Adele:

Bryter tausheten etter ekstrem forvandling

Adele har flere ganger overrasket følgerne sine i sosiale medier. Nå tar hun bladet fra munnen.

OVERRASKET: Den siste tiden har Adele delt flere bilder av seg selv med følgerne sine. Nå bryter hun tausheten etter forandringen. Foto: Instagram / Adele
OVERRASKET: Den siste tiden har Adele delt flere bilder av seg selv med følgerne sine. Nå bryter hun tausheten etter forandringen. Foto: Instagram / Adele Vis mer
Publisert

Det har kommet tydelig frem at den verdensberømte artisten Adele (32) har gjennomgått en stor forandring den siste tiden.

Hun, som til vanlig er svært privat i sosiale medier, har ved et par anledninger den siste tiden overrasket fansen med bilder av seg selv, hvor flere har påpekt at «Hello»-stjernen er «ugjenkjennelig».

I et nytt innlegg på Instagram bryter stjernen nå selv tausheten etter den ekstreme forvandlingen. Det gjør hun ved å snakke om boken «Untamed: Stop Pleasing, Start Living», som har påvirket hennes mentale helse og ifølge Harper's Bazaar endret livet hennes.

NYE TIDER: Adeles forvandling har vært spesielt slående etter at det i 2019 ble kjent at hun skulle skilles fra ektemannen Simon Konecki. Her er de på Grammy Awards sammen med Bella Hadid og The Weeknd i 2016. Foto: Getty Images/ AFP/ NTB scanpix
NYE TIDER: Adeles forvandling har vært spesielt slående etter at det i 2019 ble kjent at hun skulle skilles fra ektemannen Simon Konecki. Her er de på Grammy Awards sammen med Bella Hadid og The Weeknd i 2016. Foto: Getty Images/ AFP/ NTB scanpix Vis mer

«Hvis du er klar, så vil denne boken gjøre noe med hjernen din og få sjelen din til å skrike. Jeg er så klar for meg selv etter å ha lest denne boken. Det er som om jeg akkurat landet i kroppen min for første gang», skriver hun innledningsvis.

- Ansvarlig for egen lykke

Videre oppfordrer hun sine 38,5 millioner følgere til å lese den, og ta notater underveis fordi man lærer.

«Jeg visste aldri at jeg ene og alene er ansvarlig for min egen glede, lykke og frihet. Hvem visste at vår egen frigjøring frigjør de rundt oss? Jeg gjorde i hvert fall ikke det», fortsetter hun.

«Jeg trodde vi var ment for å være stresset, opprørte og forvirret som en uselvisk Disney-karakter», legger hun til.

Boken, som også har fått god omtale av skuespiller Reese Witherspoon (44), er skrevet av forfatter Glennon Doyle Melton (44).

I Adeles kommentarfelt er det flere som er enige med henne i at boken har endret livet deres - og nesten 400 000 har likt stjernens innlegg.

32-åringen har til gode å kommentere forandringen direkte, men i tillegg til ovennevnte innlegg, har hun delt enkelte bilder som tyder på at hun har lagt om livsstilen.

TILBAKE: Adele er tilbake på Instagram etter nesten et halvt års pause, og bildet hun la ut får kommentarfeltet til å koke. Video: Rød Løper Vis mer

I anledning sin egen 32 årsdag i mai delte «Hello»-sangeren et bilde av seg selv i en svart, kort kjole. I kommentarfeltet var det naturligvis hennes «forvandling» fansen fokuserte mest på.

«Jeg mener, kødder du med meg?» skrev kjendismodellen Chrissy Teigen (34) under bildet. Tusenvis av andre fans kommenterte med samme ordlyd.

- Problematisk

Det samme skjedde da hun delte et nytt bilde av seg selv i starten av denne måneden. det gjorde hun i forbindelse med at Beyoncé (38) ga ut sitt visuelle album «Black is King».

«Tusen takk til dronningen, som alltid får oss til å føle oss elsket gjennom kunsten», skrev Adele til følgerne hennes. Stjernens innlegg ble omtalt av nettsteder som CNN, Insider og Fox, som alle knagget sakene sine på at det i stor grad er artistens utseende som får oppmerksomhet.

Mens enkelte syntes det var artig at hun har på seg en lignende topp som Beyoncé har på seg i videoen sin, trolig nøyaktig den samme fra Burberry, var det vektnedgangen andre påpekte.

I tillegg har flere bitt seg merke i stjernens nye krøller. Flere omtalte forandringen som flott, mens andre mente det er problematisk at stjernens utseende de siste årene har vært såpass mye i fokus.

«Det er mange som skriver at hun så bedre ut før eller at hun ikke ser ut som seg selv. Dere burde skamme dere. Å gå ned i vekt er både fysisk og psykisk krevende. Dette er hva hun ville selv. Hun er en dronning, støtt henne», kommenterte en, som fikk hundrevis av likerklikk på kommentaren sin.

LES OGSÅ: Adele solgte huset. Gikk på smell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer