Jaime King om overfallet:

Bryter tausheten etter det brutale overfallet

- Veldig skremmende å tenke på.

PREGET: Skuespiller Jaime King (38) opplevde marerittet da en aggressiv uteligger gikk til angrep mot bilen hennes. I baksetet satt sønnen James (4). Foto: NTB Scanpix
PREGET: Skuespiller Jaime King (38) opplevde marerittet da en aggressiv uteligger gikk til angrep mot bilen hennes. I baksetet satt sønnen James (4). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Hollywood-skuespiller Jaime King (38) ante fred og ingen fare da hun - sammen med sin fire år gamle sønn og en venninne - ble brutalt overfalt av en hjemløs i Los Angeles onsdag.

King, kjent fra filmer som «Pearl Harbor» og «Sin City», befant seg på en parkeringsplass i millionbyen da gjerningsmannen forsøkte å bryte seg inn i bilen hennes, ifølge Entertainment Tonight.

Mens 38-åringen sto på utsiden av kjøretøyet, satt sønnen hjelpeløs i baksetet.

Aggressiv

- Det var et utrolig voldelig angrep, der sønnen min åpenbart var målet. Det er veldig skremmende å tenke på, skriver King, som bryter tausheten dagen etter overfallet, i et lengre Instagram-innlegg.

Ifølge politiet i Beverly Hills skal den rabiate mannen ha klatret opp på bilens frontrute, som delvis knuste, uten forvarsel. Kings venninne, som satt i førersetet, skal ha fått en flaske kastet etter seg da hun forsøkte å komme til unnsetning.

- Min modige venninne tok i bruk selvforsvarskunnskapene sine for å beskytte sønnen min fra glasskårene som sprutet. Han gikk til angrep, men fikk ikke tak i henne. Uten hennes heltedåd vil jeg ikke tenke på hva som kunne skjedd, skriver King.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer