Erika og Tom Girardi:

Bryter tausheten etter bruddet med ektemannen (82)

49-åringen åpner seg om skilsmissen.

LETTER PÅ SLØRET: Erika Girardi, også kjent som Erika Jayne, åpner seg for første gang om skilsmissen med advokaten Tom Girardi. Foto: Taylor Jewell / INVISION / TT / NTB
LETTER PÅ SLØRET: Erika Girardi, også kjent som Erika Jayne, åpner seg for første gang om skilsmissen med advokaten Tom Girardi. Foto: Taylor Jewell / INVISION / TT / NTB Vis mer
Publisert

I november i fjor ble det kjent at «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Erika Girardi (49), også kjent under artistnavnet Erika Jayne, skulle skilles fra ektemannen Tom Girardi (82) etter 21 års ekteskap.

Paret har gjennom årene vernet godt om ekteskapet sitt, og fansen har derfor ikke fått inntrykk av at forholdet skrantet.

- Etter nøye vurdering har jeg bestemt meg for å avslutte ekteskapet med Tom Girardi. Dette er ikke et lett valg. Jeg har stor kjærlighet og respekt for Tom og for årene og livet vi bygget sammen, het det i en uttalelse fra realitystjernen den gang.

Paret har ingen barn sammen, men Erika har sønnen Tommy Zizzo fra et tidligere forhold.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Jævla komplisert

Tiden etter at det ble slutt mellom dem har mildt sagt vært turbulent, og amerikansk presse har skrevet mye om trøbbelet bak kulissene.

I desember ble eksparet saksøkt for å ha brukt samlivsbruddet til å underslå penger, og de ble beskyldt for at skilsmissen bare skal ha vært en bløff.

Det meldte blant andre People, som hadde fått tilgang på dokumentene.

Nå, sju måneder etter at skilsmissen ble kjent, letter 49-åringen på sløret om bruddet for første gang. Det gjør hun i den nyeste episoden av «Real Housewives of Beverly Hills», gjengitt av People.

Episoden åpner med at Erika uttaler seg om skilsmissen, etter at hun i forrige ukes episode slapp bomba til realitykollegaene sine i en tekstmelding.

- Det er så mange lag til denne skilsmissen. Det er så jævla komplisert. Det er veldig vanskelig å forklare, sier hun til kamera om hvordan det vil bli å snakke om temaet med venninnene i serien.

Den er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

- Du vet, jeg er sikker på at de ble veldig sjokkert, og at de kommer til å ha mange spørsmål, fortsetter hun.

Videre forteller Erika også at hun ikke trodde forholdet skulle ende slik det gjorde.

- Jeg trodde jeg skulle holde hånda til den mannen til han døde.

Fått Alzheimer

«Real Housewives of Beverly Hills»-gjengen er i sjokk etter å ha fått servert bruddnyheten, og sier at de ikke hadde plukket opp at det var trøbbel mellom dem.

Som nevnt var det i november i fjor at 49-åringen valgte å søke om skilsmisse fra ektemannen.

GÅR FRA HVERANDRE: «Microsoft»-grunnlegger Bill Gates (65) og kona Melinda Gates (56) skilles etter 27 års ekteskap. Vis mer

I månedene etter har Tom, som har jobbet som advokat siden 60-tallet, blitt hovedpersonen i en rekke kontroverser. Blant annet har det tidligere paret som nevnt blitt saksøkt for å underslå penger.

Denne uka trakk Erikas advokater seg fra saken, etter at dokumentaren «Housewife and the Hustler» ble sluppet. Dokumentaren tar for seg eksparets juridiske problemer.

I februar ble Tom underlagt et vergemål, grunnet tap av korttidshukommelsen. I mars ble det kjent at han har blitt diagnostisert med Alzheimer og demens. Det kom fram i retten, ifølge Los Angeles Times.

Tom Girardi er best kjent for advokatarbeidet i saken mot Pacific Gas & Electric Company i 1993. Saken omhandlet forurensing i vannsystemet, og inspirerte filmen «Erin Brockovich» med Julia Roberts i hovedrollen.

LES OGSÅ: - Forlovelse kan være rett rundt hjørnet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer