Justin Bieber:

Bryter tausheten etter avlysningen

- Jeg har latt bitterhet, sjalusi og frykt ødelegge livet mitt.

SLITEN: I det nytt Instagram-innlegg avslører stjernen at han er sliten. Foto: NTB scanpix
SLITEN: I det nytt Instagram-innlegg avslører stjernen at han er sliten. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Forrige uke kom sjokknyheten om at den kanadiske popstjernen Justin Bieber (23) avlyser resten av verdensturnéen sin.

Siden den gang har ryktene og spekulasjonene svirret om hvorfor superstjernen valgte å avslutte sin Purpose World Tour.

Nå bryter han endelig tausheten i et nytt innlegg på Instagram.

- Jeg er så takknemlig for turneen, men mest takknemlig er jeg for å gå gjennom dette livet med dere. Det å lære og vokse har ikke alltid vært like lett, men det å vite at jeg ikke er alene har holdt meg gående. Jeg har latt mine usikkerheter ta det beste av meg til tider, åpner han innlegget med.

Trenger en pause

Videre skriver stjernen at han ikke er stolt over oppførselen han har vist overfor fansen og menneskene rundt seg de siste årene.

- Jeg har latt mine ødelagte forhold påvirke måten jeg oppførte meg overfor andre mennesker. Jeg har latt bitterhet, sjalusi og frykt ødelegge livet mitt. Jeg er utrolig velsignet som har hatt mennesker de siste årene som har hjulpet meg å bygge meg opp, og som har minnet meg på hvem jeg er, og har lyst til å være.

Karla @xkarla

Et innlegg delt av Justin Bieber (@justinbieber)

Selv om turneen har lært han mye, og vært et minne for livet, avslører stjernen at han trenger en pause.

- Jeg tar denne tiden nå, fordi jeg vil være bærekraftig. Jeg vil at karrieren min skal være bærekraftig, men også sinnet, hjerte og sjelen, slik at jeg kan være den mannen jeg vil være, ektemannen jeg til slutt vil være og faren jeg vil være.

Avlyste turneen på facebook

Det var mandag forrige uke Justin Bieber skrev på sin offsielle Facebook-side at de resterende konsertene i Purpose World Tour avlyses.

- Som følge av uforutsette omstendigheter, vil Justin Bieber avlyse resten av Purpose World Tour-konsertene. Justin elsker fansen sin og hater å skuffe dem, begynte kunngjøringen.

Artisten har spilt et utall konserter over hele verden det siste halvannet året, men nå er det altså stopp for denne gang:

- Han takker fansen for de utrolige opplevelsene med Purpose World Tour over de siste 18 månedene. Han er takknemlig og beæret over å ha delt den opplevelsen med ensemblet og crewet sitt gjennom over 150 vellykkede konserter over seks kontinenter i denne omgang. Imidlertid, etter nøye overveielse har han bestemt seg for å ikke opptre noen flere datoer, ble det opplyst i annonseringen.

Billetter til de avlyste konsertene vil bli refundert.

- Starter kirke

Kort tid etter annonseringen hevdet den australske programlederen Richard Wilkins under programmet «Today Extra» at han hadde gode kilder på at Bieber egentlig avlyste turneen for å starte opp en egen menighet.

Daily Mail og New Zealand Herald er blant mediene som omtalte saken.

- Jeg har grunner til å tro at den ekte grunnen til at han avlyste turneen var fordi han ønsker å finne tilbake til troen, og til og med kanskje starte sin egen kirke og menighet, sa Wilkins i programmet.

UKVEMSORD: Justin Bieber er i Australie på turné. Da en australsk reporter spurte om han kunne si hei til fansen, fikk han ikke akkurat et vennlig svar tilbake. Video: Seven Network via CNN Vis mer

Han hevdet å ha fått informasjonen eksklusivt fra noen nær Bieber, en kilde han valgte å holde anonym. Bieber var nylig i Australia, og deltok på den kristne konferansen til Hillsong-kirken.

- Vi vet at han var i landet og var på den store Hillsong-konferansen de hadde her. Han er veldig nære med mange av dem, sa programlederen og fortsette:

- Om han så skal prøve å få til noe litt mer permanent med dem eller om han skal finne på noe religiøst på egen hånd vet vi ikke ennå, men dette er ordene til en som virkelig er på innsiden med Bieber, sa han i programmet.

Justin har selv ikke kommentert kirkeryktene ennå, men har flere ganger i fortiden vist at han er en religiøs mann. Under minnekonserten i Manchester tidligere i sommer, snakket han blant annet varmt om troen sin og om gud. Han har også et stort kors tatovert midt på brystet sitt.

Besøkte Norge

Ungpikeidol, popstjerne, partyprins og storsjarmør – kjært barn har mange navn.

Bieber har ved flere anledninger skapt overskrifter med oppførselen sin, både på og utenfor scenen. Han skapte som kjent skandale i Oslo i 2015, da han stormet av scenen under en intimkonsert på Chateau Neuf.

I juni besøkte ungpikeidolet Stavanger. Der spilte han på Den store sommerfesten på Forus Travbane, som rommer hele 36 000 tilskuere.

Saken fortsetter under bildet.

KJØRTE MOTOCROSS I STAVANGER: Justin Bieber bestemte seg for å kjøre motorcross før dagens konsert i Stavanger. Foto: Privat
KJØRTE MOTOCROSS I STAVANGER: Justin Bieber bestemte seg for å kjøre motorcross før dagens konsert i Stavanger. Foto: Privat Vis mer

Popstjernen ladet opp til konsert i Stavanger med å kjøre motocross i terrenget utenfor byen.

Det førte ham også inn på gårdseiendommen til familien Årdal Nesvik, som bor ca. én times kjøring utenfor Stavanger. Da var det Seline (10) og Lars Joakim (8) Årdal Nesvik som fikk et privat møte med «Baby»-sangeren.

Justin Bieber er kjent for å overraske sine fans når han kommer til Norge, men med den enorme fanskaren har det også skapte store overskrifter og hysteri i landet.

Da han stod på scenen i Frankfurt nylig, valgte popstjernen for øvrig å ta av seg skoa og kaste dem ut i publikum.

LES OGSÅ: Her får han dødsbudskapet på direkten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer