Nils Kurt Einár Grönlund:

Bryter tausheten: - Mitt hjerte blør

Rapperen Einár ble skutt drept i Stockholm forrige uke.

DREPT: Forrige uke kom nyheten om at rapperen Einár hadde blitt skutt og drept. Nå bryter kjæresten tausheten. Foto: Jessica Gow / TT / AP / NTB
DREPT: Forrige uke kom nyheten om at rapperen Einár hadde blitt skutt og drept. Nå bryter kjæresten tausheten. Foto: Jessica Gow / TT / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For én uke siden kom den tragiske nyheten om at den svenske rapperen Einár hadde blitt skutt og drept i Hammarby Sjöstad i Stockholm, 19 år gammel.

- I går ble Einár dessverre drept, og det blir antatt at det knyttes til organisert kriminalitet, sa Jan Nilsson, talsperson for Södermalm-politiet, til avisen Mitt i Stockholm.

Ifølge svenske medier skal han ha blitt skutt ti ganger, blant annet i hode og bryst. Drapet sendte sjokkbølger gjennom Sverige.

I tiden etter den tragiske hendelsen har en rekke kjente og ukjente personer uttalt seg om sorgen etter drapet. Nå deler også rapperens kjæreste sine ord etter hendelsen.

HOLMENKOLLENDRAPET: Da Maria Iranzo var fire år gammel, så hun moren sin bli drept. Fredag snakker hun om hvordan det har preget livet hennes, Video: NRK Vis mer

Deler første ord etter drapet

Kjæresten Alexandra Torgrip deler et innlegg på Instagram, der hun omtaler den avdøde rapperen som «den fineste engelen».

«For en uke siden fikk himmelen hente hjem sin fineste engel. For en uke siden ble min beste venn, mitt livs kjærlighet og den mest godhjertede personen jeg har kjent i hele mitt liv tatt fra meg. Savnet etter deg er ubeskrivelig, og jeg kommer aldri til å akseptere at du ikke fortsatt lever med meg».

Torgrip og den avdøde rapperen hadde vært et par over lengre tid, ifølge Expressen, og hun skriver om alle minnene de har skapt sammen. Hun skriver også om hvor stolt hun har vært av kjæresten.

«Mitt hjerte blør og at jeg ikke kan gjøre noe for å få deg tilbake ødelegger meg. Men jeg lover å ta hånd om alt, alt du ville gjøre, se alt du ville se og oppnå det du ikke rakk selv», skriver hun videre, og legger til:

«Ord kan ikke beskrive. Virkelig ikke. Jeg savner deg så mye og jeg elsker deg enda mer. Gud unnskyld og ta vare på ham. Din Alexandra».

DØD: «Farmen»-vinner i 2011, Tommy Rodahl, er død. Vis mer

Skjult identitet

Rapperen har tidligere vært utsatt for flere trusler.

I fjor vår ble han kidnappet av personer med tilknytning til det kriminelle Vårby-netverket i Stockholm. Maskerte menn truet ham med kniv og stjal Rolex-uret hans.

I begynnelsen av oktober var han mistenkt for å ha vært involvert i en knivstikking i Stockholm sentrum. Etter den hendelsen levde han med skuddpremie på seg, ifølge Aftonbladet.

Han skal også ha hatt skjult identitet, og bare noen dager før mordet ble han truet på sosiale medier, ifølge avisen.

Foreløpig er ingen pågrepet i saken.

LES OGSÅ: Skutt og drept på date

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer