Khloé Kardashian:

Bryter tausheten etter fødselen

Khloé Kardashian røper navnet på sin nyfødte datter.

RØPER NAVNET: Khloé Kardashian er tilbake på Instagram etter fødselen. Foto: NTB Scanpix
RØPER NAVNET: Khloé Kardashian er tilbake på Instagram etter fødselen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Fire døgn etter at realitystjernen Khloé Kardashian (33) ble mamma for første gang, er tv-profilen tilbake på Instagram.

Og nei - det er ikke for å snakke om den store elefanten i rommet, nemlig utroskapspåstandene vedrørende kjæresten og barnets far, Tristan Thompson (27), som traff internett med et voldsomt brak dagen før fødselen.

Kardashian har derimot en langt hyggeligere nyhet å kunngjøre: Datterens navn.

- En velsignelse

Sammen med et bilde fra det som etter alt å dømme er tatt i Kardashians hjem, der et rom er fylt opp med rosa ballonger og roser, skriver den nybakte moren følgende:

«Vår lille jente, True Thompson, har fullstendig kapret hjertene våre, og vi er overveldet av kjærlighet. Det er en velsignelse å ønske denne engelen velkommen til vår familie. Mamma og pappa elsker deg, True».

Den lille jenta kom til verden på et sykehus like utenfor Cleveland torsdag. Babynyheten kom som nevnt med en liten bismak, etter at det dager i forveien dukket opp sjokkrykter om at Tristan Thompson skal ha vært utro.

Overfor nettsteder som E! og CNN ble det bekreftet at Thompson var til stede under fødselen, og at alt tilsynelatende var i skjønneste orden.

- Opprørt

Dagen før fødselen ble det likevel hevdet at Khloé skal ha fått tidlige rier som følge av utroskapsbråket, og at hele familien var på plass ved fødestua for å støtte 33-åringen i en vanskelig tid.

Saken fortsetter under.

SNAKKER UT: Khloé Kardashian snakket om graviditeten for første gang hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer Vis mer

«Vi har blitt fortalt at riene akkurat har startet, og selv om det er umulig å vite, så er det kanskje ikke tilfeldig at det skjedde bare timer etter at det dukket opp videoer av Tristan sammen med andre kvinner», skrev TMZ.

Kilder fortalte til nettstedet at Khloés mor, Kris Jenner (62), tok et fly fra Los Angeles til Cleveland i Ohio onsdag morgen, og at storesøster Kim (37) og andre familiemedlemmer er ventet å fly ut torsdag og fredag.

Familien skal være ekstremt opprørt over de påståtte utroskapsanklagene rundt Tristan, ifølge nettstedet.

Ukjent brunette

Det var den britiske tabloidavisa Daily Mail som først publiserte et Snapchat-klipp av Thompson fra et utested i New York forrige uke, angivelig fra helga i forveien, der han er i svært hyggelig selskap med en ukjent brunette.

Flere medier, deriblant People, fikk bekreftet av kilder at mannen i videoklippet faktisk var Tristan Thompson. I opptaket som er gjort på utestedet, der Thompson skal ha vært til stede med en gruppe venner, lener den mystiske brunetten seg inntil den velomtalte 27-åringen, før de - under hettegensere - deler det som kan likne på et kyss.

Det var for øvrig norske Vendela (21) som filmet det hele, og solgte opptaket videre.

- Jeg var ute med noen venner på lørdag i sjutiden på PHD-lounge i New York. På bordet ved siden av oss satt Tristan Thompson sammen med noen kompiser og noen andre jenter, fortalte Hansen til Dagbladet fredag.

BERYKTET KVELD: Tristan Thompson avbildet med den ukjente kvinnen i New York tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
BERYKTET KVELD: Tristan Thompson avbildet med den ukjente kvinnen i New York tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Begynte å kline

I løpet av kvelden observerer Hansen at Thompson og en av jentene som satt ved bordet hans begynte å kose og holde rundt hverandre.

- Og så startet de å kline. Vi ble helt overrasket over at han var utro så åpenlyst, og jeg begynte å filme, fortalte 21-åringen.

Samtidig som de ferske klippene av Thompson satte internett på hodet, dukket det også opp en overvåkningsvideo fra oktober i fjor, der basketballspilleren kysser to ukjente kvinner på et utested.

Utroskapsbråk til tross, foreløpig har altså ingen i Kardashian-familien valgt å kommentere ryktestormen.

Hva gjelder Khloé Kardashian og hennes Instagram-innlegg, kan det tyde på at hun heller å velger å fokusere fullt på sin ferske tilværelse som nybakt mor.

LES OGSÅ: Får hard kritikk etter babyshower-festen