«Farmen kjendis»:

Bryter sammen over brev hjemmefra

Det blir tårevått når deltakerne mottar brev utenfra i kveldens «Farmen kjendis»-episode.

STERKT: Det blir emosjonelt på gården når deltakerne får brev hjemmefra. Deriblant Sophie Elise Isachsen feller noen tårer. Foto: TV 2
STERKT: Det blir emosjonelt på gården når deltakerne får brev hjemmefra. Deriblant Sophie Elise Isachsen feller noen tårer. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets «Farmen kjendis»-sesong er godt i gang og er nå allerede over halvveis. Tradisjonen tro får de gjenværende deltakerne et brev fra familie, venner og kjærester på utsiden, noe som har en tendens til å bli en tårevåt affære.

Og det blir det også i kveldens episode.

FLØRT: Niklas Baarli har forrige uke bodd i storbondehuset sammen med Isak og Sophie Elise. Men det ble ensomt på rommet hvor hjelperne skulle sove. Sophie bytta nemlig rom til storbondens. Video: TV 2 Vis mer

Tårene trillet

«Sommerhytta»-vinner Øyunn Krogh (26) innrømmer blant annet at hun har begynt å kjenne på savnet etter kjæresten Levi Try. Når postmannen kommer med brev hjemmefra tar det derfor ikke lang tid før tårene triller.

- Det var faktisk veldig overraskende hvor mye de brevene betydde når man var der inne. Det å høre fra mennesker som man kjenner fra før og som kjenner deg på ekte, og som man er 100 % sikker på vil ditt beste og ikke spiller et spill - det var utrolig etterlengtet, sier hun til Se og Hør i dag.

- Man blir minnet på at det sitter noen hjemme og venter på deg, og det er veldig hyggelig.

Krogh forteller at hun mottok en hel blokk som inneholdt både håndskrevet brev, bilder, tegninger, illustrasjoner og vitser.

«FARMEN KJENDIS»: Det ble tøft for Tomine Harket å sjekke inn på gården. Det ver derimot lite forståelse å hente fra Niklas Baarli. Video: TV 2 Vis mer

- Og så hadde Levi laget en quiz om alle deltakerne som vi tok i fellesskap - så det var veldig gøy. Alle fikk liksom et spørsmål som handlet om seg selv, avslører hun overfor Se og Hør.

- Flaut

Også influenser Sophie Elise Isachsen (27) viser sterke følelser under brevsekvensen. I episoden kan man se at hun bryter ut i tårer og blant annet si at hun «føler seg veldig elsket».

27-åringen trekker fram brevet fra foreldrene som det mest rørende.

- Jeg ble veldig glad for brevet fra foreldrene mine, mest fordi jeg ikke hadde trodd det skulle bety så mye som det gjorde. Da jeg kom inn på gården var jeg så opptatt av å gjøre ting på en viss måte slik at familien skulle bli stolt, men jeg forsto av det brevet at de var stolte uansett, og derfor betydde det mye, skriver Isachsen i en SMS til Se og Hør.

Hun skriver videre at hun ikke hadde så mye hjemlengsel, men at det uansett var veldig godt å få en hilsen fra 2021.

- Jeg fikk mye tro på meg selv. Men jeg synes det er litt flaut å se nå hvor utroooolig rørt jeg ble, haha.

HVIT MÅNED: Adam Ezzari gjorde seg upopulær på «Farmen kjendis» da han valgte å helle ut alkoholen han fikk som storbonde. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Det ble imidlertid kjent at Isachsen og Kasper Kristoffersen gikk fra hverandre like etter «Farmen kjendis»-innspillingen var over, etter fem år som kjærester.

Vurderte å trekke seg

Også for redaktør og samfunnsdebattant Vebjørn Selbekk (52) blir postmannens besøk en sterk og emosjonell opplevelse.

- Det var veldig sterkt fordi savnet blir større og større ettersom tida går.

