Alec Baldwin:

Bryter sammen under intervju etter dødsulykken

- Jeg trakk ikke av våpenet.

TRAGEDIE: Alec Baldwin avfyrte skudd ved et uhell under filminnspilling. Filmfotograf Halyna Hutchins ble truffet og døde senere av skadene. Foto: Jim Weber / Santa Fe New Mexican via AP / NTB
TRAGEDIE: Alec Baldwin avfyrte skudd ved et uhell under filminnspilling. Filmfotograf Halyna Hutchins ble truffet og døde senere av skadene. Foto: Jim Weber / Santa Fe New Mexican via AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For halvannen måned siden kom den tragiske nyheten om at filmfotografen Halyna Hutchins (42) mistet livet under innspillingen av filmen «Rust». Det skjedde etter at Hollywood-stjernen Alec Baldwin (63) avfyrte et rekvisittvåpen som traff Hutchins i brystet.

Hun ble fraktet til sykehus, men livet sto ikke til å redde. Filmens regissør, Joel Souza (48), ble også truffet, og fikk akuttbehandling på sykehuset. Han overlevde skuddet.

«Vanskelig å forstå»

I et intervju med ABC News, som sendes natt til fredag norsk tid, deler Baldwin detaljer rundt hva som skjedde, skriver People.

Onsdag ble første klipp av det time lange intervjuet sluppet, og på spørsmål om 63-åringen trakk av våpenet som drepte Hutchins, svarer han følgende:

- Jeg trakk ikke av våpenet. Jeg ville aldri pekt på noen med et våpen og trukket av. Aldri.

Klippet inkluderer ikke skuespillerens forklaring på hvordan skuddet ble avfyrt.

Videre hevder Baldwin at ikke vet hvordan kulen havnet i en pistol som var ment å være en rekvisitt på filmsettet.

- Noen puttet en ekte kule i en pistol. En kule som ikke en gang skulle ha vært på den eiendommen, deler han og fortsetter:

ALVORLIG SKADD: Farmen-Kåre Skaret Bjøringsøy ble alvorlig skadd i en arbeidsulykke. Video: Tor Lindseth Vis mer

- Selv nå synes jeg det er vanskelig å forstå at dette har skjedd. Jeg kan ikke forstå at det er sant.

Under intervjuet bryter Baldwin sammen da han minnes den avdøde filmfotografen. Gjennom tårene beskriver han henne som «en person som var elsket, likt og beundret av alle som jobbet med henne».

Ifølge People kommer Baldwin også til å svare på spørsmål som hvorfor han velger å snakke ut om hendelsen nå, hvordan han tror det hele skjedde og hvordan han har det etter den fatale ulykken.

Dette er filmstjernens første intervju etter det tragiske dødsfallet.

LES OGSÅ: Sikkerhetstjenesten måtte gripe inn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer