Armie Hammer:

Bryter tausheten etter kannibal-anklagene

Skuespilleren virker å være opprørt etter de sjokkerende meldingene som flere hevder stammer fra stjernen.

SNAKKER UT: Skuespiller Armie Hammer bryter tausheten etter kannibal-anklagene. Foto: Shutterstock Editorial / NTB
SNAKKER UT: Skuespiller Armie Hammer bryter tausheten etter kannibal-anklagene. Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken har «Call Me By Your Name»-skuespilleren Armie Hammer (34) skapt store overskrifter. I disse dager trender navnet hans på Twitter etter at en rekke meldinger, som flere hevder stammer fra stjernens sosiale medier-kontoer, begynte å spre seg som ild i tørt gress.

Blant mediene som har omtalt saken er Daily Mail og Paper Magazine.

I meldingene avslørte avsenderen, som altså flere hevder er Hammer, det som kan se ut som sine seksuelle fantasier, deriblant at han er kannibal.

«Jeg vil spise deg »

Angivelige ofre hevder at han ved flere anledninger har brukt sin kjendisstatus til å manipulere kvinnene til sengs. Videre hevdes det at han har drukket blodet deres og fantasert om å spise menneskekjøtt.

«Jeg er 100 prosent kannibal. Jeg vil spise deg. Faen. Det er skummelt å innrømme. Jeg har aldri innrømmet det tidligere».

«Jeg har skåret ut hjertet av et levende dyr og spist det mens det fremdeles var varmt».

BESTEMT: Slik lyder noen av meldingene som skal ha blitt sendt fra skuespillerens bruker. Foto: Skjermdump fra Instagram
BESTEMT: Slik lyder noen av meldingene som skal ha blitt sendt fra skuespillerens bruker. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Slik lød noen av meldingene skuespilleren angivelig har sendt, uten at det foreløpig er bevist at meldingene faktisk stammer fra ham - eller om de i det hele tatt er ekte.

Siden meldingene dukket opp har det vært stille fra stjernen som verken har avkreftet eller bekreftet at meldingene stammer fra ham.

Nå velger han imidlertid å bryte tausheten i en uttalelse til E Online.

Dropper filminnspilling

Der kommer det frem at 34-åringen ikke lenger skal spille inn den kommende filmen «Shotgun Wedding» sammen med Jennifer Lopez (51).

- Jeg svarer ikke på disse «bullshit»-anklagene, men på bakgrunn av de onde og falske angrepene mot meg på nettet, kan jeg ikke med god samvittighet dra fra barna mine i fire måneder for å spille inn en film i Den dominikanske republikk. Lionsgate støtter meg for dette, og jeg er takknemlig for det, uttaler han.

En talsmann for filmen har følgende å si om Hammers beslutning:

TREKKER SEG: Armie Hammer skulle opprinnelig av gårde på en filminnspilling, men har nå valgt å droppe det. Foto: Jordan Strauss / AP / NTB
TREKKER SEG: Armie Hammer skulle opprinnelig av gårde på en filminnspilling, men har nå valgt å droppe det. Foto: Jordan Strauss / AP / NTB Vis mer

- Gitt den forestående startdatoen for «Shotgun Wedding», har Armie bedt om å trekke seg fra filmen, og vi støtter hans beslutning.

Ifølge Deadline skulle Armie Hammer og Jennifer Lopez opprinnelig spille et par som planlegger det ultimate destinasjonsbryllupet, men turen deres blir imidlertid ikke helt som de ser for seg.

STJERNE: Armie Hammer avbildet i en scene fra den Oscar-vinnende filmen «Call Me By Your Name» (2017). Foto: Stefano Dall'Asta/ Frenesy/ Kobal/ NTB
STJERNE: Armie Hammer avbildet i en scene fra den Oscar-vinnende filmen «Call Me By Your Name» (2017). Foto: Stefano Dall'Asta/ Frenesy/ Kobal/ NTB Vis mer

Delte blåmerke-bilde

Samtidig som de sjokkerende meldingene florerte tidligere denne uken sto en av kvinnene frem som et angivelig offer. Den anonyme kvinnen står bak Instagram-brukeren «House of Effie».

På Instagrams historiefunksjon delte hun en mengde skjermdumper av meldinger mellom det som kan se ut som henne og Hammer.

BUNDET?: Kvinnen som hevder hun har mottatt flere meldinger fra Hammer, har også delt dette bildet. Foto: Skjermdump fra Instagram
BUNDET?: Kvinnen som hevder hun har mottatt flere meldinger fra Hammer, har også delt dette bildet. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
- FOR MYE: Dette skal være noen av meldingene mellom kvinnen og Hammer. Foto: Skjermdump fra Instagram
- FOR MYE: Dette skal være noen av meldingene mellom kvinnen og Hammer. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Kvinnen publiserte også et bilde av det som kan se ut som et blåmerke i nakken, som skal ha oppstått etter at Hollywood-stjernen angivelig bandt et belte rundt halsen hennes.

Hvorvidt meldingene er ekte eller ikke, er som nevnt usikkert, og meningene er svært delte. Trofaste fans hevder det hele er oppspinn, mens andre er overbevist om at meldingene er ekte.

Gikk hver til sitt

Kannibal-anklagene kommer et halvt år etter at Hammer og Elizabeth Chambers (38) avslørte at de skulle gå hver til sitt etter ti års ekteskap. Den triste nyheten delte de begge på hver sin Instagram-konto.

«13 år som bestevenner, sjelevenner, partnere og senere foreldre», startet 34-åringens innlegg med til et bilde av paret sammen.

Videre beskrev de ekteskapet som en utrolig reise som nå har nådd endestasjonen.

« Når vi nå går inn i det neste kapittelet, vil barna og forholdet vårt som foreldre og gode venner forbli vår prioritet», het det videre.

Avslutningsvis ba paret om privatliv, medfølelse og kjærlighet i tiden fremover av hensyn til barna deres og familien.

LES OGSÅ: Refser eksmannen: - Merkelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer