Bryter sammen 140 meter over bakken

- Jeg tenkte ikke over at jeg gråt fordi jeg var så nervøs, sier Phung Hang.

SKULLE FULLFØRE: Selv om Hang var redd, klarte hun å fullføre oppgaven, som var målet hennes. Foto: TVNorge
SKULLE FULLFØRE: Selv om Hang var redd, klarte hun å fullføre oppgaven, som var målet hennes. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video av Phung som bryter sammen nederst i saken!

SEOGHØR.NO: I mandagens episode av «71 grader nord» skal deltagerne gjennom en luftig frikortkonkurranse som foregår 140 meter over en foss i Geiranger. I konkurransen må deltager Phung Hang ta til tårene.

- Jeg tenkte ikke over at jeg gråt fordi jeg var så nervøs. Men jeg klarte å tenke: «Dette var farlig, det er så langt ned.» Alt kunne jo skje, sier hun til Seoghør.no.

Hang hadde allerede fått merke høyden på kroppen i «71 grader nord», da hun tidligere rappellerte 300 meter ned en fjellvegg.

- Da jeg i forrige episode skulle rappellere, begynte jeg å skjelve. Så fikk vi beskjed om at vi skulle gjøre noe med høyder enda en gang. Der og da fant jeg ut at jeg ikke har høydeskrekk, men jeg er redd for «å henge». Det viktigste for meg var at jeg skulle fullføre. Planen var å telle inni meg, fordi jeg visste at om jeg klarte å telle riktig, klarte jeg å tenke klart og holde fokus på oppgaven.

Deltageren er stolt av seg selv etter å ha fullført frikortkonkurransen. Selv sier hun at hun ikke eier et eneste par med vintersko, og jubler over å hittil ha vært på det vinnende laget hver gang. Men tårene stoppet ikke med en gang konkurransen var ferdig.

- Jeg fortsatte å grine etter at konkurransen var ferdig. Jeg tror det både var på godt og vondt. Selv om jeg var redd, var jeg stolt av meg selv som hadde fullført. Det er nok mange som er overrasket over at jeg turte det og klarte det, sier hun til Seoghør.no.

«71 grader nord» sendes mandager klokken 20.30 på TVNorge. Se vår store TV-guide her!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vurderte å trekke meg fra 71 grader nord[obj:media:10877]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer