Sarah Jessica Parker:

Bryter tausheten: - Uutholdelig

«Sex og singelliv»- stjernen hyller sin avdøde kollega.

GODE VENNER: Sarah Jessica Parker og Willie Garson rakk å forme et nært vennskap over 30 år, før han døde tidligere denne uka. Foto: Matt Styles / AP Photo / NTB
GODE VENNER: Sarah Jessica Parker og Willie Garson rakk å forme et nært vennskap over 30 år, før han døde tidligere denne uka. Foto: Matt Styles / AP Photo / NTB Vis mer
Publisert

Onsdag denne uka ble det kjent at den amerikanske skuespilleren Willie Garson har gått bort, 57 år gammel. Ifølge BBC skal årsaken til det tidlige dødsfallet være kreft i bukspyttkjertelen.

Garson var aller best kjent i sine roller i seriene «Sex og singelliv» og «White Collar». Sønnen bekreftet selv dødsfallet til Variety.

- Jeg elsker deg så mye pappa. Hvil i fred, jeg er så glad du fikk dele alle eventyrene med meg, og at du klarte å oppnå så mye. Jeg er så stolt av deg, skriver sønnen i et Instagram-innlegg.

Siden dødsfallet ble kjent har en rekke kjente fjes tatt til sosiale medier for å hylle Garson. Det gjorde også tidligere kolleger av ham fra «Sex og singelliv», men det manglet én person blant alle hyllestene.

Hans gode venn og kollega gjennom flere år, Sarah Jessica Parker (56), forble nemlig taus. Fredag bryter hun imidlertid stillheten, med en rørende tekst på Instagram.

FORELSKET I OSLO: Sarah Jessica Parker skryter av kebaben og gravlaksen hun har spist i den norske hovedstaden, mens Gerard Butler føler seg litt hjemme her. Video: Endre Vellene / Dagbladet Vis mer

Titalls år med minner

Til en rekke bilder av seg selv og Willie Garson, skriver hun en langt avsnitt hvor hun deler sorgen hun har kjent på siden kompisens bortgang tidligere denne uka.

«Det har vært uutholdelig. Noen ganger er stillhet en uttalelse. Om tyngdekraften. Om sorgen», åpner hun, og sikter trolig til alle som har kommentert hennes fravær de siste dagene.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Omfanget av tapet av et 30 + års vennskap. Et ekte vennskap som åpnet for hemmeligheter, eventyr, en delt profesjonell familie, sannhet, konserter, bilturer, måltider, telefonsamtaler sent på kvelden, en gjensidig hengivenhet til foreldreskap og all hjertesorg og glede som følger med, triumfer, skuffelser, frykt, raseri og år brukt på sett (spesielt Carries leilighet) og latter sent på kvelden som både Stanford og Carrie, og Willie og SJ», fortsetter hun.

Videre forteller hun om savnet hun kjenner og vil fortsette å kjenne på. Hun forteller hvordan hun spiller av de siste månedene på nytt, hvordan hun leser de siste meldingene på nytt og hvordan hun skriver ned det hun husker fra de siste telefonsamtalene.

«Ditt fravær er et krater som jeg vil fylle med velsignelse av disse minnene og alle de som fortsatt dukker opp. Jeg sender kjærlighet og min dypeste medfølelse og kondolanser til deg kjære Nathen. Du var og er lyset i Willies liv, og hans største prestasjon var å være din pappa».

TIL SISTE STUND: Willie Garson spilte i «Sex og singelliv» til siste stund. Her avbildet med Parker under innspilling i sommer. Foto: Jose Perez / Splash News / NTB
TIL SISTE STUND: Willie Garson spilte i «Sex og singelliv» til siste stund. Her avbildet med Parker under innspilling i sommer. Foto: Jose Perez / Splash News / NTB Vis mer

En siste gjenforening

Sarah Jessica Parker har utover sommeren vært opptatt med å filme den nye sesongen av «Sex og singelliv», hvor også Garson blir å se. Parker og Garson spiller henholdsvis Carrie Bradshaw og Stanford Blatch i den populære serien.

Komiserien ble sendt på tv mellom 1998 og 2004. Da det i januar ble kjent at blant andre Sarah Jessica Parker, Kristin Davis (56) og Cynthia Nixon (55) returnerer til tv-skjermen i en 10 episoder lang sesong av serien, gikk fansen verden over amok.

Den nye serien vil ta for seg «Carrie», «Miranda» og «Charlotte» i deres reise fra «den kompliserte virkeligheten og vennskapet deres i 30-åra, til en enda mer komplisert hverdag i 50-åra», skriver Deadline.

«Samantha», spilt av Kim Cattrall (65), returnerer ikke til serien.

LES OGSÅ: Brudd måneder etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer