Selena Gomez:

Bryter tausheten etter fire måneder

Røper hva hun har bedrevet tiden med.

<strong>TRENGTE RO:</strong> I flere måneder har det vært helt stille fra Selena Gomez (26) på sosiale medier. Nå har hun oppdatert følgerne sine på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
TRENGTE RO: I flere måneder har det vært helt stille fra Selena Gomez (26) på sosiale medier. Nå har hun oppdatert følgerne sine på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

24. september i fjor kunngjorde popstjernen Selena Gomez (26) overfor sine 144 millioner følgere at hun ville ta en pause fra sosiale medier.

Det skulle ta nesten fire måneder før hun ga lyd fra seg igjen. Tirsdag tok Gomez derimot omsider bladet fra munnen, og benyttet anledningen til å rette en stor takk til sine fans og følgere.

«Det er en stund siden dere har hørt fra meg, men jeg ville ønske alle et godt nytt år, og takke for all kjærlighet og støtte. Fjoråret var definitivt et år for selvrefleksjon, utfordringer og vekst. Det finnes alltid utfordringer som viser deg hvem du er og hva du er i stand til å overvinne. Stol på meg, det er ikke enkelt, men jeg er stolt over mennesket jeg er i ferd med å bli og ser frem til året vi har foran oss. Elsker dere alle.»

- Klaustrofobisk

Det er ingen hemmelighet at de siste årene har vært vanskelige for 26-åringen. Selena startet angivelig 2018 på et behandlingssenter i New York, hvor hun tilbrakte to uker for behandling mot depresjon og angst.

Superstjernen har også den kroniske betennelsessykdommen Lupus, som krevde at hun måtte gjennomgå en nyretransplantasjon i 2017. Operasjonen skal ha reddet livet hennes, men Selena har siden den gang vært inn og ut av sykehus til kontroller.

I september i fjor hadde begeret rent over. Da fortalte artisten i et intervju med ELLE at hun hadde flyttet fra «klaustrofobiske» Los Angeles til Orange County for å få ro.

Vis mer Vis mer

- Kan ikke vente

Gomez legger i ovennevnte innlegg ikke skjul på at hun har nytt godt av en pause. 26-åringen røper også hva hun har bedrevet all tiden med, og forteller at hun har sysselsatt seg med diverse prosjekter - deriblant et skosamarbeid med Puma.

«Mye å se frem til i 2019. Jeg kan ikke vente med å dele prosjektene jeg har jobbet med», skriver Selena i nok et Instagram-innlegg.

Å rette fokus mot egen helse var angivelig ikke den eneste årsaken til at 26-åringen trakk seg tilbake fra rampelyset.

Gomez' beslutning om å logge av internett, ble kjent da rykter om forlovelse og bryllup for ekskjæresten, Justin Bieber (24), herjet som verst. 14. september, en drøy uke før Selena kom med sin kunngjøring, ble Justin og Hailey Bieber (22) observert på vei inn i rettslokaler i New York.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Kort tid etter dominerte ryktene i sosiale, så vel som tradisjonelle medier, om at duoen hadde giftet seg. Giftermålet ble først bekreftet av ekteparet selv i november.

- Hun har hatt et tøft år helsemessig, og med alt som skjedde mellom Justin og Hailey, og at det skjedde så fort, har gjort livet mer utfordrende for Selena. Hun var lei av at folk hele tiden spurte hvordan hun taklet alt, så hun valgte å ta et steg tilbake og «forsvinne», slik at hun kunne ta hånd om seg selv, uttalte en kilde til Hollywood Life i desember.

LES OGSÅ: - Jeg fikk hjertet mitt knust

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer