Bianca Ingrosso:

Bryter sammen: - Klarer ikke mer

Bianca Ingrosso klarte ikke holde igjen tårene etter alt hatet i sosiale medier.

SIER IFRA: Bianca Ingrosso får tilsynelatende mer kritikk enn folk flest. Fredag sa hun tydelig fra til følgerne sine. Foto: Henriette Eilertsen / Dagbladet
SIER IFRA: Bianca Ingrosso får tilsynelatende mer kritikk enn folk flest. Fredag sa hun tydelig fra til følgerne sine. Foto: Henriette Eilertsen / Dagbladet Vis mer
Publisert

Det var en tårevåt Bianca Ingrosso (26), Sveriges største influenser, som fredag tok et oppgjør med alt hatet hun mottar i sosiale medier.

26-åringen har de siste årene stått i kritikkstormen ved flere anledninger, men nå var det altså nok.

«Kan dere være så snille og slutte å tagge meg i storyene deres der dere skriver stygge ting om meg, så jeg ikke behøver å se det bare. Takk på forhånd. Og om det er mine tårer som kreves for at det skal slutte ...», skriver hun til en video hvor tårene triller.

- Overfylt av hat

Videre skriver den populære 26-åringen at hun vet hun ikke skal ta til seg alt som skrives om henne, men at «det er lettere sagt enn gjort å være sterk hver eneste dag, hele dagen, året rundt, hvert år».

Tidligere på dagen gjorde Ingrosso det klart at hun ville ta en pause fra Instagram ut dagen fordi hun ikke fikk noe energi av å være der inne.

TÅREVÅT: Før hun valgte å logge av Instgram fredag la Bianca ut følgende melding. Foto: Skjermdump fra Instagram
TÅREVÅT: Før hun valgte å logge av Instgram fredag la Bianca ut følgende melding. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Jeg føler meg virkelig ikke bra av å være på Instagram lenger. Min DM (innboks journ.anm) er overfylt av hat hver dag, og jeg vet ærlig talt ikke hva jeg gjør for at folk ikke skal misforstå hvert minste lille steg jeg tar», skrev hun, og fortsatte:

«Som et eget individ og menneske med følelser, angst, privatliv og masse annet dritt, så klarer jeg ikke mer akkurat i dag».

LOGGET AV: Bianca forklarte at hun ikke fikk energi på Instagram fredag og valgte å ta en pause. Foto: Skjermdump fra Instagram
LOGGET AV: Bianca forklarte at hun ikke fikk energi på Instagram fredag og valgte å ta en pause. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Videre forklarte 26-åringen at innlegget ikke handlet om at hun ville at folk skulle synes synd på henne.

«Dette er meg som setter grenser og respekterer min velvære over å gjøre andre til lags».

Reagerer

Så seint som tidligere denne uka blåste det opp til storm rundt Ingrosso, som er datter av det tidligere stjerneparet Pernilla Wahlgren og Emilio Ingrosso.

I forbindelse med en reklame for det svenske merket DeoDocs intimprodukter, nærmere sagt bind og truseinnlegg, som har fått navnet «menstruasjonssyklusen med Bianca Ingrosso», var det mange som sperret opp øynene.

I den rundt ett minutt lange reklamevideoen kan følgerne se influenseren gå gjennom de ulike stadiene av menstruasjonssyklusen.

I videoen er syklusen delt inn i fire faser. Under selve menstruasjonen holder 26-åringen seg for magen, etter mensen smiler og ler hun, under eggløsningen har hun et sensuelt ansiktsuttrykk og før mensen er tilbake igjen spiser hun pizza og ser irritert ut.

MENS-REKLAME: Bianca Ingrosso befinner seg nok en gang i hardt vær, etter at hun reklamerte for intimprodukter for kvinner. Video: DeoDoc. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

- Målet er at man skal forstå at menstruasjonssyklusen består av fire faser og hvor fantastisk kvinnekroppen er. I stedet for at mens skal sees som noe slitsomt, vil vi at budskapet skal være en påminnelse om hvor fantastisk kvinnekroppen er, uttaler DeoDoc til svenske Expressen.

Vidoen ble hyllet av flere følgere på Instagram, men det var altså ikke alle som var like fornøyde med Ingrossos nye reklame.

I innleggets kommentarfelt var det flere følgere som påpekte hvor unødvendig de mente det er med deodorant for underlivet, som merket også selger, samt at reklamevideoen var i overkant seksuell.

Private utfordringer

Det er imidlertid ikke bare i jobbsammenheng det har vært utfordrende for den svenske stjernen den siste tiden. I en video på YouTube forrige helg bekreftet hun også at hun og kjæresten Phillipe Cohen hadde gått hver til sitt.

Innledningsvis forklarte Ingrosso at det som har skjedd de siste seks månedene har hun ønsket å holde privat.

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

- Jeg er ikke i et forhold med Phillipe lenger, og det kommer kanskje ikke som noe sjokk ettersom vi har gjort det slutt flere ganger. Jeg vil absolutt ikke tulle det bort, fordi det har vært vår reise. Vi har gjort det vi trengte for å føle oss bra i øyeblikket, og det har vært å gå fra hverandre. Vi har elsket hverandre, sa hun blant annet.

26-åringen valgte å ikke fortelle nøyaktig når bruddet fant sted, men røpet at det er flere måneder siden.

- Jeg har hatt blandede følelser, både på godt og vondt. Jeg har blitt kjent med nye sider av meg selv, innsett ting og gjort en utrolig jobb med psykologen min, fortsatte hun.

LES OGSÅ: - Vi har spart intenst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer