstatus til å manipulere kvinnene til sengs. Videre hevdes det at han har drukket blodet deres og fantasert om å spise menneskekjøtt.

«Jeg er 100 prosent kannibal. Jeg vil spise deg. Faen. Det er skummelt å innrømme. Jeg har aldri innrømmet det tidligere».

«Jeg har skåret ut hjertet av et levende dyr og spist det mens det fremdeles var varmt».

Slik lød noen av meldingene skuespilleren angivelig har sendt, uten at det foreløpig er bevist at meldingene faktisk stammer fra ham - eller om de i det hele tatt er ekte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer