Ryan Phillippe:

Bryter tausheten etter anklagene om mishandling

- Dette er ikke hvem jeg er.

KNALLHARDE ANKLAGER: Filmstjernen Ryan Phillippe ble anklaget av ekskjæresten, modell Elsie Hewitt, for vold og misbruk av diverse rusmidler. Nå slår han tilbake. Foto: NTB scanpix/ Skjermdump fra Instagram
KNALLHARDE ANKLAGER: Filmstjernen Ryan Phillippe ble anklaget av ekskjæresten, modell Elsie Hewitt, for vold og misbruk av diverse rusmidler. Nå slår han tilbake. Foto: NTB scanpix/ Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Denne uka kom nyheten om at «Shooter»-skuespiller Ryan Phillippe (43) var saksøkt for å ha banket opp sin 22 år yngre ekskjæreste, modellen Elsie Hewitt.

Ifølge People, som har fått tilgang på rettsdokumentene, registrerte Hewitt et sivilt søksmål mot Philippe mandag.

Modellen påstår i rettspapirene at «Cruel Intentions»-stjerna sparket og slo henne og kastet henne ned en trapp i starten av juli i år.

Volden skal ha blitt utøvd i forbindelse med en krangel mellom de to i huset til Ryan Phillippe.

Tar sterk avstand fra anklagene

Tirsdag tok Phillippe bladet fra munnen og omtalte anklagene mot ham på Twitter.

- Jeg er trist og forferdet over de falske påstandene som sirkulerer om meg. Da disse anklagene ble rettet mot meg, samarbeidet jeg med politiet og en grundig etterforskning ble gjennomført, skriver han.

DRØMMEPAR: I en årrekke var Rya Phillippe og Reese Witherspoon et av Hollywoods mest populære par. Her er de avbildet sammen i 2005, et par år før ekteskapet deres tok slutt. Foto: AP/ NTB scanpix
DRØMMEPAR: I en årrekke var Rya Phillippe og Reese Witherspoon et av Hollywoods mest populære par. Her er de avbildet sammen i 2005, et par år før ekteskapet deres tok slutt. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

- Som en mann, oppdratt av en kvinne i et hjem hvor kvinners rettigheter, feminisme og rettferdighet var mye til stede, blir jeg kvalm av at mitt navn kan bli funnet i en artikkel der vold i hjemmet av noe som helst slag står nevnt.

Phillippe, som har barna Ava (18) og Deacon (13) med ekskona Reese Witherspoon (41), forklarte videre at han har blitt vant til at det skrives mye usant om ham som en offentlig person, men at det denne gangen har gått for langt.

- Vold i hjemmet er et veldig ekte og tragisk problem som mange kvinner over hele verden må møte hver dag, og som bør aldri bli brukt som hevn eller som et spill for egen vinning. Dette er feil. Dette er ikke hvem jeg er.

- Hver og en av min anklagers påstander er feil.

Advokaten tilbakeviste ønske om penger

En talsperson ved politiet i Los Angeles har bekreftet overfor People at det ble skrevet en rapport om det angivelige overfallet, og at Hewitt fikk innvilget en midlertidig forføyning mot Ryan, som utløp 12. juli.

Politirapporten ble videresendt til påtalemyndigheten i Los Angeles, som foreløpig ikke har vært tilgjengelig for kommentar i saken.

Elsie Hewitts advokat, Keith Fink, har tilbakevist påstandene om at 21-åringens søksmål er motivert av penger og berømmelse.

Fink uttaler til People at modellen kun ønsker å ta til orde mot partnervold.

People har også fått tilgang til fotografier fra rettsdokumentene, som viser blåmerker og sår som Phillippe angivelig skal ha påført Hewitt da han kastet henne ned trappa.

Fra 1999 til 2007 var Ryan Phillippe gift med den Oscar-vinnende film- og tv-stjernen Reese Witherspoon. Sammen fikk de datteren Ava (18) og sønnen Deacon (13). I 2011 fikk Phillippe dessuten datteren Kai (6) med skuespiller Alexis Knapp (28).

LES OGSÅ: Snakket om partnervold tre måneder etter skilsmissen fra Johnny Depp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer