<strong>SJOKKTILSTAND:</strong> Moren til superstjernen Demi Lovato, Dianna de la Garza, skjelver når hun husker tilbake på den forferdelige dagen i slutten av juli. Foto: NTB Scanpix
SJOKKTILSTAND: Moren til superstjernen Demi Lovato, Dianna de la Garza, skjelver når hun husker tilbake på den forferdelige dagen i slutten av juli. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dianna de la Garza om Demi Lovato:

Bryter tausheten etter datterens overdose

- Jeg var i sjokk.

Publisert
Sist oppdatert

Det har snart gått to måneder siden den amerikanske sangeren Demi Lovato (26) sjokkerte en hel verden etter at hun ble hastet til sykehuset etter det som trolig var en overdose.

I august snakket sangstjernen ut om sykehusinnleggelsen for første gang, i et innlegg på Instagram-profilen sin, hvor hun har over 70 millioner følgere.

- Jeg har alltid vært åpen om min reise med avhengighet. Det jeg har lært, er at denne sykdommen ikke er noe som forsvinner eller gir seg med tiden. Den er noe jeg må fortsette å kjempe mot for å vinne over, noe jeg ennå ikke har gjort, skrev hun i innlegget.

Familien hadde et sterkt ønske om privatliv i den tunge tiden, men nå har endelig moren til den velkjente sangeren, Dianna de la Garza (56), tatt bladet fra munnen, og uttalt seg om den grusomme dagen i slutten av juli.

Ifølge E! News dukket 56-åringen opp på tv-skjermen på tirsdag, under en episode av Newsmax TV. Der la hun hun ifølge nettstedet ikke skjul på at hendelsen fortsatt er vanskelig å snakke om.

- Jeg begynner bokstavelig talt å riste når jeg begynner å huske på hva som skjedde den dagen, sier Dianna.

- Visste ikke hva som hadde skjedd

Dianna forteller at hun husker at hun ble bombandert med tekstmeldinger fra sine kjære, som uttrykkte sin bekymring overfor datteren, men at hun likevel ikke forsto hva som hadde skjedd.

Det var ikke før 56-åringen fikk en telefon fra Demis assistent, Kelsey Kershner, at hun forstod alvoret.

- Jeg var i sjokk. Jeg visste ikke hva jeg skulle si, forteller hun og legger til:

- Det var noe jeg aldri hadde forventet å høre om barna mine som en forelder.

Videre forteller superstjernens mor at hun husker å ha spurt Kelsey om Demi var i god behold, og da skal Kelsey ha svart den bekymrede 56-åringen at hun var ved bevissthet, men at hun ikke klarte å snakke.

Dianna så seg nødt til å bringe den triste nyheten videre til superstjernens søstre, Madison og Dallas. Sistnevnte kjørte moren til sykehuset.

Da familien endelig ankom sykehuset, forteller Dianna at det ikke var et pent syn som møtte dem.

- Hun så ikke bra ut i det hele tatt. Hun var i veldig dårlig form, men jeg sa til henne «Demi, jeg er her. Jeg elsker deg», og da svarte hun «jeg elsker deg også».

Takker for støtten

Demi sin sykehusinnleggelse har satt sine tydelig spor i mammahjertet til Dianna, og at det som hjalp henne gjennom dagene da datterens tilstand var kritisk, var å be.

Moren til superstjernen benyttet også anledningen i intervjuet til å takke for all støtte familien har mottatt.

- Jeg føler at årsaken til at hun er i live i dag er på grunn av de millioner av bønner som ble sendt den dagen da alle fant ut hva som hadde skjedd, forteller hun og legger til;

- Jeg tror ikke hun hadde vært her hvis det ikke hadde vært for de bønnene og alle de gode legene og sykehuset. De var de beste, og jeg kunne ikke bedt om et bedre lag av mennesker til å redde livet hennes.

Dianna kunne også dele den gledelige nyheten om at Demi er på bedringens vei, og at hun får all den hjelpen hun trenger. Ifølge nettstedet skal moren også ha fått datterens godkjennelse om å snakke ut om hendelsen i tv-programmet.

Saken fortsetter nedenfor.

OVERDOSE: 24. juli ble sangeren Demi Lovato fraktet til sykehus etter en overdose. Nå takker hun familie og fans for at hun fortsatt er i live. Video: CNN Vis mer

Bekymret mor

Det er ikke første gang Demi har skapt overskrifter med rusmisbruk, og hun har ved flere anledninger vært åpen om sine problemer med rus og psykiske problemer.

I et intervju med People, tidligere i år, åpnet moren til Demi seg opp om datterens turbulente fortid. Da fortalte hun blant annet at Demi i en alder av 16 år skal ha begynt å ikke holde innetider, samt teste ut ulike narkotiske stoffer og alkohol.

- Hver kveld satte jeg på vekkerklokken til klokken ti på kvelden for å sjekke om hun var hjemme. Hvis hun ikke var det, ringte jeg henne helt til hun kom hjem igjen. Hva skal man si til datteren sin når det er hun som betaler regningene, uttalte hun.

Heroinoverdosen kom imidlertid som et sjokk på både moren og fansen. De siste årene har 26-åringen nemlig virket veldig klar over situasjonen.

Demi har vært ut og inn av avrusningsklinikker flere ganger for å få hjelp med rusproblemene. I mars hevdet hun at hun hadde vært edru i seks år.

KONSERT: Da Demi Lovato holdt konsert i Oslo i juni 2018, fortalte hun en sterk historie om sin egen oppvekst. Video: Henriette Eilertsen Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg trodde jeg skulle dø før jeg fylte 21

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer