Bråket i «Kompani Lauritzen»:

Bryter tausheten: - Enorm skuffelse

Ble sengeliggende i flere uker etter sjokket i «Kompani Lauritzen».

STÅR FREM: Vendela Kirsebom gir sin versjon av den vonde «Kompani Lauritzen»-exiten i et intervju med Se og Hør. Foto: Se og Hør
STÅR FREM: Vendela Kirsebom gir sin versjon av den vonde «Kompani Lauritzen»-exiten i et intervju med Se og Hør. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vendela Kirsebom (56) åpner seg til Se og Hør om den vonde sjokk-exiten fra realityprogrammet «Kompani Lauritzen» på TV 2.

Supermodellen fikk overraskende beskjed om å pakke sakene sine og dra hjem fra Setnesmoen militærleir i forrige ukes episode. Årsaken til at hun ble sendt ut av konkurransen var at hun skal ha brutt reglene og dratt til London for å overvære datterens uteksaminering ved King's College.

ÅPNER SEG: Det er i tirsdagens utgave av Se og Hør at Vendela Kirsebom snakker ut. Faksimile: Se og Hør
ÅPNER SEG: Det er i tirsdagens utgave av Se og Hør at Vendela Kirsebom snakker ut. Faksimile: Se og Hør Vis mer

- Jeg ble fortalt at det da skulle være promodag og derfor pause i TV-innspillingen. Dermed kunne jeg dra ut – og komme inn igjen – uten at det ville forstyrre produksjonen, forklarer Kirsebom i et intervju med Se og Hør.

Var avklart på forhånd

Vendela hadde på forhånd inngått en avtale om å få være til stede ved datterens store dag. Til tross for avtalen ble Vendela sendt rett hjem fra «Kompani Lauritzen». Beskjeden kom helt overraskende på Vendela, som reagerte med sjokk og vantro.

Det blir tårevått da Vendela Kirsebom skal snakke med befalet. Video: TV 2 Vis mer

Følelsene var så sterke at TV 2 i etterkant beklaget det inntrufne. Dette førte også til flere store avisoppslag forrige uke.

PÅ HODET UT: Vendela Kirsebom fikk sjokk da hun ble bedt om å forlate innspillingen av «Kompani Lauritzen». Foto: TV 2.
PÅ HODET UT: Vendela Kirsebom fikk sjokk da hun ble bedt om å forlate innspillingen av «Kompani Lauritzen». Foto: TV 2. Vis mer

«Ikke æren i behold»

Selv om Vendela satte pris på beklagelsen fra TV 2 ville hun aller helst forlatt konkurransen rakrygget. Den brutale hjemsendelsen har satt dype spor i Vendela, og i et eksklusivt intervju med Se og Hør innrømmer hun at hun fikk en skikkelig nedtur.

- Jeg er ikke en som gir opp eller trekker meg. Det hadde betydd mye for meg å gå ut med æren i behold. Derfor kjente jeg på en enorm skuffelse, innrømmer hun i det eksklusive intervjuet.

Obersvante seere kunne i lørdagens episode av «Kompani Lauritzen» skimte en aldri så liten spoiler. Video: TV 2 Vis mer

- Var uendelig lei

De første ukene etter «Kompani Lauritzen» var svært tunge. Kirsebom brukte lang tid på å forsone seg selv med at hun var ute av konkurransen.

- Jeg var uendelig lei, og klarte ikke å forholde meg til noe, sier Vendela.

Les mer om Vendelas tunge tid og hva hun synes om produksjonsselskapet og konkurrentene i «Kompani Lauritzen» i det store intervjuet på Se og Hør Pluss.

«KOMPANI LAURITZEN: TROPP 1»: Vi dro hjem til og tok en prat med Julian Rassat i Fredrikstad. Reporter: Ellen Høiby. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

LES OGSÅ: Hentet inn som reserve

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer