Ivana Trump :

Bryter tausheten etter eksens sjokkutsagn

Kalte Trump-barna «dumme» og «uintelligente».

ORDKRIG: Noen uker etter bruddet i juni, gikk Ivana Trumps eks, Rossano Rubicondi hardt ut i media og kalte barna hennes dumme og ekle, blant annet. Nå snakker hun ut om hvordan hun opplevde de krasse uttalelsene. Foto: NTB Scanpix
ORDKRIG: Noen uker etter bruddet i juni, gikk Ivana Trumps eks, Rossano Rubicondi hardt ut i media og kalte barna hennes dumme og ekle, blant annet. Nå snakker hun ut om hvordan hun opplevde de krasse uttalelsene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I slutten av juni ble det kjent at forholdet mellom Donald Trumps (73) ekskone, Ivana Trump (70), og ektemannen Rossano Rubicondi (47) hadde tatt slutt. Paret begynte å date i 2002 og har vært sammen i en årrekke, men de er også kjent for å ha et turbulent av-og-på-forhold.

Denne gangen skulle det omsider være slutt en gang for alle, og kort tid etter bruddet gikk Rubicondi hardt ut og omtalte sine tidligere stebarn, Ivanka (38), Eric (35) og Donald jr. (41) - i negative ordelag.

Det er ingen ringere enn USAs president, Donald Trump (73), som er faren til barna. Trump var gift med ekskona fra 1977 til 1992.

I et intervju med Page Six noen uker etter bruddet, serverte Rubicondi en rekke kraftsalver om sine tidligere stebarn - og han sparte ikke akkurat på kruttet i omtalene.

«Ekle» og «dumme» var blant adjektivene Rubicondi brukte om de svært berømte barna.

Nå kan det imidlertid se ut til at Ivana Trump og den italienske eksmannen har funnet tilbake til hverandre etter den kraftige ordkrigen.. Denne uken ble de nemlig observert sammen i Milano.

Hånd i hånd

Ting kan altså tyde på at Trump og Rubicondi har lagt fortiden og alle stridighetene bak seg. På bilder som er tatt av paret i den italienske motebyen, kan man se presidentens Trumps ekskone hånd i hånd med 23 år yngre Rubicondi ved et hotell.

AV OG PÅ: Trump og Rubicondi gjorde det slutt i juni 2019, men er fortsatt gode venner. Her er de sammen i Milano på mandag - hånd i hånd. Foto: NTB Scanpix
AV OG PÅ: Trump og Rubicondi gjorde det slutt i juni 2019, men er fortsatt gode venner. Her er de sammen i Milano på mandag - hånd i hånd. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det tidligere ekteparet så ut til å nyte oppmerksomheten, og både smilte og vinket til kameraene og paparazziene som hadde møtt opp.

Blant annet viser Ivana Trump et fredstegn med den ene hånden, samtidig som hun smiler bredt. Det tidligere paret var i Milano for å delta i det italienske talkshowet «Live-Non è la d'Urso».

Ifølge Daily Mail bodde paret på det fasjonable hotellet Four Seasons, som de forlot i 22-tiden mandag for å delta på italiensk TV. Trump var ikledd en glamorøs sort jakke med pels og høye, glitrende hæler i sølv.

Ivana åpnet opp om forholdet til Rubicondi i et backstage-intervju under innspillingen, og da la hun ikke la skjul på at hun fortsatt er glad i eksen.

- Vi har vært sammen i så mange år, og vi elsker hverandre, sa hun, ifølge Daily Mail.

MOR OG BARN: Ivana Trump er mor til tre av Donald Trumps barn: Eric, Ivanka og Donald Trump jr. Her er de to førstnevnte avbildet sammen med moren i 1993. Foto: NTB Scanpix
MOR OG BARN: Ivana Trump er mor til tre av Donald Trumps barn: Eric, Ivanka og Donald Trump jr. Her er de to førstnevnte avbildet sammen med moren i 1993. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Under selve TV-intervjuet sa Rubicondi at de har vært sammen i nesten 20 år, og at de nesten er som familie for hverandre, ifølge Movieplayer.it.

I intervjuet bryter Ivana Trump også tausheten om de svært krasse uttalelsene ekskjæresten kom med om barna etter bruddet. Hun innrømmer at hun ble opprørt, men sier at hun har tilgitt 47-åringen, og at folk kan si sårende ting når de er sinte.

- Jeg likte det absolutt ikke, sier hun i intervjuet.

GJENGEN: Her er Ivana og kjæresten sammen med Donald og Melania Trump i 2003. Foto: NTB Scanpix
GJENGEN: Her er Ivana og kjæresten sammen med Donald og Melania Trump i 2003. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I intervjuet på italiensk TV benytter Ivana Trump også anledningen til å snakke om sin forhenværende ektemann, USAs president Donald Trump. Når hun får spørsmål om å sammenligne Trump med Rubicondi, svarer hun:

- Jeg har alltid sagt at jeg ønsker å være barnevakt fremfor omsorgsarbeider, sier hun og sikter til den store aldersforskjellen mellom de to mennene.

Selv om det kan virke som at eksparet er nærmere hverandre enn noen gang, har ingen av dem foreløpig bekreftet at de formelt er sammen igjen.

FÅR GJENNOMGÅ: USAs førstedame Melania Trump har de siste åra fått krass kritikk for sine juledekorasjoner i Det hvite hus - og i år er intet unntak. Klipp: Ørjan Ryland Vis mer

- De er søppel

Det var i juni bruddet mellom Trump og Rubicondi ble kjent, og et par uker senere gikk sistnevnte ut med en offentlig kraftsalve i retning de tre barna til Ivana Trump.

- Jeg har hatt noen krangler med barna hennes i løpet av forholdet. Jeg er ikke så stor fan av dem. De har vært frekke mot meg, sa han til Page Six i juli.

I intervjuet hintet han om at det kan ha vært snakk om penger som førte til det kjølige forholdet mellom han og Trumps barn.

- Ingen tar en dollar fra den familien. Jeg vet ikke om det var derfor de ikke likte meg, men disse folka tenker bare på penger. De har ikke noe hjerte. De er søppel, la han til.

Rubicondis sinne stoppet ikke der. 47-åringen var spesielt nådeløs mot ekskonas eldste sønn, Donald Trump jr., som han mener rett og slett «er en idiot».

KRITIKK: USAs førstedame Melania Trump har flere ganger fått kritikk for klesvalgene sine. Her er verstingene! Video: Rød Løper Vis mer

- Donald Trump jr. er en idiot. Skriv det ned: «du er en idiot!». Skriv det med store bokstaver, var 47-åringens befaling til Page Six.

Den noe hissige italieneren mener også at resten av ekskonas barn er regelrett dumme, bortsett fra Ivanka. Hun er som kjent en nær støttespiller til sin far i arbeidet med å styre USA fra Det hvite hus.

Ivana Trump og Rubicondi giftet seg i en storslått seremoni i 2008, men skilte lag får måneder senere - for deretter å bli sammen igjen.

Om de finner tilbake til hverandre nok en gang, gjenstår å se.

LES OGSÅ: Røper gladnyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer