«Kompani Lauritzen»-deltaker Tone Damli:

Bryter sammen:
- Ville trekke meg

For Tone Damli ble overlevelsesdøgnet en voldsom påkjenning.

«KOMPANI LAURITZEN»: For en av deltakerne ble onsdagens øvelse litt for tøff. Video: TV2/Rød Løper. Reporter: Celina Morken. Klipp: Anna Celine Hanisch. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Finalen i «Kompani Lauritzen», og ikke minst den oransje bereten, nærmer seg med stormskritt og konkurransen tilspisser seg blant deltakerne.

I onsdagens episode er det bare seks kjendiser igjen, og endelig er det duket for å teste dem i en av de viktigste og tøffeste temaene - nemlig viljestyrke.

Trofaste seere husker kanskje i fjorårets sesong da Linnéa Myhre (32) tok til tårene og hadde en liten «breakdown» da de skulle klare seg et døgn alene. Eller i første sesong da Marte Bratberg (32) fortærte bokstavelig talt en hel fisk.

Denne gangen er det Tone Damli (34) som får en litt tøff opplevelse når viljestyrken får kjørt seg.

- Helt jævlig

- Jeg er så på felgen. Et aspeløv ut av en annen verden. Så jeg har bare ikke lyst mer, i det hele tatt. Og den følelsen er skikkelig, skikkelig vond, sier Damli gråtende i episoden, før hun blir tatt til side av kapteinen for en pep-talk.

- Jeg bare vet ikke om jeg har noe mer å gå på. Jeg føler jeg har tøyd denne strikken her langt, legger hun til.

Overfor Se og Hør forteller Damli at det tok lang tid før hun var nede i den berømte kjelleren, men at da det først skjedde, så skjedde det skikkelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.