«Farmen kjendis»:

Bryter sammen over brev hjemmefra

Det blir tårevått når deltakerne mottar brev utenfra i kveldens «Farmen kjendis»-episode.

STERKT: Det blir emosjonelt på gården når deltakerne får brev hjemmefra. Deriblant Sophie Elise Isachsen feller noen tårer. Foto: TV 2
STERKT: Det blir emosjonelt på gården når deltakerne får brev hjemmefra. Deriblant Sophie Elise Isachsen feller noen tårer. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets «Farmen kjendis»-sesong er godt i gang og er nå allerede over halvveis. Tradisjonen tro får de gjenværende deltakerne et brev fra familie, venner og kjærester på utsiden, noe som har en tendens til å bli en tårevåt affære.

Og det blir det også i kveldens episode.

Tårene trillet

«Sommerhytta»-vinner Øyunn Krogh (26) innrømmer blant annet at hun har begynt å kjenne på savnet etter kjæresten Levi Try. Når postmannen kommer med brev hjemmefra tar det derfor ikke lang tid før tårene triller.

- Det var faktisk veldig overraskende hvor mye de brevene betydde når man var der inne. Det å høre fra mennesker som man kjenner fra før og som kjenner deg på ekte, og som man er 100 % sikker på vil ditt beste og ikke spiller et spill - det var utrolig etterlengtet, sier hun til Se og Hør i dag.

- Man blir minnet på at det sitter noen hjemme og venter på deg, og det er veldig hyggelig.

Krogh forteller at hun mottok en hel blokk som inneholdt både håndskrevet brev, bilder, tegninger, illustrasjoner og vitser.

- Og så hadde Levi laget en quiz om alle deltakerne som vi tok i fellesskap - så det var veldig gøy. Alle fikk liksom et spørsmål som handlet om seg selv, avslører hun overfor Se og Hør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.