Kylie Minogue:

Bryter tausheten etter forlovelse-blemme

Flere medier hevdet at den verdenskjente artisten var forlovet. Nå slår talspersonen hennes tilbake.

IKKE FORLOVET: Kylie Minogues talsperson slår tilbake mot forlovelsesryktene. Foto: Shutterstock / Rex / NTB
IKKE FORLOVET: Kylie Minogues talsperson slår tilbake mot forlovelsesryktene. Foto: Shutterstock / Rex / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2017 kom nyheten om at den australske artisten Kylie Minogue (52) hadde brutt forlovelsen med sin daværende forlovede Joshua Sasse (33). Bare kort tid etter ble det også kjent at paret hadde gått hver til sitt.

Tidligere denne uken kunne det imidlertid se ut til at lykken smiler igjen for sangeren. Da hevdet nemlig flere medier at Minogue hadde forlovet seg med sin nye kjæreste, Paul Solomons (46).

En rekker medier omtalte forlovelsen både her til lands og i utlandet, deriblant VG, Standard og Daily Mail. Se og Hør var også blant mediene som omtalte saken.

Slår tilbake

Ryktene begynte først å florere tidligere denne uken da den tidligere popstjernen, nå skuespiller, Billie Piper (38) omtalte Paul Solomons som Minogues forlovede i et intervju med magasinet Elle.

Kort tid senere uttalte også Solomons mor, Gloria, seg og hevdet at sønnen og artisten hadde forlovet seg. Det gjorde hun i et intervju med Daily Mail.

Gloria, som har vært gift med Pauls far i 41 år, fortalte til den britiske avisen at hun ikke var klar over Billie Pipers uheldige kommentar.

- Kylie er veldig grei, jeg er glad for at de er forlovet. Det er veldig spennende. Men, unnskyld, jeg kan ikke fortelle dere noe mer for jeg har blitt bedt om å ikke si noe. Jeg respekterer sønnen min og respekterer Kylie for mye til å si noe mer, hevdet hun.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

Nå kommer det imidlertid frem at en forlovelse slettes ikke har funnet sted mellom Minogue og Salomon. Førstnevntes talsperson slår nemlig tilbake mot forlovelsesryktene på vegne av artisten.

- Dette er ikke sant. Paret er lykkelige slik de har det nå, sier Minogues talsperson til Huffington Post.

Romantisk

Minogue og Salomon møttes først i 2018 etter å ha blitt introdusert for hverandre av felles venner. I juli samme år bekreftet de forholdet da Minogue delte et romantisk bilde med sin utkårede i New York.

Artisten har tidligere lettet på sløret om forholdet i et intervju med ITV. Der skrøt Minogue kjæresten opp i skyene, ifølge Huffington Post.

- Han er så hyggelig og en god støtte. Vi ler og vi har begge vært gjennom nok i livet vårt og møttes til rett tid, så det er deilig.

Videre åpnet Minogue seg om starten på romansen deres.

- Jeg fikk en magisk følelse faktisk. Kanskje ikke helt som en romantisk roman der det er sommerfugler og stjerner i luften. Alle vennene mine sa til meg: Du oppfører deg annerledes. Og det var da jeg visste at det var noe der. Fordi jeg trodde jeg oppførte meg vanlig, men kanskje ikke, fortsatte hun.

Minogue har tidligere vært i et forhold med skuespiller Olivier Martinez. De ble et par i 2002 før de valgte å gå hver til sitt i 2007. Martinez har tidligere vært gift med skuespiller Halle Berry.

HEMMELIG: Fredag 22. januar slapp Adrian Sellevoll låta «Vise deg verden». Låta er en kjærlighetserklæring til hans hemmelige kjæreste. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Fansen raser etter Oscar-blemme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer