Gabriella Brooks:

Bryter stillheten om kjæresten etter to år

Endelig snakker modellen ut om forholdet.

FORELSKET: Liam Hemsworth og Gabriella Brooks' forhold skal være svært annerledes enn forholdet skuespilleren hadde med Miley Cyrus. Foto: Splash News / NTB
FORELSKET: Liam Hemsworth og Gabriella Brooks' forhold skal være svært annerledes enn forholdet skuespilleren hadde med Miley Cyrus. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For nesten nøyaktig to år siden begynte romanseryktene mellom «Hunger Games»-stjerne Liam Hemsworth og modell Gabriella Brooks (25) å svirre. Da ble de to avbildet sammen med foreldrene til Hemsworth.

Ett år tidligere giftet han seg med av-og-på-kjæresten gjennom mange år, superstjerne Miley Cyrus (29), men etter bare fem måneder gikk de fra hverandre.

Hemsworth har forhold seg relativt taus om både skilsmisse og nytt forhold, selv om han og Brooks har blitt avbildet sammen ved flere anledninger.

LYKKELIG: Gabriella Brooks uttaler seg endelig om kjæresten, Liam Hemsworth. Foto: Camilla Morandi/IPA/NTB
LYKKELIG: Gabriella Brooks uttaler seg endelig om kjæresten, Liam Hemsworth. Foto: Camilla Morandi/IPA/NTB Vis mer

Heller ikke Brooks har uttalt seg om forholdet - før nå. Det gjør hun i magasinet Stella. Her forklarer hun at hun ikke ønsker å dele forholdet sitt med hele verden.

- Mitt personlige forhold er veldig, veldig viktig og veldig hellig for meg, sier hun i magasinet, gjengitt av Daily Mail.

Hun åpner seg også om forholdet til Hemsworth-familien.

- Han er fantastisk. De er fantastiske. De er de vakreste menneskene, og jeg er veldig heldig som kjenner dem.

POPULÆR: Skuespiller Chris Hemsworth får gjennomgå når han gjester Ellen Degeneres sitt talkshow. Vis mer

Hun bekrefter også at paret har flyttet til Los Angeles, etter å ha bodd to år i New South Wales, i begges hjemland, Australia. Hemsworth kjøpte for kort tid siden en eiendom til en verdi av 41,5 millioner norske kroner, men nå har de altså flyttet derfra.

Brooks legger til at hun forstår at folk er interessert i forholdet deres.

- Til syvende og sist antar jeg at jeg bare liker å ha det for meg selv.

Delte bilde av kjæresten

Hemsworth la i sommer ut bilder sammen med kjæresten i forbindelse med en veldedighetsgalla. Der var paret sammen med storebror Chris Hemsworth og kona hans, Elsa Pataky.

«Fantastisk kveld hvor vi samlet inn penger og bevissthet rundt et av de viktigste og mest utfordrende problemene - barns mentale helse», skrev han da.

Flere kilder har også uttalt seg om forholdet tidligere, og de to virker å ha et harmonisk liv sammen.

- Selv om Liams familie har vært en enorm støtte siden bruddet med Miley, er det Gabriella som har fått ham til å innse at det finnes et liv etter Miley. Gabrielle er rolig og avslappet. Hun elsker å tilbringe alenetid med Liam og søker ikke oppmerksomhet fra noen andre, har en kilde tidligere uttalt.

LES OGSÅ: - Alltid slitt med å akseptere Miley

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer