TROENDE: Kabbalah-troen er blitt en livsstil for Madonna. Nå bryter hun et planlagt samarbeid med Britney fordi hun ikke lenger bekjenner seg til troen. Foto: AP
TROENDE: Kabbalah-troen er blitt en livsstil for Madonna. Nå bryter hun et planlagt samarbeid med Britney fordi hun ikke lenger bekjenner seg til troen. Foto: APVis mer

Bryter samarbeidet med Britney

Får ikke stå på scenen med pop-legenden.

SEHER.NO: Turné-aktuelle Madonna (50) skal ha sverget på at hun aldri mer skal jobbe sammen med popartisten Britney Spears (26) igjen.

Det skal ha vært meningen at Britney skulle opptre på scenen sammen med pop-legenden, når "Sticky and Sweet"-turneen nå kommer til USA, men Madonna skal ha vraket henne.

Grunnen til bruddet mellom de to tidligere vennene, som vakte oppsikt med et klinenummer under MTVs Video Music Awards i 2002, skal være det at Britney har vendt seg vekk fra Kabbalah-troen.

- Madonna føler ikke at hun kan jobbe sammen med Britney mer fordi de ikke lenger er på samme spirituelle plan, sier en kilde til News of the World.

- Madonna er skuffet over at Britney bare har droppet Kabbalah. Hun har alltid ment at det er en livsstil, ikke bare noe du begynner med og slutter med sånn uten videre, sier kilden videre.

LES OGSÅ: - Vil ha med Britney