Katy Perry:

Bryter tausheten etter bruddet

- Man kan fortsatt være venner og elske ens tidligere partnere, sier Katy Perry etter bruddet med Orlando Bloom.

TAR BLADET FRA MUNNEN: Orlando Bloom og Katy Perry har vært kjærester siden januar i fjor. Tidligere denne uka annonserte imidlertid duoen at de tar en pause. Nå har sistnevnte uttalte seg om saken i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
TAR BLADET FRA MUNNEN: Orlando Bloom og Katy Perry har vært kjærester siden januar i fjor. Tidligere denne uka annonserte imidlertid duoen at de tar en pause. Nå har sistnevnte uttalte seg om saken i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Tidligere denne uka avslørte artist Katy Perry og skuespiller Orlando Bloom at de har valgt å ta en pause fra hverandre.

- Før falske rykter og ting kommer helt ut av kontroll, kan vi bekrefte at Orlando og Katy på dette tidspunkt tar en respektfull og kjærlig pause fra hverandre, uttalte en representant for paret til US Weekly.

Den noe spesielle annonseringen fikk mye oppmerksomhet i internasjonal presse, da det er mer vanlig at kjente par kommer med en offentlig uttalelse i forbindelse med et brudd, og ikke en pause.

Reaksjonene har vært mange i sosiale medier, og nå har Perry selv tatt bladet fra munnen på sin egen Twitter-profil.

- Hva med en ny måte å tenke på for 2017? Man kan fortsatt være venner og elske ens tidligere partnere, skriver Perry og fortsetter:

- Ingen er offer eller skurk i denne saken. Få dere et liv!

- Fantastisk

Bloom og Perry hadde vært kjærester i over ett år, da annonseringen om pausen kom. Bare tre dager i forveien ble duoen observert sammen i forbindelse med Oscar-utdelingen, men har ellers sjeldent stilt opp på den røde løperen ilag.

PÅ OSCAR-FESTEN: Katy Perry og Orlando Bloom ble sist sett offentlig sammen under Oscar-festen natt til mandag. Tre dager senere var de ikke lenger et par. Foto: NTB Scanpix
PÅ OSCAR-FESTEN: Katy Perry og Orlando Bloom ble sist sett offentlig sammen under Oscar-festen natt til mandag. Tre dager senere var de ikke lenger et par. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Helt siden Bloom og Perry traff hverandre under fjorårets Golden Globe Awards, har de vært et av Hollywoods mest omtalte par.

Selv om de har reist på romantiske ferieturer sammen og spaserer hånd i hånd offentlig, så har duoen forholdt seg relativt tause om forholdet til pressen.

Da den britiske «Ringenes Herre»-stjernen, som har vært ambassadør for UNICEF i over ti år, deltok på deres 70-årsjubileum i New York i fjor, skrøt han imidlertid stolt av kjærestens veldedige arbeid for organisasjonen.

- Hun er fantastisk. Jeg er superstolt av jobben hun gjør. Hennes stemme når ut til så mange. Det er bemerkelsesverdig å se henne mestre denne saken, og det er fantastisk at vi fikk gjøre dette sammen, sa han til Entertainment Tonight, ifølge Contactmusic.com.

Ble dumpet via sms

Fra 2010 til 2013 var Orlando gift med supermodell Miranda Kerr.

Etter skilsmissen ble skuespilleren koblet til stjerner som Selena Gomez (24), Liv Tyler (39) og Margot Robbie (26).

Katy Perry på sin side har hatt et turbulent kjærlighetsliv.

Etter kun 14 måneder som gift, ble sangeren i 2012 dumpet via sms av skuespiller Russell Brand (41).

Etter skilsmissen hadde hun et av-og-på-forhold med artist John Mayer (38).