- For min del sto det i brevet at kona mi ikke hadde det så bra, så det gjorde det litt ekstra krevende for meg å få brevet, forteller Selbekk til Se og Hør, og forklarer at han og kona aldri har vært så lenge borte fra hverandre som da han var inne på gården.

52-åringen ble så preget av brevet at han faktisk vurderte å trekke seg fra konkurransen. Det røper han overfor Se og Hør i dag, mange måneder etter innspillingen.

NØDVENDIG: Det var helt nødvendig for «Farmen Kjendis»-deltakeren å ta med dette inn på gården. Reporter: Svend Aage Madsen. Video: Tor Lindseth/ Rød Løper Vis mer

- Der og da vurderte jeg om det var verdt det, eller om jeg burde komme meg hjem. Jeg måtte gå noen runder med meg selv.

Avisredaktøren forteller at det var tanken på familien som satt hjemme og heiet på ham som gjorde at han valgte å bli.

- «Farmen kjendis» har nesten vært et familieprosjekt for oss. Barna er en stor heiagjeng og kom med råd og tips før jeg dro inn, så de har gledet seg veldig.

- Samtidig så begynte konkurranseinstinktet å vekkes. Jeg har jo hele veien sagt at opplevelsen er det viktigste, men når man kommer så langt og synes det fungerer så bra, så er plutselig finaleuka ikke så langt unna.

UBEHAGELIG: Kjendisene har ikke vært lenge på «Farmen»-gården før to søte kaniner må slaktes. «Skikkelig ubehagelig» syntes en av deltakerne. Video: Thea Hope/Rød Løper Vis mer

«Glemte» brevet

«God kveld Norge»-programleder Niklas Baarli (32) innrømmer på sin side at han ble overrasket over sin egen reaksjon.

- Jeg må le litt av det nå. Jeg hadde bare vært borte i noen uker, og så blir man helt tullete av å få brev hjemmefra. Men det er det lengste vi har vært borte fra hverandre, og savnet meldte seg med én gang, sier han til Se og Hør.

Programlederen kan imidlertid røpe at brevet han fikk fra ektemannen, Benjamin Silseth, ikke var det mest rørende.

- Det ble skrevet i forbifarten, og det sto til og med i brevet at han skrev det på jobb - så det var ikke lagt veldig mye tid i de ordene. Det er rett og slett ingenting i brevet som tilsier den reaksjonen, sier Baarli, og legger til at mens de andre fikk håndskrevne brev fikk han en A4-side skrevet på datamaskin.

KLINSJ: «Farmen Kjendis» er så vidt i gang, og allerede kan vi se en konflikt utspille seg mellom Shabana Rehman og Dorthe Skappel. Det gikk så langt at en av dem ønsket å trekke seg nesten før spillet hadde startet. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Silseth selv bekrefter at hans brev til ektemannen ikke var det mest gjennomarbeidede eller kjærlige.

- Det stemmer absolutt, ja. Produksjonen ba om dette brevet i god tid i forveien, men så spurte de plutselig etter det og sa var jeg sånn «oi, skal dere ha det allerede», ler han.

Baarli hadde ikke rukket å være borte så lenge da brevet skulle skrives, så Silseth er ærlig på at han på det tidspunktet ikke hadde kjent på det enorme savnet.

- Når man har vært sammen og bodd sammen i over ti år så er jo det å være hjemme alene innimellom noe av det beste som finnes - fordi det skjer jo aldri, forklarer Silseth.

SKUFFA: Endelig er «Farmen Kjendis» tilbake, og allerede i første episode blir det tårer når Kjersti Grini kommenterer hvordan kua ser ut. Reporter: Bjørn Ekker/ Thea Hope. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Selv om han skjønner at ektemannen ble skuffet over brevet, understreker han at han hadde lagt ved en klut som var sprayet med hans parfyme.

- Da kunne han ha den ved hodeputa og late som jeg var der sammen med ham. Da er vi tilbake til romansen.

LES OGSÅ: Niklas Baarli avslører ny jobb

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer