«Mama June»:

Bryter stillheten etter familiedramaet

- Noen dager vil jeg bare forsvinne.

STILLE: TV-personligheten «Mama June» har forholdt seg stille gjennom et turbulent år. Nå gir hun lyd fra seg. Foto: NTB Scanpix
STILLE: TV-personligheten «Mama June» har forholdt seg stille gjennom et turbulent år. Nå gir hun lyd fra seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Fjoråret var langt fra det enkleste for June Shannon (40), bedre kjent som «Mama June» i TV-serien «Here Comes Honey Boo Boo».

I mars i fjor ble firebarnsmoren arrestert for narkotikabesittelse. Få måneder senere flyttet også yngstedatteren, Alana Thompson (14), hjemmefra, og i november ble det kjent at familien er bekymret for June, som på tidspunktet ikke hadde kontakt med barna sine.

Selv har June holdt seg taus rundt det hele, mens både ovennevnte Alana og datteren Lauryn (20) har snakket ut om familiesituasjonen.

Alana, bedre kjent som «Honey Boo Boo», beskrev hele situasjonen som et «helvete».

- Kan vi være ærlige i et sekund? La meg fortelle dere hvor stolt jeg er av meg selv! Jeg har helt ærlig gått gjennom helvete og tilbake dette året, og jeg står fortsatt, skrev Alana på Instagram.

Nå har imidlertid June selv tatt bladet fra munnen.

Vis mer

- Jeg savner dem

På sin egen Instagram deler «Mama June» et bilde av seg selv, samtidig som hun benytter anledningen til å adressere konflikten hun har med sin egen familie.

- Vel, jeg bestemte meg for å komme tilbake. Jeg sier ikke at jeg er perfekt, da hver dag er en kamp, og noen dager vil jeg bare forsvinne, erkjenner TV-personligheten, før hun retter seg mot familien:

- Selv om jeg og barna ikke ser hverandre, har det vært veldig vanskelig for oss alle. Men jeg håper at det en dag vil forandre seg, da jeg ønsker at de skal vite at jeg savner og elsker dem veldig mye.

I kommentarfeltet har det rent inn med støttende kommentarer, hvor flere ber henne kjempe videre.

Tror henne ikke

Uttalelsen har derimot ikke blitt tatt like godt imot av familien.

Ifølge TMZ mistenker familien at dette bare er Junes måte å få positiv omtale på, og at hun til syvende og sist bare ønsker å begynne å tjene penger via reklame på Instagram.

Nettstedet skriver videre at June skal ha kontaktet familien nylig for å sjekke om alt sto bra til med noen som hadde fått et hjerteinfarkt. Så skal hun ha gått tilbake til å være helt stille, etter at barna skal ha spurt hvor hun befinner seg og hvordan ting går.

Ifølge TMZ er familiesituasjonen uendret, og barna ønsker fortsatt å hjelpe June, men ser helst at hun forlater kjæresten Geno Doak. Til det skjer frykter de aller mest å få beskjed om morens dødsfall.

Kjørte i beruset tilstand

Som allerede nevnt, valgte Junes yngstedatter, Alana, å flytte hjemmefra i fjor vår. 14-åringen skal siden den gang ha bodd hos storesøsteren «Pumpkin», hvis egentlige navn er Lauryn.

Valget om å flytte skal ikke bare ha bunnet i morens arrestasjon i mars, men også morens kjæreste skal ha spilt en stor rolle i valget.

Ifølge TMZ skal Geno i fjor vår ha kjørt i beruset tilstand, krasjet inn i huset og kollapset på bakken. Dette skal ha vært dråpen som fikk begeret til å renne over for Alana.

ARRESTERT: Geno Doak, kjæresten til June Shannon, ble i fjor arrestert for narkotikabesittelse. Foto: NTB scanpix
ARRESTERT: Geno Doak, kjæresten til June Shannon, ble i fjor arrestert for narkotikabesittelse. Foto: NTB scanpix Vis mer

Datteren skal også tidligere ha uttrykt at hun er redd for å flytte hjem igjen. Ifølge Fox News ble det i slutten av mai vist et lite klipp fra sesongfinalen av TV-programmet «Mama June: From Not to Hot», hvor 14-åringen skal ha uttalt seg gråtkvalt.

- Mamma, jeg vil gjerne komme hjem og bo med deg og fortelle deg om dagen min, men jeg kan ikke fordi jeg er redd. Jeg skal ikke lyve for deg. Jeg er redd for å bo i huset ditt, skal Alana ha uttalt i episoden «Road to intervention».

Selv om kjæresten ikke blir godt tatt imot av døtrene og øvrig familie, er det lite som tyder på at June selv kommer til å kvitte seg med den dårlige innflytelsen.

I november kom det fram av TMZ at firebarnsmoren bare fortsetter å dytte sine nærmeste unna. Hun skal angivelig dra fra hotell til hotell, og familiens bekymring har til tider vært så stor at de har kjørt rundt for å kontrollere hvilket hotell hun befinner seg på.

LES OGSÅ: Setter fyr på nettet med gravidutsagn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer