Bryter Seinfeld-mare

Alle som var med i TV-serien Seinfeld har hatt fiasko siden. Nå bryter Julia Louis-Dreyfus forbannelsen.

NY ROLLE: Som Elaine var barn hennes store skrekk. Nå har Julia barn både privat og i sin nye TV-serie. Foto: TV2
NY ROLLE: Som Elaine var barn hennes store skrekk. Nå har Julia barn både privat og i sin nye TV-serie. Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Endelig suksess!


TV-serien Seinfeld var 90-tallets mest morsomme og toneavgivende TV-serie. Men ingen av skuespillerne har klart å få suksess etterpå. Både Jason "George" Alexander og Michael "Kramer" Richards har fått egne serier - som har gått rett i dass.


Julia Louis-Dreyfus (45) som spilte "Elaine" har bare hatt gjesteopptredner, og har levd et rolig liv etter Seinfeld. Men nå har hun hovedrollen i en ny serie, "The New Adventures of Old Christine". Og serien har fått strålende mottagelse. I sin første uke hadde den 12,4 millioner seere, mens episode to ble sett av 15,1 millioner amerikanere. Det gjorde den til USAs mest sette program i sendetiden mandag 13. mars.


Nå håper hun at serien skal bli kjøpt av ABC til en hel sesong på 22 episoder fra sommeren av.


- Jeg vil virkelig gjerne fortsette med denne serien. Det er så moro, sier Julia.


I serien spiller hun en alenemor med en sønn som hun hele tiden har dårlig samvittighet for . I virkeligheten er hun gift og har to sønner på 13 og åtte år.


Hun fnyser av den såkalte forbannelsen som hviler over "Seinfeld"-stjernene.


- Hvor ville jeg vært utenSeinfeld. Jeg vil neppe fått spille i denne serien. Det har gitt meg all verdens muligheter, og jeg er stolt av å ha vært med på å skape populærkultur av ypperste klasse. Folk elsker serien, og det er gøy å ha på merittlista, sier Julia.


Hun avviser ikke at Jerry Seinfeld, Michael Rodgers eller Jason Alexander vil dukke opp i gjesteroller i hennes nye serie.


- De får komme på audition. Hvis de gjør det bra så skal de få prøve seg. Kanskje! Fra spøk til alvor: Jeg ville gjerne jobbet med Jason igjen. Han er en herlig fyr, sier Julia Louis-Dreyfus til USA Today.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer