Bryter sammen i gråt på TV

- Jeg forstod virkelig gjennom dette hvor mye jeg elsket ham, hvor dypt jeg elsket ham og hvor dypt jeg elsket oss, sier Jennie Garth.

SINT OG TRIST: - Jeg vet ikke om jeg er sint på meg selv for at jeg ikke var god nok, eller om jeg er sint på ham for at han ikke ser på meg som god nok, sier Jennie Garth.
SINT OG TRIST: - Jeg vet ikke om jeg er sint på meg selv for at jeg ikke var god nok, eller om jeg er sint på ham for at han ikke ser på meg som god nok, sier Jennie Garth. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I mars kom nyheten om at «Beverly Hills 90210»-stjernen Jennie Garth (40) og «Twilight»-stjernen Peter Facinelli skiller seg etter 11 år.

I reality-serien «Jennie Garth: A Little Bit Country», snakker stjernen svært åpenhjertig om sine følelser etter at ektemannen leveret inn skilsmissepapirene – og hun bryter sammen i gråt i TV-programmet som nå blir sendt i USA.

- Jeg tror at med alle slags avslag, blir man sinna fordi man ikke er nok for den personen. Så jeg vet ikke om jeg er sint på meg selv for at jeg ikke var god nok, eller om jeg er sint på ham for at han ikke ser på meg som god nok, sier Garth med tårer i øynene.

- Jeg håpet vi skulle være sammen for alltid, sier Garth i intervjuet.

Det tidligere paret har døtrene Luca (14), Lola (9) og Fiona (5). De møttes på settet til filmen «An Unfinished Affair» i 1996, og giftet seg i 2001.

- Det er rart og trist, men jeg forstod virkelig gjennom dette hvor mye jeg elsket ham, hvor dypt jeg elsket ham og hvor dypt jeg elsket oss, sier hun.

Facinelli spiller rollen som Carlisle Cullen i filmatiseringen av «Twilight»-filmene, mens Garth spilte rollen som Kelly Taylor i «Beverly Hills 90210».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer