Bianca Ingrosso:

Bryter sammen: - Blir misforstått

Den svenske influenseren bryter ut i gråt etter å ha sett en kommende episode av «Wahlgrens värld».

- MISFORSTÅTT: Den svenske realityprofilen og influenseren Bianca Ingrosso frykter at hun kommer til å motta hat etter at den kommende episoden av «Wahlgrens värld» er ute. Foto: Henriette Eilertsen / Se og Hør
- MISFORSTÅTT: Den svenske realityprofilen og influenseren Bianca Ingrosso frykter at hun kommer til å motta hat etter at den kommende episoden av «Wahlgrens värld» er ute. Foto: Henriette Eilertsen / Se og Hør Vis mer
Publisert

I fire år har TV-seerne kunnet følge influenser Bianca Ingrosso (25) og hennes mor, artisten Pernilla Wahlgren (53), i TV-suksessen «Wahlgrens värld». Her har mor og datter, samt øvrige familie, vist frem hverdagen, følelser og opp- og nedturer i livene sine.

Men suksessen har fått sin pris.

I en fersk YouTube-video bryter den svenske 25-åringen sammen etter at hun nettopp har sett en episode av den kommende sesongen av «Wahlgrens värld». Det melder Aftonbladet.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

- Blir misforstått

Influenseren forteller i YouTube-videoen at TV-programmet har blitt klippet på en slik måte at hun frykter kritikk etter at episoden har kommet ut.

- Det kan være så utrolig stressende når man gjør reality, for jeg er en person som har mye bagasje som jeg aldri har snakket om, men som folk ser ut til å vite veldig mye om, sier hun.

FRYKTER KRITIKK: Influenser Bianca Ingrosso frykter hatstorm etter at episoden av «Wahlgrens värld» har kommet ut. Foto: Jessica Gow/ TT / NTB
FRYKTER KRITIKK: Influenser Bianca Ingrosso frykter hatstorm etter at episoden av «Wahlgrens värld» har kommet ut. Foto: Jessica Gow/ TT / NTB Vis mer

CAIA Cosmetics-grunnleggeren innrømmer at hun har mange problemer, og at de av og til tas opp i programmet, men bare på overflaten - noe som visstnok har hendt i den nevnte episoden.

- Jeg blir portrettert igjen som noe jeg ikke er, sier hun med tårer i øynene.

BRYTER SAMMEN: Bianca Ingrosso tar til tårene i YouTube-videoen. Foto: Skjermdump fra YouTube.
BRYTER SAMMEN: Bianca Ingrosso tar til tårene i YouTube-videoen. Foto: Skjermdump fra YouTube. Vis mer

Videre forteller Ingrosso blant annet at hun ikke lenger bryr seg om hva andre tenker om henne, men at hun lett blir misforstått når ikke alt ved henne blir vist frem. Det blir gjerne satt fokus på de scenene der hun er sint eller irritert, hevder hun.

- Jeg bare vet hvordan alle kommer til å misforstå meg og alt hatet jeg kommer til å få. Og at jeg igjen kommer til å sitte der og føle meg feilbehandlet for at jeg ble så jævla misforstått, uttrykker 25-åringen.

FÅR REFS: Bianca Ingrosso delte nylig en video på YouTube hvor hun og flere andre svenske influensere festet, danset og klemmet på hverandre. Nå får hun kjeft fra den svenske regjeringen. Vis mer

Kritikk for inngrep

Realityprofilen er ikke fremmed for kritikk fra flere hold. I en episode av «Wahlgrens Värld» mente Pernilla Wahlgren at datteren må slutte å ta fillers i leppene.

25-åringen påpekte at fillers forsvinner i løpet av et halvt år, en forklaring moren ikke kjøpte.

- Ja, og når det har gått ut kan du slutte med det, sa 53-åringen.

FULL FYR: Det går galt når Benjamin Ingrosso skal lære søsterens kjæreste, Philippe Cohen, å lage mat i «Wahlgrens verden». Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

I stedet for å ta til seg morens råd, mente Ingrosso at også moren burde fikse på utseendet.

- Nei, du kunne også lagt inn litt, man ser jo knapt overleppen din, sa influenseren i episoden.

- Så jævlig frustrert

At Ingrosso gang på gang får kritikk for inngrepene hun gjør, er noe hun tidligere har gitt uttrykk for at hun ikke forstår.

- Jeg blir så jævlig frustrert på dette her, folk som klager på inngrepene jeg har gjort, sa hun i en video på YouTube, og fortsatte:

- Jeg hadde forstått det hundre prosent om jeg så unaturlig ut, men gjør jeg det? Har jeg gjort leppene mine overdrevent store? Nei. Vi kan gjerne ta en titt på et bilde av hvordan jeg så ut før, leppene mine eksisterte ikke. Jeg hadde en leppe, men den gikk helt feil vei.

AVSLØRINGER: Benjamin Ingrosso avslører en rekke hemmeligheter i drikkeleken «Jeg har aldri». Video: Kine Falch / Reporter: Thea Hope Vis mer

LES OGSÅ: Sjokkerer med nytt bilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer