Bryter sammen på TV

Tårene renner for Karl Ove Knausgård i svensk TV-dokumentar.

BRØT SAMMEN PÅ TV: Karl Ove Kanusgård viser ifølge Dagbladet  sterke følelser i en ny svensk TV-dokumentar. Her er han under en boksignering i Oslo i mars. Foto: Stella Pictures
BRØT SAMMEN PÅ TV: Karl Ove Kanusgård viser ifølge Dagbladet sterke følelser i en ny svensk TV-dokumentar. Her er han under en boksignering i Oslo i mars. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den svenske TV-kanalen SVT har fulgt forfatteren Karl Over Knausgård i året etter at han ga ut den siste boken i «Min Kamp»-serien.

Fredag sendes programmet på SVT2, og i dokumentaren bryter sammen i gråt, ifølge Dagbladet.

Avisen skriver at Knausgård sitter lenge med hånda foran ansiktet og hikster, før han klarer å fortsette, når han snakker om at hans kone, Linda Boström Knausgård, ble deprimert under arbeidet med bøkene.

- Jeg tror ikke Linda ble syk på grunn av «Min Kamp», men jeg tror stresset i familien var så høyt. Jeg jobbet mye, det var mye oppmerksomhet og aggresjon rundt omkring.

- Det presset tror jeg gjorde veien til å bli syk kortere. Det hadde jeg utrolig dårlig samvittighet for, men tenkte at jeg skal skrive om det. Det må med, det var en konsekvens av boka, sier han i programmet.

Knausgård har foreløpig ikke kommentert dokumentaren.

LES OGSÅ: Krasjet bilen fire ganger
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer