«Kompani Lauritzen»-deltaker Tone Damli:

Bryter sammen:
- Ville trekke meg

For Tone Damli ble overlevelsesdøgnet en voldsom påkjenning.

«KOMPANI LAURITZEN»: For en av deltakerne ble onsdagens øvelse litt for tøff. Video: TV2/Rød Løper. Reporter: Celina Morken. Klipp: Anna Celine Hanisch. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Finalen i «Kompani Lauritzen», og ikke minst den oransje bereten, nærmer seg med stormskritt og konkurransen tilspisser seg blant deltakerne.

I onsdagens episode er det bare seks kjendiser igjen, og endelig er det duket for å teste dem i en av de viktigste og tøffeste temaene - nemlig viljestyrke.

«KOMPANI LAURITZEN»: Da Emilie Enger Mehl dro av gårde til TV-innspilling var Senterpartiet i valgkampsinnspurt. Reporter: Jonas Hammer. Video: Rød Løper / Celina Morken Vis mer

Trofaste seere husker kanskje i fjorårets sesong da Linnéa Myhre (32) tok til tårene og hadde en liten «breakdown» da de skulle klare seg et døgn alene. Eller i første sesong da Marte Bratberg (32) fortærte bokstavelig talt en hel fisk.

Denne gangen er det Tone Damli (34) som får en litt tøff opplevelse når viljestyrken får kjørt seg.

- Helt jævlig

- Jeg er så på felgen. Et aspeløv ut av en annen verden. Så jeg har bare ikke lyst mer, i det hele tatt. Og den følelsen er skikkelig, skikkelig vond, sier Damli gråtende i episoden, før hun blir tatt til side av kapteinen for en pep-talk.

«KOMPANI LAURITZEN»: Daniel Kvammen glipper taket i tauet, noe som fører til noen dramatiske sekunder for justisminister Emilie Enger Mehl. Video: TV 2 Vis mer

- Jeg bare vet ikke om jeg har noe mer å gå på. Jeg føler jeg har tøyd denne strikken her langt, legger hun til.

Overfor Se og Hør forteller Damli at det tok lang tid før hun var nede i den berømte kjelleren, men at da det først skjedde, så skjedde det skikkelig.

NOTERER: Emilie Nereng og Tone Damli noterer flittig når de blir vist hvordan de skal lage et røkeri. Foto: Matti Bernitz / TV 2
NOTERER: Emilie Nereng og Tone Damli noterer flittig når de blir vist hvordan de skal lage et røkeri. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer

- Det var noe jeg var veldig glad for, og jeg merket hele veien at jeg hadde mer å gå på og fant masse motivasjon i det. Men vi hadde et overlevelsesdøgn ute i skogen der jeg gikk fullstendig i kjelleren. Og det var helt jævlig, forteller hun mens hun mimrer tilbake.

- Vil ikke mer

Døgnet 34-åringen refererer til var da de skulle overleve på det de kunne finne i skogen. Samtidig måtte de bygge en bivuakk de skulle sove i og et røykeri hvor de skulle røyke fisk. Begge deler krevde hvert sitt bål, som de hele tida måtte jobbe for å holde liv i.

MISFORSTÅELSE: Da Dennis Siva Lie var korporal inne på «Kompani Lauritzen» skjedde det noe som førte til at produksjonen måtte beklage seg. Video: TV 2. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Jeg fikk ikke i meg nok næring og vi hadde ikke mat. Og da det begynte å nærme seg midnatt, da kjente jeg at tårene begynte å strømme på.

Damli forteller at de ikke hadde med seg mer enn det de hadde på seg der og da, og skulle sove ute i bivuakken - uten sovepose.

FØLGER MED: Tone Damli holder liv i det ene bålet. Foto: Matti Bernitz / TV 2
FØLGER MED: Tone Damli holder liv i det ene bålet. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer

- Da ville jeg trekke meg. Da sa jeg bare «nå kan du tilkalle befalet fordi nå skal jeg reise hjem. Nå vil jeg ikke mer», innrømmer hun til Se og Hør.

Hvordan det hele utspiller seg kan du se i kveldens episode av «Kompani Lauritzen» på TV 2 eller TV 2 Play.

PANIKK: I en episode av «Kompani Lauritzen», mistet en av deltakerne kontrollen da de måtte dykke under vann. Video: Luna Lea/TV 2 Play. Reporter: Bjørn Ekker. Vis mer

LES OGSÅ: - Ren galskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer