Sophie Turner og Joe Jonas:

Bryter tausheten: - Alvorlig

Artisten mener ekskona misbruker rettssystemet.

SKILLES: Joe Jonas slår tilbake på Sophie Turners anklager etter bruddet. Foto: Lionel Hahn/Abaca Press/NTB
SKILLES: Joe Jonas slår tilbake på Sophie Turners anklager etter bruddet. Foto: Lionel Hahn/Abaca Press/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I starten av september ble det kjent at stjerneparet Sophie Turner (27) og Joe Jonas (34) kunne bekrefte at de hadde valgt å gå hver til sitt, etter fire år som gift.

Bruddnyheten delte de i et felles innlegg på Instagram, hvor de samtidig forsikret om at å søke om skilsmisse var noe de hadde blitt enige om i fellesskap.

ANGREP: David Beckham avslører dramatikk i dokumentar på Netflix. Video: Rød Løper / Netflix. Vis mer

Torsdag kom derimot en ny vending i saken da det ble kjent at Turner har saksøkt eksen. I søksmålet anklager hun Jonas for å nekte å returnere barnas pass, slik at hun ikke fikk tatt dem med til England, som er førstnevntes hjemland. Familien skal nemlig ha hatt en plan før bruddet om å bosette seg fast i landet.

Nå har artisten svart på anklagene.

- Misbruk av rettssystemet

- Dette er en uheldig juridisk uenighet i et ekteskap som dessverre tar slutt. Men når ord som «kidnapping» brukes er det i beste fall villedende, og i verste fall et alvorlig misbruk av rettssystemet, forteller en representant for Jonas i en uttalelse, ifølge E! News.

Turners søksmål inneholder ikke direkte anklager om kidnapping, men påpeker at det finnes internasjonalt regelverk mot kidnapping av barn som kan gjelde i denne situasjonen.

- Barna ble ikke kidnappet. Etter å ha vært i Joes omsorg de siste tre månedene, som de har hatt en avtale om, er barna for øyeblikket hos moren. Sophie fremsetter dette kravet bare for å flytte skilsmissesaken til Storbritannia og for å få barna vekk fra USA permanent, hevder representanten.

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og forteller om kjærlighet, brudd og drømmetypen. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

Videre fremkommer det at Jonas håper ekskona vil revurdere søksmålet og heller løse konflikten på en konstruktiv og privat måte. Hans største bekymring er barna, heter det i uttalelsen.

Eksparet har to døtre sammen: Willa (3) og en 14 måneder gammel jente, hvis navn ennå ikke er kjent.

Delt foreldreomsorg

Jonas søkte om skilsmisse fra Turner 5. september. I søksmålet hevder Turner at hun ble gjort kjent med det gjennom «media». Det skriver CNN.

Også dette benektes av representanten, som hevder at Turner skal ha vært klar over det på forhånd. At døtrene skal flytte til England på permanent basis er han imidlertid ikke enig i.

UNNLOT SANNHETEN: Alexandra Joner blir nødt til å holde følelsene i sjakk etter å ha gått gjennom et samlivsbrudd samtidig som den nye jobben hennes i P5 skulle begynne. Video: Rød Løper / TV 2 Play. Vis mer

- Joe ønsker delt foreldreomsorg, slik at de blir oppdratt av både mor og far, og det er selvfølgelig også greit at barna oppdras både i USA og Storbritannia. Barna ble født i USA og har tilbrakt mesteparten av livet sitt i USA. De er amerikanske statsborgere, forteller representanten.

LES OGSÅ: - 40-årene er fantastiske

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer