Khole Kardashian:

Bryter sammen

Superstjernen innrømmer at det har vært en vanskelig tid for henne.

BRUDD: Khloé Kardashian og Tristan Thompson fikk sitt andre barn sammen i august. (AP Photo)
BRUDD: Khloé Kardashian og Tristan Thompson fikk sitt andre barn sammen i august. (AP Photo) Vis mer
Publisert

Kardashian-familien befinner seg stadig i hardt vær, noe Khloé Kardashian (38) trolig kan skrive under på. De siste årene har hun ikke bare fått massiv kritikk for filterbruk og bildemanipulering, men flere har også lagt merke til hennes noe uheldige kjærlighetsliv.

Da traileren for sesong to av Hulu-serien «The Kardashians» ble sluppet denne uken, var det flere som var spent på om Khloé kom til å adressere utroskapsryktene, kjærlighetslivet og sitt andre barn, som hun fikk med ekskjæresten Tristan Thompson (31).

Det var i august at en representant for Khloé uttalte til People at realitystjernen og Thompson hadde fått sitt andre barn via surrogati.

NY SESONG: I den nye sesongen av The Kardashians debuterer Pete Davidson. Video: Hulu, E-Entertainment og Instagram. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

- Det har vært en vanskelig periode

I en liten sniktitt av den nye sesongen åpner en gråtkvalt Khloé seg om hvor vanskelig det var å stå i den offentlige mediestormen da hun annonserte at de ventet sitt andre barn.

- Det er noe jeg er klar for å prate om. Tristan og jeg venter vårt andre barn. Det skal være en fin tid, men det er litt annerledes denne gangen. Det har vært en vanskelig periode i livet mitt, men det er også begynnelsen på noe positivt, lykkelig og vakkert.

I sesongpremieren av det populære programmet, understreker Khloè at hun bestemte seg for å få sitt andre barn med Tristan før hun fant ut at han hadde gjort en annen kvinne gravid.

TOBARNSMOR: Khloè Kardashian viser stolt frem sin nyfødte sønn. Foto: Hulu/Disney+
TOBARNSMOR: Khloè Kardashian viser stolt frem sin nyfødte sønn. Foto: Hulu/Disney+ Vis mer

– Jeg vil ikke at noen skal tro at jeg gjorde dette etterpå. Hvorfor ville jeg hatt barn med noen som nettopp fikk en baby med en annen?

Tydelig preget åpnet også influenserens mor Kris Jenner (66) seg om at det var vanskelig å se datteren i denne smertefulle situasjonen. Også søstrene Kim og Kylie lar tårene trille foran kamera.

PREGET: Kim Kardashian klarer ikke holde tårene tilbake når hun snakker om søsterens utfordringer. Foto: Hulu/Disney+
PREGET: Kim Kardashian klarer ikke holde tårene tilbake når hun snakker om søsterens utfordringer. Foto: Hulu/Disney+ Vis mer

Verserte utroskapsrykter

Kardashian, som medvirket i «Keeping up with the Kardashians» i 20 sesonger, startet sin romanse med NBA-spilleren Thompson i 2016. De ønsket datteren True Thompson velkommen i 2018.

Det tok ikke lang tid før Tristan ble konfrontert med ryktene om at han skal ha vært utro under svangerskapet, og flere spekulerte på om hvorvidt forholdet kom til å vare.

Det verserte også rykter om at Thompson skal ha hatt en affære med lillesøster Kylies (25) besteveninne, Jordyn Woods (25) etter at datteren True var født.

Nyheten om trekantdramaet slo ned som en bombe i 2019, etter at Thompson ble observert i het omfavnelse med Woods.

I kjølevannet av dette, annoserte Khloè at hun og Tristan hadde gått fra hverandre, og influenseren gikk hun hardt ut mot både Tristan og lillesøsterens tidligere besteveninne.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

Fikk barn med en annen

Etter bruddet i 2019 forsøkte paret imidlertid å finne tilbake til hverandre, men lykken skulle derimot vise seg kortvarig.

Allerede i juni 2021, annonserte Kardashian at et endelig brudd med basketballspilleren var et faktum.

Dette skjedde et halvt år før Thompson offentlig bekreftet at han hadde fått en sønn sammen med den personlige treneren Maralee Nichols (32) - et sidesprang som angivelig fant sted da han var i et forhold med Kardashian.

BEKLAGET SEG: Tristan Thompson gikk ut med en offentlig beklagelse. Foto: skjermdump/Instagram/Google
BEKLAGET SEG: Tristan Thompson gikk ut med en offentlig beklagelse. Foto: skjermdump/Instagram/Google Vis mer

I en bildetekst, postet på Instagrams historiefunksjon, skrev han blant annet:

- Jeg tar fullt og helt ansvar for mine handlinger. Nå som farskapet har blitt bekreftet, ser jeg fremover til å samarbeide om å oppdra vår sønn.

Han la til at han beklaget dypt til alle han hadde såret og skuffet, og skulle gjerne sett at dette var noe han helst kunne håndtert privat.

- Khloé, du har ikke fortjent dette. Du fortjener ikke denne smerten og offentlige ydmykelsen jeg har påført deg. Du fortjener ikke måten jeg har behandlet deg i årenes løp.

Selv om partene trolig ikke skal satse på kjærligheten med hverandre igjen, skal de, ifølge en representant for Kardashian, begge være delaktig i å oppdra deres felles sønn.

LES OGSÅ: Tar fullt ansvar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer