BRUDD: Amber Heard og Elon Musk har gått hver til sitt etter ett år sammen. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Amber Heard og Elon Musk har gått hver til sitt etter ett år sammen. Foto: NTB scanpixVis mer

Amber Heard:

Bryter tausheten etter bruddet

- Vi bryr oss dypt om hverandre.

(Seoghør.no): I helgen begynte flere utenlandske medier å spekulere i at skuespiller Amber Heard (31) og Tesla-milliardær Elon Musk (46) hadde gått hver til sitt.

Ryktene sa at det var 46-åringen som hadde dumpet «London Fields»-stjernen, etter at hun skal ha vist urovekkende oppførsel, Ifølge Daily Mail.

Nå bekrefter Heard at bruddet er et faktum. Det gjør hun via et innlegg på sin egen Instagram-profil.

«Når man er en offentlig person, er man nødt til å forklare seg selv overfor så mange personer, hele tiden. Når det gjelder denne saken, ønsker jeg å være mer stille. Selv om vi har gått fra hverandre, bryr Elon og jeg oss dypt om hverandre og vi forblir nære. Takk for all støtten, respekten og privatlivet i denne vanskelige tiden», skriver hun.

Bekreftet bruddet i kommentarfelt

For et par dager siden bekreftet også den styrtrike gründeren at han og Heard har valgt å avslutte forholdet.

Da Amber Heard la ut et bilde av seg selv på Instagram-profilen sin, valgte han å kommentere følgende i kommentarfeltet:

«Forresten, for å klarne opp i stormen i media denne helgen. Selv om Amber og jeg har gjort det slutt, er vi fremdeles venner, forblir nære og elsker hverandre. Langdistanseforhold der begge parter jobber mye, er alltid vanskelig, men hvem vet hva fremtiden bringer», skrev han, ifølge Us Weekly.

Saken fortsetter nedenfor.

Having moo moo at Moo Moo Gold Coast with @AmberHeard, @CreepyPuppet and @CowanFilms

Et innlegg delt av Elon Musk (@elonmusk)

Dramatisk brudd

Det var i fjor sommer det ble kjent at Amber Heard hadde funnet lykken på ny, ett år etter bruddet med Hollywood-stjernen Johnny Depp (54).

Nyheten om at stjerneparet skulle skilles etter kun 15 måneder kom svært overraskende for mange, og dagene etter kom det flere sjokkerende nyheter.

Bilder av det som angivelig var en forslått Heard ble spredt verden rundt, og skuespilleren fikk innvilget et midlertidig besøksforbud mot Depp.

Saken fortsetter nedenfor.

SJOKKBRUDD: Johnny Depp og Amber Heard var gift i 15 måneder før ekteskapet tok slutt i 2015. Foto: NTB scanpix
SJOKKBRUDD: Johnny Depp og Amber Heard var gift i 15 måneder før ekteskapet tok slutt i 2015. Foto: NTB scanpix Vis mer

I august i fjor ble det inngått forlik i skilsmissesaken, og resultatet ble at Depp måtte betale sju millioner dollar - nesten 60 millioner kroner - i erstatning til Heard.

Samtidig trakk hun søknaden om besøksforbud - og voldsanklagene.

Elon Musk har på sin side vært gift tre ganger tidligere, hvor to av dem var med den britiske skuespilleren Talulah Riley. Hun søkte imidlertid om skilsmisse fra Elon i mars i fjor.

SNAKKER UT I NY VIDEO: Amber Heard, skuespiller og modell, snakker nå i en ny video om partnervold. Stjerna skilte seg fra Johnny Depp tidligere i år, etter blant annet å ha anklaget ham for vold. Video: GirlGaze Vis mer

LES OGSÅ: Victoria Beckham saksøker restaurant