«Farmen kjendis»

Bryter sammen: - Jævla fi**e

Öde Nerdrum (25) får så hatten passer av en illsint Kine Olsen (27). Nå forteller de hva som skjedde.

SINT: Kine Olsen blir sint på Öde Nerdrum i tirsdagens episode av «Farmen Kjendis». Vis mer
Publisert

«Akkurat nå synes jeg Öde er verdens verste menneske, og jeg kommer ikke til å prate med ham gjennom resten av oppholdet».

Det iskalde budskapet kommer fra Kine Olsen (27), tidligere verdensmester i cheerleading og Drillo-datter, i tirsdagens episode av «Farmen kjendis».

Det er finaleuke på tv-gården, og tradisjonen tro innledes innspurten med en øksekast-konkurranse. Alle de gjenværende deltakerne skal i ilden, og ventetida mellom kastene er lang.

Illsint

Etter hvert blir konkurransen en tålmodighetsprøve for Öde Nerdrum, som gir høylytt uttrykk for at han kjeder seg. Dette gjør han ved å rope «bom, bom, bom» idet Kine Olsen forbereder ett av sine kast.

I AKSJON: Kine Olsen (27) lot seg distrahere av Öde Nerdrum på sidelinja, og raseriet lot ikke vente på seg. Foto: Alex Iversen / TV 2
I AKSJON: Kine Olsen (27) lot seg distrahere av Öde Nerdrum på sidelinja, og raseriet lot ikke vente på seg. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

27-åringen ender med å bomme, og bryter samtidig ut i tårer. På vei tilbake til tilskuerbenken lirer en illsint Olsen av seg følgende slengbemerkning:

«Din jævla fi**e, Öde».

Nerdrum virker ikke å være forberedt på kruttsalven, og blir fullstendig paff. Etterpå ber han om unnskyldning ved flere anledninger, men til liten nytte. Olsen nekter å skvære opp, og fortsetter i stedet å frese tilbake.

Nerdrum fatter alvoret, og blir en angrende synder.

- Jeg var lei av å sitte der og vente, og hadde dessuten litt vondt i ryggen. Derfor håpet jeg på en bom, men jeg tabbet meg skikkelig ut, sier han i programmet.

AVSLØRER: Öde Nerdrum og Anniken Jørgensen gjester «Senkveld», og der sier Öde at faren hans har veldig lyst til å treffe Anniken. Vis mer

- Fantastisk

Sju måneder etter innspillingen minnes Olsen, overfor Se og Hør, at raseriet tok fullstendig overhånd. I dag har de skværet opp.

Se videointervju med Olsen og Nerdrum øverst i saken!

- Jeg håper alle skjønner at jeg ikke mener at Öde er verdens verste menneske, sier hun.

UTRØSTELIG: Kine Olsen lot tårene trille etter konkurransen. Her forteller hun til Anniken Jørgensen og Sølje Bergman at hun ikke ønsker å ha noe mer med Öde Nerdrum å gjøre. Foto: Alex Iversen / TV 2
UTRØSTELIG: Kine Olsen lot tårene trille etter konkurransen. Her forteller hun til Anniken Jørgensen og Sølje Bergman at hun ikke ønsker å ha noe mer med Öde Nerdrum å gjøre. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Nerdrum forteller på sin side at det var «djevelen som satt på venstre skulder» da han ba Olsen om å bomme på øksekastet. Han er veldig lettet over å ha blitt tilgitt.

- Det er fantastisk, sier han.

Gjennomtenkt plan

At det er nettopp Kine Olsen som stjeler oppmerksomheten i tirsdagens episode, kommer trolig overraskende på mange. Den ellers så smørblide 27-åringen er ikke blant dem som har skreket høyest i året sesong - i motsetning til flere andre.

Tvert imot har Olsen vært mindre å se i tv-bildene, noe hun selv har snakket om i et tidligere intervju med Se og Hør.

- Jeg er et skikkelig konkurransemenneske og hadde en plan. Jeg tenkte nøye gjennom planen før jeg dro inn på gården. Den handlet om at jeg skulle holde meg akkurat på radaren, slik at jeg ikke skulle bli lagt merke til. Målet er å komme lengst mulig, fortalte hun.

KRANGEL: Det brør ut full krangel på «Farmen Kjendis» mellom blogger Anniken Jørgensen og programleder Thomas Felberg. Video: TV 2. Reporter: Bjørn Ekker. Klipp: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

Den tidligere cheerleaderen påpekte samtidig at det er hyggelig med dyr, mennesker og nye relasjoner, men innrømmet at hun takket ja til «Farmen kjendis»-deltakelsen for å vinne.

Sammen med Öde Nerdrum er også komikerne Terje Sporsem og Espen Thoresen, skuespiller Sølje Bergman, værmelder Eli Kari Gjengedal, og influenserne Lasse Lom og Anniken Jørgensen blant de gjenværende deltakerne. Hvem som stikker av med seieren blir kjent førstkommende søndag.

LES OGSÅ: Om spekulasjonene: - Sladdersirkus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer