Jaime King om overfallet:

Bryter tausheten etter det brutale overfallet

- Veldig skremmende å tenke på.

PREGET: Skuespiller Jaime King (38) opplevde marerittet da en aggressiv uteligger gikk til angrep mot bilen hennes. I baksetet satt sønnen James (4). Foto: NTB Scanpix
PREGET: Skuespiller Jaime King (38) opplevde marerittet da en aggressiv uteligger gikk til angrep mot bilen hennes. I baksetet satt sønnen James (4). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Hollywood-skuespiller Jaime King (38) ante fred og ingen fare da hun - sammen med sin fire år gamle sønn og en venninne - ble brutalt overfalt av en hjemløs i Los Angeles onsdag.

King, kjent fra filmer som «Pearl Harbor» og «Sin City», befant seg på en parkeringsplass i millionbyen da gjerningsmannen forsøkte å bryte seg inn i bilen hennes, ifølge Entertainment Tonight.

Mens 38-åringen sto på utsiden av kjøretøyet, satt sønnen hjelpeløs i baksetet.

Aggressiv

- Det var et utrolig voldelig angrep, der sønnen min åpenbart var målet. Det er veldig skremmende å tenke på, skriver King, som bryter tausheten dagen etter overfallet, i et lengre Instagram-innlegg.

Ifølge politiet i Beverly Hills skal den rabiate mannen ha klatret opp på bilens frontrute, som delvis knuste, uten forvarsel. Kings venninne, som satt i førersetet, skal ha fått en flaske kastet etter seg da hun forsøkte å komme til unnsetning.

SKREMT: Jaime Kings sønn, her på armen til pappa Kyle Newman, satt i baksetet da gjerningsmannen slo til. Her fra 2016. Foto: NTB Scanpix
SKREMT: Jaime Kings sønn, her på armen til pappa Kyle Newman, satt i baksetet da gjerningsmannen slo til. Her fra 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Min modige venninne tok i bruk selvforsvarskunnskapene sine for å beskytte sønnen min fra glasskårene som sprutet. Han gikk til angrep, men fikk ikke tak i henne. Uten hennes heltedåd vil jeg ikke tenke på hva som kunne skjedd, skriver King.

Mannen som gikk amok, senere identifisert som en 47 år gammel uteligger, ble pågrepet av politi kort tid etterpå. Han skal ha vandalisert flere kjøretøy før han gikk løs på følget til Hollywood-skuespilleren.

I SJOKK: Jaime King i samtale med politiet etter marerittopplevelsen. I forgrunnen ser man skadene bilen ble påført. Foto: NTB Scanpix
I SJOKK: Jaime King i samtale med politiet etter marerittopplevelsen. I forgrunnen ser man skadene bilen ble påført. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tordner mot fotograf

Både King, sønnen og venninnen slapp unna med skrekken. I Instagram-innlegget forsikrer «Hart of Dixie»-stjernen at alle har det bra, selv om hun og sønnen naturlig nok er «svært preget» av hendelsen.

38-åringen benytter også anledningen til å rette kritikk mot en paparazzo som skal ha befunnet seg ved bilen midt i basketaket.

- Jeg liker å tro at vi lever i en verden der medmenneskelighet kommer foran iveren etter å dokumentere et angrep. Det er trist å tenke på at fotografen valgte å terrorisere den gråtkvalte sønnen min, ved å stikke kameraet opp i ansiktet hans, framfor å hjelpe ham, hevder hun.

King kommer for øvrig med en bønn til amerikanske politikere om å sette større fokus på problematikken tilknyttet hjemløse og mental helse.

Fikk ammekritikk

Hollywood-profilen har sønnen med ektemannen Kyle Newman (42). Sammen har de også to år gamle Leo Thames.

Da parets førstefødte kom til verden ble 38-åringen møtt med massiv kritikk på sosiale medier på grunn av et ammebilde. Selv slo hun raskt tilbake mot kommentarene:

- Dette er øyeblikkene en mamma lever for. Amming burde ikke være tabu - og ingen burde dømme de som gir morsmelkerstatning - alt er gøy for hele familien, skrev hun på Instagram.

Overskriftene om skuespillerens skrekkopplevelse kommer bare halvannen uke etter at 80-tallsstjernen Corey Feldman (46) ble utsatt for et liknende overfall, da bilen han satt i ble angrepet av tre ukjente menn.

​LES OGSÅ: Gikk til angrep mot meddeltakere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer