Tristan Thompson:

Bryter tausheten etter den turbulente tiden

- Jeg skal fortsette å stå på. Jeg har mer i meg.

MER Å GI: Tristan Thompson bryter tausheten i et nytt intervju etter utroskapsskandalen mot kjæresten Khloé Kardashian. Foto: NTB Scanpix
MER Å GI: Tristan Thompson bryter tausheten i et nytt intervju etter utroskapsskandalen mot kjæresten Khloé Kardashian. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I april kunne «Keeping Up With The Kardashian»-stjernen Khloé Kardashian (33) og kjæresten, basketballspilleren Tristan Thompson (27), glede seg over å bli foreldre for første gang.

Midt oppi gledesmeldinger og lykkeønskninger for deres nyfødte datter True Thompson, spredte det seg også rykter og påstander om at basketballspilleren skal ha vært utro mot realitystjernen.

Et Snapchat-klipp, filmet av norske Vendela Hansen (21) og publisert av Daily Mail, som viser Tristan i het omfavnelse med en ukjent brunette satte det hele i gang, og siden da har Tristan nærmest forsvunnet fra offentligheten.

I et nytt og sjeldent intervju snakker Tristan ut for første gang, men utelater å snakke om nettopp utroskapsryktene.

- Jeg skal fortsette å stå på. Jeg har mer i meg, sier han under intervjuet i podkasten «Road Trippin», gjengitt av People.

Mer ville han ikke si om den saken, men han hadde mye og si om sin nyfødte datter.

Lykkelig

Under podkastintervjuet letter basketballspilleren på sløret om rollen som nybakt pappa.

Fra før av har Tristan Thompson sønnen Prince Thompson (1) med den amerikanske modellen Jordan Craig.

- Du blir mye mer følsom av å få en jente. Med en gutt er det mer sånn: «hei mann, det kommer til å gå fint, ikke gråt», men med True er det mer: «True, det kommer til å gå fint. Vi er her for deg, pappa er her og skal gi deg mat». Så ja, det er veldig annerledes, men det er gøy. Det forandrer deg, sier han i intervjuet.

Når det kommer til hva dagene går til som småbarnsfar, er det ifølge Tristan ikke så mye å skryte av.

- Baby True spiser, sover og ja, det er vel det eneste de gjør, sier han under intervjuet.

Avslører utseende

Siden fødselen har Khloé og Tristan valgt å skjerme datteren for offentligheten ved å ikke dele noen bilder av henne. Under intervjuet kan imidlertid Tristan avsløre noen detaljer omkring datterens utseende.

- Hun har masse hår og grønne øyne, avslører han.

Videre forteller han at datteren er 53 centimeter lang.

💗

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

Tilga kjæresten

Til tross for den turbulente tiden rundt Tristan de siste dagene, har ikke Khloé latt det overskygge gleden og kjærligheten hun har for sin nye datter.

Ifølge en kilde til People er gleden så stor at det har overskygget det faktum at kjæresten ble tatt på fersken.

- Khloé føler ikke annet enn glede nå. Hun er hodestups forelsket i sin lille jente, hun er fylt med kjærlighet, sa kilden i et tidligere intervju med nettsiden.

Kilden fortsatte å fortelle om hvor glad realitystjernen er over å ha fått en sterk og frisk jente. Så sterk er kjærligheten at hun ikke engang er sint på Tristan.

- Khloé ser ikke på det som utroskap, men mer som en tilfeldig fylle-greie, som ikke betydde noe som helst. Det var kun litt kyssing og det ledet ikke til noe mer. Det var dumme groupies, som prøvde å sette opp en felle for ham, sa kilden.

Flytter sammen igjen

Den siste tiden har Khloé og Tristan tilbrakt mye tid sammen med deres nye datter, og ifølge Contactmusic skal duoen ha bestemt seg for å prøve å legge uenighetene og problemene sine til side, og flytte sammen igjen.

Khloé og Tristan har en bolig sammen i Cleveland, og han skal ha flyttet tilbake dit for å ta vare på deres tre uker gamle datter. Familien til Khloé bor nemlig, som kjent, i Calabasas og i andre områder av Los Angeles.

- Tristan bor nå sammen med Khloé og deres barn i Cleveland, selv om han reiser mye for å være med på NBA-kamper, hevdet en kilde overfor People, sitert av Contactmusic.

- Hun fokuserer nå på å holde familien sin samlet. Hun virker å ta ting med Tristan greit, forklarte kilden videre.

LES OGSÅ: Ladet opp til Eurovision med kjæreste-ferie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer