TØFF JOBB: - Når noen gråter foran meg, da begynner jeg også lett å gråte. Og det er veldig vanskelig og trist når man må si til folk at de ikke er bra nok, sier Mira Craig om dommerrollen i X Faktor. Foto: Anders Myhren/Seher.no
TØFF JOBB: - Når noen gråter foran meg, da begynner jeg også lett å gråte. Og det er veldig vanskelig og trist når man må si til folk at de ikke er bra nok, sier Mira Craig om dommerrollen i X Faktor. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Bryter sammen i X Factor

- Det var mye tøffere enn jeg trodde, forteller Mira Craig.

Se videointervjuet med Mira Craig nederst i saken!

SEHER.NO: Mira Craig (26) har i disse dager gitt ut plata "Ghetto Fairytale". Til høsten blir det om mulig enda mer oppmerksomhet rundt den norske artisten, når hun sammen med Jan Fredrik Karlsen og Peter Peters danner dommertrio i TV 2-satsningen "X Factor".

To auditions er overstått, og jakten på det perfekte norske talent er med det i full gang. Til Seher.no innrømmer Mira at jobben har vært mye tyngre enn hva hun trodde den skulle bli.

 - Før vi begynte fikk jeg spørsmål om jeg kommer til å bli den snille dommeren. Da sa jeg at jeg ikke tror jeg kommer til være hverken snill eller slem, jeg kommer til å være ærlig. Men jeg må faktisk innrømme at det faktisk var veldig, veldig vanskelig, forteller hun.

Årsaken er, ifølge henne selv, alle følelsene som kommer inn i bildene i en sånn type produksjon.

- Når noen gråter foran meg, da begynner jeg også lett å gråte. Og det er veldig vanskelig og trist når man må si til folk at de ikke er bra nok.

26-åringen vet hva hun snakker om. Selv har hun nemlig opplevd både opp- og nedturer gjennom sin karriere i musikkens verden.

- Jeg blir litt lei meg. For dette er jo mennesker som drømmer om akkurat det samme som jeg drømmer om. Jeg liker ikke at noen dømmer meg, og når jeg da må dømme andre - det er en vanskelig ting. Men jeg tror i hvert fall at vi kommer til å finne de flinkeste, og det er jo målet, sier hun til Seher.no.

- Har du begynt å gråte under innspillingen selv, Mira?

- Ja, det må jeg innrømme. Sånn er det, og det skal ikke bli kjedelig TV i hvert fall.

- Er du en bitch som dommer?

 - Nei, jeg er ikke en slem dommer. Jeg er mye snillere enn det jeg trodde, også fordi jeg synes det er så vanskelig å være slem, forteller Mira, som likevel innrømmer at også hun har sine arge sider...

- Det kommer helt an på den som står foran meg. Noen ganger mener jeg at noe er bra, mens de andre mener det er dårlig. Da fighter jeg litt ekstra. Noen ganger er det omvendt, og da kan jeg være krass. Noen ganger synes jeg det er bra, noen ganger dårlig, og jeg prøver bare å være konkret og ærlig, sier hun til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Åpen for dommedag i 2012

Se videointervjuet med Mira Craig her:

[obj:media:7758]