<strong>NY ROLLE:</strong> Som Elaine var barn hennes store skrekk. Nå har Julia barn både privat og i sin nye TV-serie. Foto: TV2
NY ROLLE: Som Elaine var barn hennes store skrekk. Nå har Julia barn både privat og i sin nye TV-serie. Foto: TV2 Vis mer

Bryter Seinfeld-mare

Alle som var med i TV-serien Seinfeld har hatt fiasko siden. Nå bryter Julia Louis-Dreyfus forbannelsen.

Publisert
Sist oppdatert

Endelig suksess!


TV-serien Seinfeld var 90-tallets mest morsomme og toneavgivende TV-serie. Men ingen av skuespillerne har klart å få suksess etterpå. Både Jason "George" Alexander og Michael "Kramer" Richards har fått egne serier - som har gått rett i dass.


Julia Louis-Dreyfus (45) som spilte "Elaine" har bare hatt gjesteopptredner, og har levd et rolig liv etter Seinfeld. Men nå har hun hovedrollen i en ny serie, "The New Adventures of Old Christine". Og serien har fått strålende mottagelse. I sin første uke hadde den 12,4 millioner seere, mens episode to ble sett av 15,1 millioner amerikanere. Det gjorde den til USAs mest sette program i sendetiden mandag 13. mars.


Nå håper hun at serien skal bli kjøpt av ABC til en hel sesong på 22 episoder fra sommeren av.


- Jeg vil virkelig gjerne fortsette med denne serien. Det er så moro, sier Julia.


I serien spiller hun en alenemor med en sønn som hun hele tiden har dårlig samvittighet for . I virkeligheten er hun gift og har to sønner på 13 og åtte år.


Hun fnyser av den såkalte forbannelsen som hviler over "Seinfeld"-stjernene.


- Hvor ville jeg vært utenSeinfeld. Jeg vil neppe fått spille i denne serien. Det har gitt meg all verdens muligheter, og jeg er stolt av å ha vært med på å skape populærkultur av ypperste klasse. Folk elsker serien, og det er gøy å ha på merittlista, sier Julia.


Hun avviser ikke at Jerry Seinfeld, Michael Rodgers eller Jason Alexander vil dukke opp i gjesteroller i hennes nye serie.


- De får komme på audition. Hvis de gjør det bra så skal de få prøve seg. Kanskje! Fra spøk til alvor: Jeg ville gjerne jobbet med Jason igjen. Han er en herlig fyr, sier Julia Louis-Dreyfus til USA Today.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer